Bugünki gazeteye göre sağlık bakanlığı sezeyanla doğumun sayısını sınırlandırıyormuş.Eğitim hastenelerinde yapılan doğumların en fazla %20 si özel hastanede yapılan doğumların ise en fazla %15 sezeryan olacakmış.Zaten okuldaki biyoloji öğretmeni arkadaşımın söylediğine göre sezeryanla doğum karın kasları için çok zaralıymış.Ama yine de seçme şansımızın olması iyiydi değil mi?:CüvCüv:
Bugünki gazeteye göre sağlık bakanlığı sezeyanla doğumun sayısını sınırlandırıyormuş.Eğitim hastenelerinde yapılan doğumların en fazla %20 si özel hastanede yapılan doğumların ise en fazla %15 sezeryan olacakmış.Zaten okuldaki biyoloji öğretmeni arkadaşımın söylediğine göre sezeryanla doğum karın kasları için çok zaralıymış.Ama yine de seçme şansımızın olması iyiydi değil mi?:CüvCüv:
Herkes normal istiyor sanırım burada doğumu kimse haberden etkilenmediğine göre :))))
arkadaşlar ben daha önce myom ameliyatı olmuştum. Sezeryan gibi baştan başa kasığıma dikiş atıldı. Henüz çocuk doğurmuş değilim. Ama şu an belirttiğim nedenden dolayı bir kez sezeryan olmuş durumdayım. İnşallah hamile kalıp doğurma aşamasına gelirsem bu durumda beni sezeryan yapmaları gerekiyor değil mi? mantıklı yorumu bu gibi... ama doktora sormak lazım tabii. Doktora gidene kadar bekleyemem sabırsızlanırım, sizlerden yorum bekliyorum.
ecem canim tamamen kaldirilmiş değil sezeryan gerekli durumlarda yine yapiliyor bu konuyu dr.konuşmalisin bence o senin için en iyisini söyleyecektir eminim.geçmiş olsun canim:)ya ben kalpten rahatsızım ama benim rahatsızlığımda olup normal yapanlar da varmış ama ben yapamam ki normal doğum offf ya
hayir bitanem hiç kafana takma sen sonuçda senin için normali daha iyiyse o olsun önemli olan senin ve bebişinin sağliği ve dr.da bunu riske atmazlar bunlari dert edip bozma morelini :)saol cnm ama bilemiyorum.umarım öyle olur.yani korkuyorum benim durumda olur ta normal yapanda var ama doktorlar artık normal yaparlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?