sezgilerim doğruysa

Bu kadar bakıyor ve iş atıyorsa yanınızdakilerde fark ederdi, yani onun karısı hatta daha çabuk farkederdi sizden! Çünkü onu tanıyor eşini biliyor, derdi e be adam neden bakıyorsun :sinirli: yada imalı konuştun bugün anladım. :sinirli:Niye öyle yaptın niye böyle dedin :sinirli: derdi.
Emin ol farkeder di.Demek ki adam normal tavır sergiliyor..
Yani biz hatunlar sevgilimizin eşimizin bakışını duruşunu biliriz..:sopa:

benimle aynı ortamda bulunmadığınız için anlatıklarmdan birşey çıkaramıyor olabilirsiniz saygı duyuyorum. ama dalga geçmenin hiçbir mantığı yok
Onca sayfa okudum evt yazdiklarinizdan biesey cikaramadim.

Ayrinti vermezseniz biz nasil yardimci olallim?

Ayrinti vermeyecekseniz konu niye actiniz anlamadim ki?
Zaten banlanmissiniz da gecmia ola

trollerle eğlenirken seviyeniz trollerle aynı oluyor. çok mu zekisiniz zeki olduğunuzu ispatlamak için böyle dalga geçmek gibi bir seviyesizliği seciyorsunuz
Dalga gecilmek istemiyorsaniz ona gore yazin.

100 kisi yazmis belki napiyor detay ver diye

Veremem veremem..

Veremezsen konu da acma senle mi ugrascaz.

Kizlar bi kadin vardi burda kuzeni onu dus alırken izlemişmiş falan asikmiymislar neymisler ve biz saatlerce dalga geçtik. Nuri alconun kapı arasındaki bakışlarını foto olarak paylaştık falan :KK70: ama oyle boyle değil 4 gün banlandık ona gore devam edin derim. Bu kızı biri bizi sinamasi icin gonderdi herhalde
Hatırladım konuyu :KK53:

mesela facede eşimle ilgili birşeyler paylaşsam imalı bir şekilde topluluk içinde cümle kuruyor . kimse anlamıyor ama ben anlıyorum
Ergenliğini tamamlayamamış biri gibisiniz. Bence sizin ilginiz var o adama. Adamın her hareketinden her sözünden kendinize pay çıkartıyorsunuz.

1-2 baktım bulamadım pes ettim :KK23:
Teyzemin oğlu :)

Konuya gelince, gerçek olduğunu varsayarsak eşinizle hiç bir flört dönemi yaşamayıp gözünüzü ilk onla açmışsanız belki normal diyalogları da flört olarak algılıyor olabilirsiniz. Zira bana hiç dediğiniz gibi gelmedi durum.

eşim ondan böyle birşey hayatta beklemez çok yakın çünkü
Banlamissin ve konuyu takip etmedim belki yazmissindir, kim bu esinin çok yakını ? Kardeşi mi abisi mi ? Herşeyi çok ince tahlil ettiğine göre sen de boş değilsin ...ben bazen eşimin bana baktığını bile anlamıyorum ..bazen dalga geçer yalnız dışarı çıkınca , daughter ayakların nereye basıyorsa oraya bak ,diye :))) bence sen biri geldi mi kafanı yerden kaldırma çünkü olmayacak olani oldurursun. ..

Beyefendinin biri bugün parkta kızımı salladı (kendi çocuğu da yanındaki salincaktaydi) ,sallarken de izin ister gibi gülümsedi, ben de ona gülümsedim:KK53: benim herif de yanimdaydi. Daha once kızımı sallarken hiç gulumsemedi bana benim dana :/ acaba o beyefendi bana yol mu yaptı ? Bi daha baksaydım numarasının yazılı olduğu küçük bir kağıt atar miydi ki bana :KK8:

trol olmadığını bilseniz kendinize gülerdiniz. buraya yazmak kabahat. kendini bilmezler
Siz madem konu açtınız. Soyle davraniyor sunu dedi soyle yapti görüştüğümüzde bana boyle yakinlik gosterdi tarzinda duzgunce bi anlatim yapin ki bu insanlar da yorum yapabilsin. Hic bir sey yazmadan yorum beklemeniz arakadaslar sordukca tek tek sanki o ankliniza gelmis gibi yazmanız olaylari saklamaniz sinir bozucu. Keske yazmasaydiniz da insanlari meşgul etmeseydiniz

Bazı erkeklern yapısı öyle yani çok konuşur yanındakilere takılır.. bana kendi kendine gelin güvey oluyorsun gibi geldi

Back
X