Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sağol arkadaşım benimle paylaştığın için.senin içinde hayırlısı neyse o olsunyerimsenibenah ahh yarama tuz baastın arkadaşım.bende ilkini sezeryanla oldum ve ikincisini normal yapmayı çok istiyorum ama hiç bir dr kabul etmiyor.son sorduğum dr doğum anında rahmin patlarsa seni hemen ameliyata almamız gerekirki buda imkansız dedi.
sezaryen sonrası normal doğum yapanlar yok değil ama bu konuda ciddi kararlı olmalı ve çok araştırmalı.
normal doğum yaptıracak dr bulmakta zor..şimdi yeni bir dorktora gidicem.onada sorucam ama hiç umudum yok.allah gönlüne göre versin arkadaşım.hakkımızda hayırlısı olsun...
google DA (SSVD) diye aratırsan bu konuda çok bilgiye ulaşabilirsin..
bence alakasi yok ben ilk oglumu sezeryanla dogurdum ikincisini normal istedim ve direttim normal olamicani soylediler dogum sancilarim geldiginde ikincisindede acilma olmuyo dediler dogum doktoru 20 dakika gec geldi hemsireler sok gecirdi 20 dakika icinde 10 cm acilmistim ve okadar kolay olduki dogumummm
ilk doğum sezeryan oldum diyosun 2. normal oldu...2 tane doğumyaptın. benim anlamadığım öbür topikte yazmışsın 3. hamilesin cinsiyetten bahsetmişsin.erkek demişler kızmış...bu 3.doğummu olucak:1shok: