- Konu Sahibi ceylaan1988
-
arkadaşlar bebeğiniz ve siz uygunsanız 2.doğumlarınızı rahatlıkla normal yapabilirsiniz ist da da dr var yaptıran , benbugün itibari ile 38+0 dayım 24 ay oldu ilk sezeryanımı olalı ve normal doğumu bekliyorum bu arada ist dayım he yurtdışındayım sanılmasın ve aynı sizler gibi ilk bebeğindede btün kalbi ile normal doğum istemiş bir anneyim kısmet ise 10 gün içinde doğurup bu güzel anı yaşamak için bol bol dua ediyorum sizlerde kesinlikle cesaret etmeli bu duyguyu iliklerinize kadar yaşamalısınız ve dr um yırtılma denen riskten bahsetmiyor bile :)
merhaba hanımlar. 3 sene aradan sonra 02/01/2012 saat;22:45'de ssvd ile kızımı kucağıma aldım. Rabbim bu duyguyu tatmak isteyen herkese nasip eder inşallah. Daha önce ssvd yapan ve bilgileriyle bana güç katan herkese teşekkür ediyorum.
ne guzel bir haber biraz anlatirmisiniz dogum nasil oldu bende normal dogum yapmak istiyorumda dogum oncesi normal doguma hazirlik icin yaptiginiz birseyler oldumu tavsiyelerinizi bekliyorum
secdenurcum inşallah sende benim gibi normal doğum yaparsın. Doğumum açılma olduktan sonra 15 dk. içinde gerçekleşti, ben bile inanamadım. çok kolay bi doğum oldu. Sanki dünyanın ilk normal doğum yapan annesi gibi hissettim kendimi. Tabi bu arada doktorumda mükemmel bir doktor, hakkını asla ödeyemem.
doğum öncesi yaptığım hazırlıklar; fazla kilo almamaya çalıştım ( tabiki aç kalmadım, düzenli beslendim), hergün en az 1 saat yürüdüm. sancılarım başladığında sürekli yürüdüm, gevşeme hareketleri yaptım. En önemlisi sezaryen kelimesini kafamda bitirdim, kendimi normal doğuma hazırladım. Rabbime çok dua ettim. Umarım sende istediğin gibi bebeğini sağlıklı, sıhhatli kucağına alırsın.
tesekkurler canim insallah bende tadarim o duyguyu bende beni destekleyen iyi bir doktor bulabilirim bebegin uzun omurlu saglikli olsun insallah
Amin çok teşekkür ederim canım. Rabbim gönlüne göre versin. Bi avazda bebeğini kucağına alırsın inşallah. Sağlıcakla kal...
kızlar ben normal doğumu çok ıstememe ragmen kısmet olmadı hayrlısı buymuş dıorum...
ama normal doğumu yaşamayı cok ıstıyordum ne doğum sancısı dıe bışey hıssettım ne başka bişey.
ılk doğumu sezeryan olupta ıkıncıyı normal yapan varmı? yaşadıklarınızı anlatrsanz sevınırımopuyorumnanaktan
bende iki defa sezeryan oldum normal dogum yaptiran doktoru ariyorum
merhaba hanımlar. 3 sene aradan sonra 02/01/2012 saat;22:45'de ssvd ile kızımı kucağıma aldım. Rabbim bu duyguyu tatmak isteyen herkese nasip eder inşallah. Daha önce ssvd yapan ve bilgileriyle bana güç katan herkese teşekkür ediyorum.
Selam. Yazilarinda drunun adini vermemissin. Adini ve calistigi yeri yazar misin?
Tabi seve seve. memlekette olduğum için uzun zaman foruma giremedim. doktorum; Dr. M.Ali Serkan Özkul , Batı Bahat Hospital/ İkitelli-İstanbul
Oh ya suPer
Ama benim esim erkek dr istemiyor ben normal yapmak icin herseye raziyim ama(
Bayan dr ismi verilse harika olur
Ben de 36 haftalik hamileyim, sezaryen sonrasi normal dogumu bekliyorum. Doktorumla anlastik, eger sorun olacak gibi olursa ameliyata alabilirim o anda dedi. Burada (Cin'de yasiyorum ) cok yasadigimiz bir sey dedi. Yani sezaryen sonrasi normal dogum.
Eltim 1. bebeğini Türkiye de sezeryan ile doğurdu. 2. çocuğunu Almanyada normal doğum ile yaptı.kızlar ben normal doğumu çok ıstememe ragmen kısmet olmadı hayrlısı buymuş dıorum...
ama normal doğumu yaşamayı cok ıstıyordum ne doğum sancısı dıe bışey hıssettım ne başka bişey.
ılk doğumu sezeryan olupta ıkıncıyı normal yapan varmı? yaşadıklarınızı anlatrsanz sevınırımopuyorumnanaktan
ev et uğraşmıyorlar özelmiydi hastanenHerşey normalken hatta gecesinde hafiften sancim ve nisan kanim ğelmesine ragmen hastaneye gittiğimde apar topar sezeryana alindim neye ugradgmi sasirdim 4 cm acilma vardi cati muyenesi yapti beni mahvetti acidan bagirdigmi görünce cabuk sezeryana sen daha bu aciya dayanamiyorsun nazil dogurcaksin falan dedi. Halbuki aksaminda doguraxaktim zor geldi tabi gelip uğraşmak. Sizin gibi doktorlari allaha havale ediyorum kesip.bictiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?