Bebek Beslenmesi Sezeryanla dogum sonrasi emzirme

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Oykumkbo

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2016
72
18
3
35
Merhaba anneler ben sezaryan dogum yapmayi düşünüyorum sezeryandan sonra bebegi hemen emziremiyormussun süt gelmesi en az iki gunu buluyormus bazen bebek mamaya alisip memeyi istemiyormus tecrubelerinizi yazarsanız sevinirim

Kişiden kişiye değişir. Sezaryen sonrası hemen emzireni de gördüm normal doğumdan 4 gün sonra sütü geleni de gördüm. Bebeğim doğar doğmaz küveze girdi bu yüzden ilk mama yedi sonra beni emdi ayrıca sarılıktan da 4 gün küvezde kaldı o dönemde de çoğunlukla mama yedirdiler sütüm yeterli olmadığı için ama şuan emiyor ve bir zorluk çıkarmamıştı zamanında. Bence bu konulara takılmayın bebeğinizle sizin için en sağlıklı doğum şekli neyse onu tercih edin.

Ben 2 dogumumuda sezeryanla yaptim ve evet sut gec geliyor maalesef ama ikisindede mamaya alisip emmeme gibi bir sorun olmadi zaten sutun gelmedigi zamanlarda bile bebek acikinca hemen mama verme once seni emsin cunku bebeklerin inanilmaz bir emme gucleri var mutlaka ama mutlaka aciktigi zaman once emzir kokunu alsin ve sutun gec gelicek olursa goguslerine sicak havlu koy damarlari aciyor saglicakla kucagina alirsin insallah canim

Ben üc sezeryan oldum hepsinde masallah kucagima bebeklerimi aldigim an sutum geldi olumsuz dusunme herkeste ayni durum olacak diye bisey yok

bebegi mümkün oldugunca biberona alıstırma .benim bebehim sezeryan oldu ama sancı cektim daha sonra acıkma olmayınca sezeryan mecbur oldu sükür sütüm geldi.
ilk bas genel anestezi yaptırmamalısın.
ikinci olarak medela marka biberon var anne memesi gibi yani bebek cekince süt geliyor digerleri gibi agzına löp löp akmıyor böylece cocuk dogustan olan emme refkleksini unutmuyor.
yada sırınga ile verebilirsin sütü. ve süt ilk günler zaten azdır ama bebegin karnıda cok az süt alır yanılgıya düsüp süt az diye mama verme emdikçe süt gelir cogalır.
bazı annarler işk mama veriyor süt gelince mamaya devamda ediyor zamanla bebek huysuzlukta felan mama yiyince daha ferahlıyor memeyi emmek istemiyor

Ben aslinda normal dogum cok istiyorum ama epilepsi rahatsizligimm var nöroloji doktorum farketmez dedi istedigin gibi yapabilirsin ama kadin dogumcum sezaryan öneriyor allak bullak oldu kafam
Anladım canm senin için hangisi hayırlıysa doğruysa o şekilde alırsın inşallah mesela calma biberonu tavsiye ederim ayrıca hastanede süt artırıcı şeyleri hemen yemeye içmeye başla canım ve bol bol bebeğini emzir

Kişiden kişiye değişiyor cnm ben sezeryanla doğum yaptım indiğim gibi emzirdim. Bi tanıdığım 1 gün sonra geldi emzirdi belli olmuyor yani. Bebişini sağlıcakla kucağına almanı nasip etsin Rabbim.

Ben aslinda normal dogum cok istiyorum ama epilepsi rahatsizligimm var nöroloji doktorum farketmez dedi istedigin gibi yapabilirsin ama kadin dogumcum sezaryan öneriyor allak bullak oldu kafam

aynı durumdayız bende normal çok istiyorum fakat nöroloji doktorum riske atamayacağımı genel anestezi ile sezeryan mutlaka olmam gerektiğini söyledi çünkü benim hamilelikten sonra nöbetlerim arttı

aynı durumdayız bende normal çok istiyorum fakat nöroloji doktorum riske atamayacağımı genel anestezi ile sezeryan mutlaka olmam gerektiğini söyledi çünkü benim hamilelikten sonra nöbetlerim arttı
Benimde gebelikte bir kere oldu herzaman eeg de sorun cikuyordu mersinde biyoenerji uzmaninda tedavi oldum bu sefer eeg sonucumda iyi cikti biyoenerji duymadiysan internetten arastir cok ornekleri var bircok hastaligi tedavi ediyor bursadan bu is icin 1 hafta mersinde kaldim eeg den sonra gercekten inandim aklında bulunsun canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…