benım ıcın daha erken doğum yapalı 10 gun oldu ama merak ettığım bir konuya deyınmıssın umarım cevap veren arkadaslar olur bende sezeryan oldum
kızlar kesi yerine ağda yapmayın bence. çünkü daha çok taze. Birlikteliğe gelince ben bebeğimin ve benim 40 çıkmasını bekledim. Ama kanaması kesilince birlikteliğe başlayanlar da var. Bi araştırın derim ayetleri.
cnm ben arastırdım logusalıgın yane kanamanın oldugu en kısa süre 30 en fazlasıda 40 mıs yane 30dan önce kanaman olmasada bitmiş sayılmaz 40tan sonrada kanman olsa bile özür kanı sayılır abdestni alıp birlikte olabbilirmişin..ama benm merak ettgm dikiller falan acırmı bi sorun olurmu dikişler acısından yane agdada dikişe yapılmasa bile alt bölgesne kadar yapılır heralde demi yane hızlı cekysun ya bisey olmas yane dikiş olmayan bölgeden dikiş etkilenmez demi yane cok konustum yine :)
canım bence hemen altına bile ağdayı uygulayıp çeksen dikişlerin olduğu deride etkilenir sonuçta çok kuvvetli çekiyorsun ama cildin alışkanlığı ve kıl kökleriylede alakalı olabilir heleki hamilelik döneminde ağdayı bırakıp başka yöntemler kullandıysan ilk girişim acı verebilir kıl kökleri kuvvetlendiğinden dikişli bölgen çekmenin etkisiyle zarar görebilir
canım bencede önce kendini bi toparla o bölge bi kendini toparlasın en az 1-2 ay daha beklenmeli bence
dr bana 40 çıkmadan asla birliktelik yok dedi,enfeksiyon riski çok yüksek.
ağdayıda bir ay sonra yaptırdım sorun olmadı.
birliktelik sorun degil beklermde acaba dikişe bi zararı varmı onu merak ediyorum acılma agrı sızı falan olurmu yane...
ya zaten hemen dikişi yerine demiyorum az altından 1-2 parmak altından yaptırsak bisey olmas yane herlde dikişin orayı aldırtmam yane
neden sürekli yane yane yazıyorsun? yazı diline ve konuşma diline dikkat etmeliyiz yane değil yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?