Doğuma Hazırlık sezeyan mi normal dogum mu

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

eslemdicle

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2017
18
10
1
28
Merhaba ben vajinimus hastasiyim ve hamileyim normal dogum bu sekilde cok Zor Ben sezeryan Olurum Diyorum ama hem vajinimus olup hem normal dogum yapan warmi bana yardımcı olurmusunuz

3 bçk ay vajinismus sıkıntısı çektim. Snra hamile kaldm. Eşimle birliktelik yaşıyorm ama azda olsa zorlanıyorum.. normalden çok korkuyorm o yüzden sezaryan düşünüyorum.. ama vaji olupta normal doğum yapan duymuştum. Tamamen sana bağlı :)

vajinismuslu oldugum icin cok korkuyorum normal dogumdan

Tam olarak neyden korkuyorsun bacım.. Canin aciycak diyeyse sezeryan daha aci verici degil mi karnında yedi kat kesik mi daha aci verici yoksa doğal bi açılma artı çok az bi kac dikislik bi yara mi.. Bebeginin ve senin sağlığın için en güzeli normal doğum.. Sezeryan ancak hayati durumlar söz konusu olduğunda yararlanılacak bi ameliyat kesinlikle eger buna uygunsan normal dusunmelisin.. İnşallah sağlıkla gelsin bebisin..

Normal dogumda açıklığı kontrol etmek icin alttan elle cati muayenesi yapiliyor. 37. Haftada doktorunuz yapmak isteyecektir zaten, eger yapilabiliyorsa normal doğum sansiniz var. Yapilamiyorsa doktorunuz zaten direkt sezeryan der.

Sorun burda ben alttan muayene olamiyorum ilk zamanlar bebegin kalp atisini dinlemek icin alttan bakcakti izin vermedim vajinimus oldugum icin olmuyo yapamiyorum

Sorun burda ben alttan muayene olamiyorum ilk zamanlar bebegin kalp atisini dinlemek icin alttan bakcakti izin vermedim vajinimus oldugum icin olmuyo yapamiyorum

O zaman sezeryandan baska şansınız yok gibi görünüyor. Bebis de sen de saglikli ol da gerisi önemli degil canım strese girme bos yere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…