sezeryandan sonra agda ve birliktelik...........

ZYNB_KB

Minik Presnesss
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2010
526
0
96
Ankara
kızlar bisey sormak istiyorum ben dogum yapalı daha 20 gün oluyo ve merak ediyorum gttgimde doktoruma sormayı unutmusum simdi bu sezeryanlı bölgeye agda yapabilirmiyiz acaba dikişe falan bi zararı olurmu???

birde kanama bittikten sonra eşimizle birlikte olurken bi sıkıntı olurmu acaba yani ondanda dikişe bi zarar falan olurmu???

benım ıcın daha erken doğum yapalı 10 gun oldu ama merak ettığım bir konuya deyınmıssın umarım cevap veren arkadaslar olur bende sezeryan oldum

kızlar kesi yerine ağda yapmayın bence. çünkü daha çok taze. Birlikteliğe gelince ben bebeğimin ve benim 40 çıkmasını bekledim. Ama kanaması kesilince birlikteliğe başlayanlar da var. Bi araştırın derim ayetleri.

kızlar kesi yerine ağda yapmayın bence. çünkü daha çok taze. Birlikteliğe gelince ben bebeğimin ve benim 40 çıkmasını bekledim. Ama kanaması kesilince birlikteliğe başlayanlar da var. Bi araştırın derim ayetleri.

cnm ben arastırdım logusalıgın yane kanamanın oldugu en kısa süre 30 en fazlasıda 40 mıs yane 30dan önce kanaman olmasada bitmiş sayılmaz 40tan sonrada kanman olsa bile özür kanı sayılır abdestni alıp birlikte olabbilirmişin..ama benm merak ettgm dikiller falan acırmı bi sorun olurmu dikişler acısından yane agdada dikişe yapılmasa bile alt bölgesne kadar yapılır heralde demi yane hızlı cekysun ya bisey olmas yane dikiş olmayan bölgeden dikiş etkilenmez demi yane cok konustum yine :)

cnm ben arastırdım logusalıgın yane kanamanın oldugu en kısa süre 30 en fazlasıda 40 mıs yane 30dan önce kanaman olmasada bitmiş sayılmaz 40tan sonrada kanman olsa bile özür kanı sayılır abdestni alıp birlikte olabbilirmişin..ama benm merak ettgm dikiller falan acırmı bi sorun olurmu dikişler acısından yane agdada dikişe yapılmasa bile alt bölgesne kadar yapılır heralde demi yane hızlı cekysun ya bisey olmas yane dikiş olmayan bölgeden dikiş etkilenmez demi yane cok konustum yine :)

canım bence hemen altına bile ağdayı uygulayıp çeksen dikişlerin olduğu deride etkilenir sonuçta çok kuvvetli çekiyorsun ama cildin alışkanlığı ve kıl kökleriylede alakalı olabilir heleki hamilelik döneminde ağdayı bırakıp başka yöntemler kullandıysan ilk girişim acı verebilir kıl kökleri kuvvetlendiğinden dikişli bölgen çekmenin etkisiyle zarar görebilir

canım bence hemen altına bile ağdayı uygulayıp çeksen dikişlerin olduğu deride etkilenir sonuçta çok kuvvetli çekiyorsun ama cildin alışkanlığı ve kıl kökleriylede alakalı olabilir heleki hamilelik döneminde ağdayı bırakıp başka yöntemler kullandıysan ilk girişim acı verebilir kıl kökleri kuvvetlendiğinden dikişli bölgen çekmenin etkisiyle zarar görebilir

evet bende bunu düsünüyodum zaten dikişe biey olurmu diye...
hamilelegmdede hep agda yaptım dogumdan bi hafta önce bile gittim dikişte acılma gibi bi durum olabilirmi acaba

40cıkmadan beraberlik yok. Rahim kendini toplasın bi. Agdaya gelince kesi yerine dikkat et. Agdayla alma.olmadı makasla kes :>:>

canım bencede önce kendini bi toparla o bölge bi kendini toparlasın en az 1-2 ay daha beklenmeli bence

birliktelik sorun degil beklermde acaba dikişe bi zararı varmı onu merak ediyorum acılma agrı sızı falan olurmu yane...

dr bana 40 çıkmadan asla birliktelik yok dedi,enfeksiyon riski çok yüksek.
ağdayıda bir ay sonra yaptırdım sorun olmadı.

ya zaten hemen dikişi yerine demiyorum az altından 1-2 parmak altından yaptırsak bisey olmas yane herlde dikişin orayı aldırtmam yane

birliktelik sorun degil beklermde acaba dikişe bi zararı varmı onu merak ediyorum acılma agrı sızı falan olurmu yane...

ya zaten hemen dikişi yerine demiyorum az altından 1-2 parmak altından yaptırsak bisey olmas yane herlde dikişin orayı aldırtmam yane

neden sürekli yane yane yazıyorsun? yazı diline ve konuşma diline dikkat etmeliyiz yane değil yani :50::45:

Son düzenleme:
neden sürekli yane yane yazıyorsun? yazı diline ve konuşma diline dikkat etmeliyiz yane değil yani :50::45:

Ay evet supersin:))
Bu arada ben de 10 gun once sezeryan oldum. Doktorum kirkim ciktiktan sonra alttan muayene edip iliskiye girip girmeyecegimi soylecek. Rahim zaten 40 gunde toparlanirmis. Bence Bekleyin derim.
Agda mevzusunda da ben de surekli yaptirdim dogumdan 1 hafta oncesine kadar. 40 ciktiktan sonra saniyorum birsey olmaz.

Doktor kontrolum var 40ında bugün 35: gün dikiş yerinin üzeri kıllı nasıl alıcaz ki o zaman yardım ediiiin :)

Benim 4 sene oldu hala acıyor cok zorlaniyorum dikis kısmına yaparken herkeste farklidir sanirim ama dikkat etmek lazim ilk zamanlar oylede dolasmiycagimiza gore farkli yontemler denemekte fayda var

Yedi ay oldu sezeryan olalı hala ağda yapamiyorum. Bir ay önce falan deneyeyim dedim çok acidi malesef biraktim..tuy dökücü krem kullanılabilir, gerçi oda jilet gibi..önceden agdadan başka bisey yapmazdim pambik gibi olurdu ..hey gidi günler:KK61:

ilişki için bu ne acele ben oraya takıldım.. kıl tüy bi şekilde çözülür de vücudundan insan çıkıyor bacım doktora bi sor en az 2 ay dicek emin ol zaten..

Back
X