• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sezeryanla doğum yapanlar bi bakabilir mii

vega4

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2014
1.908
1.523
133
ben 26 haftalık hamileyim ve normal doğumdan çok korkuyorum ama sezeryan ile doğumda da kilo versen bile göbeğin bıngıl bıngıl yumuşak ve derisi sarkık olur derin çekmez diyorlar bu şekilde olan varmı yada olmaması için ne yapmalıyım :18:

Daha 26 haftalıksın erken değilmi sezeryan düşünmek için ben ağrı eşiği çok düşük bi insan olarak 19 yaşımda normal doğurdum tek bir gün bile sezeryan düşünmedim
Bence bu biraz sana bağlı normal doğumla ilgili pozitif şeyler oku ve düşün :) normal doğum kadar harika bişey olamaz ikinciye hamileyim bi sorun olmaz ise yine normal doğururum

Ben sezeryanla doğum ettim ana hiç tarif ettiğin gibi birşey olmadı göbeğim hiç kalmadı sdece ince bir çizgi var oda belli belirsiz ve benim bebeğim 4kilo doğdu hamileyken 25kilo almama rğnen göbeğimde ne çtlk ne başk bişey nede sarkma oldu cnm.

Avea inTouch 2 cihazımdan gönderildi

En iyisi normal dogum. Hemen ayaga kalkarsin. Kilolarini da verirsin. Oh mis. Ben normal dogum istiyorum nasipse.

Herkesin vücut yapısı farklıdır,kimi normal doğumdan sonrada çatlak içinde sarkık bir karınla kalır ,kimi sezeryanda olsa dümdüz olur karnı ,bu biraz fijyolojik bir durum ,bende sezeryan oldum hiç anlattığınız gibi bir durumum yok,arkadaşım normal doğurdu oda dümdüz ne göbek ne çatlak ne derisi sarkmış durumda ,öncelikle 2 doğum şeklinden de korkmayın ,sonuçta o bebek zamanını doldurunca bir şekilde oradan çıkacak ,senin için hayırlısı ne ise o olsun ,kendinizi doğum şeklini düşünerek psikolojik olarak yıpratmayın ,gebeliğin tadını çıkarın.çok güzel ve kısa bir süreç bu ,kadın hayatında ancak birkaç kez yaşanacak kutsal bir olay ve bu olayı dramatik hale çevirmeyin ,allah bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inş.

Ben sezeryanla doğum yaptım lohusa yatağim bile olmadi yani oyl3 agrim sizim olmadi ama dedikleri gibi dumduz olan karnim sarkti sezeryanla ilgisi varmi bilmiyorum. Bu arada ben normal istemistim doktorumda oyle dusunuyordu fakat 38. Hafta su azaldigi icin aldi. Bebegin icin ve senin icin hangisi hayirliysa oyle olsun kafana takma bu gunlerin tadini cikar

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bende senin gibi normal dogumdan cok korkardim. Cünkü adet sancilarim bile
Dayanilmaz oluyor. Ona bile katlanamazken normal dogumu düsünmek bile istemezdim.
Dogumumda sezaryanla oldu, erken alinmasi gerekiyordu bebegimin.
Cokta memnundum herseyden, ne agri ne sanci bildim.
Karnimda dogumdan sonra dümdüzdü, sarkma falan olmadi.
Bence kisiye bagli o, sarkmasi, catlamasi...

En iyisi normal dogum. Hemen ayaga kalkarsin. Kilolarini da verirsin. Oh mis. Ben normal dogum istiyorum nasipse.

Daha 26 haftalıksın erken değilmi sezeryan düşünmek için ben ağrı eşiği çok düşük bi insan olarak 19 yaşımda normal doğurdum tek bir gün bile sezeryan düşünmedim
Bence bu biraz sana bağlı normal doğumla ilgili pozitif şeyler oku ve düşün :) normal doğum kadar harika bişey olamaz ikinciye hamileyim bi sorun olmaz ise yine normal doğururum

aslında bende normal istedim isterimde ama bazı insanlar normal doğum anında bebeklerine oksijen gitmemiş ve bu beni çok korkutuyor

ablam iki cocugunuda sezaryen ile dogurdu gobegi falanda kalmadi benden daha fitt genlerle alakali hastaneden cikar cikmaz yurudu vs... hayirli dogumlar diliyorum size...

Bencede genlerle alakali 23 kg aldim ama gobegim catlamadi fakat dumduz olmadi dedigim gibi yapinizla alakali ben kiloya musait biriyim incecik olmadim hicbir zaman zaten.

Ben sezeryanla doğum ettim ana hiç tarif ettiğin gibi birşey olmadı göbeğim hiç kalmadı sdece ince bir çizgi var oda belli belirsiz ve benim bebeğim 4kilo doğdu hamileyken 25kilo almama rğnen göbeğimde ne çtlk ne başk bişey nede sarkma oldu cnm.

Avea inTouch 2 cihazımdan gönderildi
masallah arkadaşım.bende sezeryanliyim benimde göbek kaldı.
siz nasıl erittiz spor falan mı yaptınız...

birde benim bi tanıdığım yeni doğum yaptı ilki 9 yıl önce sezeryan
ikinci ise normal oldu.bende 3buçuk yıl önce sezeryanla doğum yaptım acaba normal doğum olurmu benimde

ben yurtdışında yaşıyorum ve burda kaç yıldır sezaryanla doğum yapmak moda olmuş resmen.:1:sezeryan gerkemediğinde bile herkes sezeryan doğuruyor ama kilo alan falan görmedim ben açıkçası.doktorunuzla konuşun yinede.:26:

Bak ben sana anlatayim canim...ben sezaryen oldum şuan tosunum iki yaşında hamilelik boyunca 6kilo aldim 7ay mide bulantisi vs. Derken 3.450gr dogdu oglum...göbek meseleside eger normalde göbeğin varsa otomatik olarak göbek oluyo dogumdan sonra tabi sporla gidiyo onada vakit kalmiyo :) ...ben dogumun ertesi günü evimi temizledim yataga hic girmedim nekadar yatarsan okadar dikişlerin geç iyilesir nekadar cabuk kalkarsan okadar dinç olursun...normal dogumu cok istiyodum yapabilirdim de taaakii son ana kadar doktor gel keselim dedi :) dengesiz adam :) yani yaşasın sezaryen :D

Bencede genlerle alakali 23 kg aldim ama gobegim catlamadi fakat dumduz olmadi dedigim gibi yapinizla alakali ben kiloya musait biriyim incecik olmadim hicbir zaman zaten.

bende aktif sporcuydum ama sporu bırakır bırakmaz göbek geliyorduhadi göbek neyse de bıngıl bıngıl olmasa jole :52:gibi
Bak ben sana anlatayim canim...ben sezaryen oldum şuan tosunum iki yaşında hamilelik boyunca 6kilo aldim 7ay mide bulantisi vs. Derken 3.450gr dogdu oglum...göbek meseleside eger normalde göbeğin varsa otomatik olarak göbek oluyo dogumdan sonra tabi sporla gidiyo onada vakit kalmiyo :) ...ben dogumun ertesi günü evimi temizledim yataga hic girmedim nekadar yatarsan okadar dikişlerin geç iyilesir nekadar cabuk kalkarsan okadar dinç olursun...normal dogumu cok istiyodum yapabilirdim de taaakii son ana kadar doktor gel keselim dedi :) dengesiz adam :) yani yaşasın sezaryen :D

doktor da maşallah ne kesiyo tavuk mu ayy bana doktorum öyle dese panikten bayılırım herhalde
demekki doğum sonrası hareket şart

ben yurtdışında yaşıyorum ve burda kaç yıldır sezaryanla doğum yapmak moda olmuş resmen.:1:sezeryan gerkemediğinde bile herkes sezeryan doğuruyor ama kilo alan falan görmedim ben açıkçası.doktorunuzla konuşun yinede.:26:

şimdi artık normal doğum tecrübeli ebe ve doktor kalmadı bu yüzden doğum esnasında bebek yada anne zarar görebiliyor ve birinin hatası yüzünden bi problem yaşamaktan korkuyorum bulunduğum yerde gerçekten tam tecrübeli kimse yok hep sezeryan eee haliyle insan korkuyor

Back
X