• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sezeryandan sonra ağrı

su_su

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2010
180
0
46
Mardin
arkadaşlar doğum yaptım sipinal sezeryanla kaburga ve sırtım çok ağrıyor normalmi 17 şubatta doğum yaptım...

arkadaşlar doğum yaptım sipinal sezeryanla kaburga ve sırtım çok ağrıyor normalmi 17 şubatta doğum yaptım...

valla benimde sırtım çok ağrıyo ama ama memeleri taşıyamığımdan dolayı diye düşünüyorum ben :))

ben genel anestezi ile yaptım ama spinalden sonra bı süre böle ağrıların olduğunu duymuştum...

ben de spinal epidural kombine sezeryan oldum.kaburga ağrım olmadı hiç.ama sırt ağrım var onun sebebi de ameliyattan beri kambur dolaşmam.elimde diil dik durursam dikişlerim açılacakmış gibi geliyo ondan kambur duruyorum eee tabi o da sırt ağrısı yapıyo :(

dikişlerim sızlıo yatatan kalkarken..birde çatlaklarım kırmızı çok acıyolar

bende epidural sezeryan oldum.sırt ağrım bel ağrım buna bağlı olmadı.benimki daha çok emzirirken girdiğim tuhaf hallerden kaynaklanıyor.oda zamanla öğrendikçe geeçecek.kendimi çok ama çok kasıyodum emzirirken sütüm geldikçe göğüs ucu kıvama girdikçe daha rahatlıyorum

benimde yataktan kalkerken ameliyat yerim sızlıyoo.cız ediyo sankii.yan yatamıyorum bide acıyoo

bende spınal sezeryan olmustum
4-5 ay surtu sırtımın agrısı
ondan mı kaynaklı yoksa emzırmeden mı yoksa goguslerın buyuklugunden mı bılemıyorum ama zamanla gectı.
gecmıs olsun...

bende spinal sezeryan oldum. Sırt ve bel agrısının spinalle falan alakası yok. O kadar cok sırtım agrıyodu ki sabah uyanınca dogrulamıyordum. Beyin omurilik uzmanına gittim. Birsuru film falan cekildi temiz cıktı. Hamilelik suresince karın cok buyuk ve öne agırlık yapıyomus bel ve sırt kasları geriliyomus karın bosalınca sırt ve bel agrıları normalmis. Benimde 1 ay sonra falan gecti zaten. Sabırlı olun arkadaslar geçicek insallah. Saglıkla buyutun insallah bebeklerinizi

bende spinal sezeryan oldum. Sırt ve bel agrısının spinalle falan alakası yok. O kadar cok sırtım agrıyodu ki sabah uyanınca dogrulamıyordum. Beyin omurilik uzmanına gittim. Birsuru film falan cekildi temiz cıktı. Hamilelik suresince karın cok buyuk ve öne agırlık yapıyomus bel ve sırt kasları geriliyomus karın bosalınca sırt ve bel agrıları normalmis. Benimde 1 ay sonra falan gecti zaten. Sabırlı olun arkadaslar geçicek insallah. Saglıkla buyutun insallah bebeklerinizi

Bence doğrudan spinalle alakası var.Ben genel anestezi oldum hiçbi yerım ağrımıyo:))

valla ben göbek ağrısından çok meme ağrısı yaşıyorum hala.bugün 18 gün oldu ama emziriken bağırıyorum ağrıdan.yok mu bunun çaresi ya:53:

valla ben göbek ağrısından çok meme ağrısı yaşıyorum hala.bugün 18 gün oldu ama emziriken bağırıyorum ağrıdan.yok mu bunun çaresi ya:53:

var cnm,zeytinyağı sür bire bir geliyor.Saatte bir sür her emzirmeden sonra ve en önemlisi duşa girmeden önce sür ki duşta kurumasınlar.Bi kaç gün de sabun değirme hatta silme bile,duşta akan suyla yıkansınlar sadece.1 haftaya bişeyin kalmaz.Benım de öyleydi geçti şimdi.Lansinıh krem kullanıyodum bi işe yaramadı,zeytinyağı yaradı bi tek.

Back
X