- 30 Mayıs 2014
- 1.908
- 1.523
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
En iyisi normal dogum. Hemen ayaga kalkarsin. Kilolarini da verirsin. Oh mis. Ben normal dogum istiyorum nasipse.
Daha 26 haftalıksın erken değilmi sezeryan düşünmek için ben ağrı eşiği çok düşük bi insan olarak 19 yaşımda normal doğurdum tek bir gün bile sezeryan düşünmedim
Bence bu biraz sana bağlı normal doğumla ilgili pozitif şeyler oku ve düşün :) normal doğum kadar harika bişey olamaz ikinciye hamileyim bi sorun olmaz ise yine normal doğururum
masallah arkadaşım.bende sezeryanliyim benimde göbek kaldı.Ben sezeryanla doğum ettim ana hiç tarif ettiğin gibi birşey olmadı göbeğim hiç kalmadı sdece ince bir çizgi var oda belli belirsiz ve benim bebeğim 4kilo doğdu hamileyken 25kilo almama rğnen göbeğimde ne çtlk ne başk bişey nede sarkma oldu cnm.
Avea inTouch 2 cihazımdan gönderildi
Bencede genlerle alakali 23 kg aldim ama gobegim catlamadi fakat dumduz olmadi dedigim gibi yapinizla alakali ben kiloya musait biriyim incecik olmadim hicbir zaman zaten.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bak ben sana anlatayim canim...ben sezaryen oldum şuan tosunum iki yaşında hamilelik boyunca 6kilo aldim 7ay mide bulantisi vs. Derken 3.450gr dogdu oglum...göbek meseleside eger normalde göbeğin varsa otomatik olarak göbek oluyo dogumdan sonra tabi sporla gidiyo onada vakit kalmiyo :) ...ben dogumun ertesi günü evimi temizledim yataga hic girmedim nekadar yatarsan okadar dikişlerin geç iyilesir nekadar cabuk kalkarsan okadar dinç olursun...normal dogumu cok istiyodum yapabilirdim de taaakii son ana kadar doktor gel keselim dedi :) dengesiz adam :) yani yaşasın sezaryen![]()
ben yurtdışında yaşıyorum ve burda kaç yıldır sezaryanla doğum yapmak moda olmuş resmen.sezeryan gerkemediğinde bile herkes sezeryan doğuruyor ama kilo alan falan görmedim ben açıkçası.doktorunuzla konuşun yinede.:26: