Sezeryandan sonra normal doğum yapmak isteyip evde beklemek

Daha 5 ay oldu. Hamile değilm ama düşünüyorum şu aralar . Korunma işine girmedim . Bebek gelirse die şimdiden evham sardı. Aslında sana teşekkür ederim. Senin gibi sinin gorusunu merak etmiş tim.ikisini de yapan

Yani boşver riske atma. Yapanlara helal olsun diyorum çok zor bence normal Doğum. Kendi adıma ben yapamazdım.

Hayır ilk doğumumda kızım doğum kanalına giremedi kordon dolanmış ve yaşımda ileri olduğu için riske atmak istemedi o yüzden sezaryen oldu...normal istiyordum...ama sonrasında çok rahattım ben aynı gün kalkıp bebeğimi kucağıma alıp 3 günde toparlandım...doktorum çok iyiydi...sezaryen sıkıntım olmadı normal olsa dikiş sıkıntısı daha uzun sürerdi

Peki bısi sorcam adetlerin ı nasıl oluodun kramp vs. Ağrı oluo muydu ben ondan da cok sıkıntı çektim ilk 3 4gun

Lise ve üni. İlk yıllarında acillik olurdum...20 li yaşlarımdan sonra bayağı rahatladım...bişey yapmadım ama

Bebeğin daha 5 aylık ve sen 2.çocuğu hemen mi istiyorsun? Ben 2.bebeğime kızım daha 9 aylıkken hamile kalmıştım,çok şükür bir sıkıntı olmadı ama 5 ay biraz kısa bir süre en azından 3-4 ay daha bekle derim. Hamileliğim ve ameliyatım güzel geçti ama 2 sezeryan üst üste olduğu için bu sefer daha geç iyileştim. Sana biraz daha beklemeni tavsiye ederim cidden üst üste sezeryan zor oluyor.

Hadi ya bi dé öyle bi durum mu var. İkincı sezeryan daha mı zor. Öf yaa.
Hemen hamilelik olmaz gibi yani en az bebem 6 7 aylıkken olsa 9 ay da üstüne sayarsak . 1 buçuk yaş falam olur galiba.
Aslında kafama takılan bişe daha hamilelik te süt tadı degisio muş bebegimé 6 . Aydan itibaren süt veremesem uzulurum

Daha sezeyanin üzerinden 5 ay geçmiş normal doğurmayı mi düşünüyorsunuz? İntihar etmek gibi bir şey bence normal dogurabildiginizi kendinize ispatlamak için bu duygular içindesiniz ama doğru değil ablam ilk sezeyanin üstünden 10 sene sonra sancıve acilmayla doğuma girdi doktor alttan bebeği ittirip sezeryan yaptı doktorlar da çok meraklı değildir kesip biçmeye emin olun normal dogurtmuyorlarsa bir bildikleri vardir

Bünye meselesi tabi ama üst üste sezeryan artı iki tane küçük çocuk hiç de kolay değil,doktorlar normalde 2 sene bekleyin diyorlar hatta normal doğum yaptıktan sonra bile rahmin iyice toparlanması için 1-2 sene beklemekten yanalar. Ben 3.çocuğu da düşünüyorum ama 2-3 sene sonra,sezeryan gözünü korkutmasın ama belli aralıklarla yapmak daha iyi. Bir tanıdığım benimle aynı aralıklarla sezeryan olmuştu ameliyattan sonra kanaması açılmıştı iki ünite kan vermişler ona rağmen doktoru 3.gebeliği sakıncalı görmedi 2-3 yıl bekleme şartıyla,4-5 defa sezeryan olanlar bile var dediğim gibi bünye meselesi. Süt olayına gelince ben hamileliğimin 4.ayında bıraktım emzirmeyi,doktorum sonuna kadar emzirebileceğimi söylemişti. Hamile kalırsan doktoruna danış mutlaka.

4 5 değil de 3 tané çocuk isterim tabi allahım ne verir bilemem. . Sut olayı üzücü olmuş senin 4. Ay geçti benim bebem. Ek gida başlayınca hazır mama olayı olmaz belki de o kadar üzülmem. Ama dediğin doğru ben bi de çok agirlasiyirm sırtım belim çok agrio hele ki hamilelik te.
İşte bilmiom garip bi sekıldé hemen 2. Olsun istiyorum. Daha bilgilerin taze bebek kokusu bilirken. . Araya zaman girer de hele ki zayıflayip rahat à erersem ikinciyi yapmam değil ama.yapınca çok mutsuz olurum. Biliorum kendimi

Arayı çok uzatmak da iyi değil canım ama en azından bebeğin 9-10 aylık olana kadar bekle,hem sağlığın için daha iyi olur hem de bebeğinle daha çok ilgilenirsin. Peki doktorun sana şu kadar süre beklemen lazım falan söyledi mi?Ben bi ara 3.çocuğu seneye çıkarsam mı diye düşünüyordum ama sonra saçmaladığımı farkettim bana ihtiyacı olan 2 tane bebeğim var onlar herşeyden önemli,sen de bu şekilde düşün.

Son düzenleme:
Birsey söyleyeceğim de birinci sezeryan zaten yani nasıl desem bilmiyorum ama iki tarafı da heba etmeyin. Bunda da aynı olsun ne olacak? Normal doğum yapamadim diye niye eksik görüyorsunuz kendinizi? Olan olmuş. Hayirlisi buymus olmuş.

Not: Ben 2 normal doğum yaptım.

Tabi evde değil. Gözetim altında. 4600 ücret ile. Özel ilgi hastane ve doktor ile..

Tabi evde değil. Gözetim altında. 4600 ücret ile. Özel ilgi hastane ve doktor ile..
Tebrik ederim hayırlı olsun bebeginiz benim doktorum da sezaryen sonrası normal doğum eğer şartlar uygun ise kesinlikle yaptırıyor yani mümkün tabi ki sizde de öyle olmuş

Tebrik ederim hayırlı olsun bebeginiz benim doktorum da sezaryen sonrası normal doğum eğer şartlar uygun ise kesinlikle yaptırıyor yani mümkün tabi ki sizde de öyle olmuş
Doktor bulmak zor.. şükr bugüne. Teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…