sezeryen sonrası ne zaman hamile kalabilirim

SaHmErAn

Yusuf alim
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2010
12.166
6
408
arkadaşlar bu konu ile ilgili doktora gittim. ocak ayında doğum yaptım bebeğimin vefatından dolayı tekrar hamile kalmak istiyorum. doktorum 6 ay sonra kalabilirsin dedi başka bir doktorda 1.5 sene sonra dedi kafam karıştı. hiç sezeryandan hemen sonra hamile kalıp bebeği olan varmı varsa zorluklar neler. yaşayanlardan öğrenmek istedim..

arkadaşlar bu konu ile ilgili doktora gittim. ocak ayında doğum yaptım bebeğimin vefatından dolayı tekrar hamile kalmak istiyorum. doktorum 6 ay sonra kalabilirsin dedi başka bir doktorda 1.5 sene sonra dedi kafam karıştı. hiç sezeryandan hemen sonra hamile kalıp bebeği olan varmı varsa zorluklar neler. yaşayanlardan öğrenmek istedim..

merhaba başınız sağolsun zor zamanlar geçmiş haklı olarak hemen çocuk sahibi olmak istiyorsunuz ancak geçirilmiş sezeryandan dolayı rahminizde kesilen bölge zayıf nokta olarak kalacağından gebeliğiniz ilerlediğinde yırtılma riski taşır öellikle de sonlara yaklaşıldıkça ve bu çok hayati bir sorundur. en azından 1-1,5 yıl beklemenizi ben de öneriririm. önemli olan ne pahasına olursa olsun çocuk doğrurmak olmamamlı sağlıklı anne ve bebek önemli olan. sevgiler.

Back
X