sezeryanla doğum sonrası...

my_angel_87

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2012
291
3
118
3 ay önce sezeryanla doğum yaptım.ama bebeğimi kucağıma aldığımda ayağı karnımda deydiğinde veya eşimle yakınlaşırken karnım çok acıyor acaba dikiş yeri geçmedi mi?dışındaki çizgide bir sorun yok ama neden acıyor hala anlamadım hep böylemi olucak sezeryan olanlar beni aydınlatırsa çok sevinirim...

cnm bende 20 gün önce sezeryan doğum yaptım fakat ilk haftadan itibaren hiç bir sıkıntım kalmadı çok şükür his kaybı acı ağrı sızı hiç birşey yok senin 3 ay olmuş doktoruna gittin mi bununla ilgili??

cnm bende 20 gün önce sezeryan doğum yaptım fakat ilk haftadan itibaren hiç bir sıkıntım kalmadı çok şükür his kaybı acı ağrı sızı hiç birşey yok senin 3 ay olmuş doktoruna gittin mi bununla ilgili??
yok gitmedim o kadar rahatsız edici değil diye ama arada böyle olunca korkuyorum

Sezaryan yeri hissiz olur yapıştırma dikişlerde çok kolay iyileşiyo en fazla 10 günde toparlaman gerekirdi bir doktora görün bence çok geçmiş olsun...

Şimdi arkadaşların yorumlarını okuyunca çok şaşırdım,sezeryan olup 10,20günde eski haline dönen çok nadirdir heralde.benim çok can yakıcı değildi ama mesela mutfak tezgahında çalışırken vucüdumu mermere yaslayınca,dar yerlerden geçerken,altını değiştirdiğim zamanlarda oglum ayağıyla vurunca falan kesiğin yeri acırdı ve yaklaşık 1yıl devam etti,ayrıca o bölgede his kaybı da vardı,doktorum normal demişti,zamanla geçti.dahası çevremde sezeryan olan kim varsa aynı durumda.ama yineliyorum öyle çok can yakan rahatsız edici bir durum yoktu,seninki çok ciddiyse doktoruna görün

unutmadan ekleyeyim,bende oglumun ayaklarını sağa sola çeker dururdum,kucagımdayken ayakları ameliyat yerime değince acırdı.hala adetliyken pedim temas edince veya pamuklu olmayan bir çamaşır giymişsem çok rahatsız ediyor,çok kaşınıyor ve acıyor.belki benim tenim çok hassastır bilmiyorum

Son düzenleme:
Back
X