sezgilerim doğruysa

Tamam hadi öyle olsun. Ne yapmayı düşünüyorsunuz. Bence biz burada topluca adamın günahını alıyoruz ya neyse :işsiz:
hiçbişey yapmıcam. eşime söyleyemem. eşimin çok çok yakını. kan mı çıkar. yoksa ömür boyu küslük mü bilemem. direk gelip söylemedikçe hiçbişey anlatamam eşime

sezgilerim güçlü ve insanlarin bakışlarindan ve davranışlarindan az çok bilinebilir
hanım efendi üçtür sezgilerim güçlü deyip absürd örnekler veriyorsunuz, sezgileriniz güçlü olabilir ama belki de bu konuda yanılıyorsunuz. siz neler olduğunu anlatın çünkü bu anlattıklarınızdan hakikaten adamın size ilgisi olduğu filan düşünülmüyor.

Bence o kişi sizle ilgilendiği için içten içe hoşunuza gidiyor.Başka açıklaması yok.Duygularınıza yenilip yanlış bir şey yapmayın.

hiçbişey yapmıcam. eşime söyleyemem. eşimin çok çok yakını. kan mı çıkar. yoksa ömür boyu küslük mü bilemem. direk gelip söylemedikçe hiçbişey anlatamam eşime
Hayir yani bir tv bir cocuk alma ile hoslanma mi olur? Baska bisey varsa söyleyin bilelim. Ona göre yolunu yordamini buluruz.

anlatamıyorum daha fazla okuyan falan olur yakınlardan diye
Yakınları size olan ilgisini bilse evet onu tanırlar. Bu sitede dunya kadar insan var. Valla gelip ablam konu açsa tanimam. Insanların neler yaşadığı ile ilgilenmiyorum çünkü.

Yakınları size olan ilgisini bilse evet onu tanırlar. Bu sitede dunya kadar insan var. Valla gelip ablam konu açsa tanimam. Insanların neler yaşadığı ile ilgilenmiyorum çünkü.
yeni anladığım zamanlarda; bize geldiklerinde hoşgeldiniz dedim yüzüme bakmadı resmen kafasını başka tarafa çevirdi tafra yaptı. hiçbir kavgamız sohbetimiz yok. sonraları her gördüğünde heyecanlı bi ses tonunda konuşmaya başladı . bunlar birkaçı yine

toplulukta televizyon seyrediyoruz . tvde sevgililer çıktı. sizde paylaşın facede diyor

eşim çocuğu ne zaman kucağına alsa hemen gelip cocuğu elinden almaya çalışıyor sevmek için. bu şüphelerden sadece biri

verdiğiniz örneklerde bişey yok. en art niyetli insan bile benle ilgileniyor sonucu çıkaramaz. paranoyak ya da şizofren olmak lazım.

kaldı ki yakınımız değil diyosunuz. e devamlı görmüyosanız hemen bu sonuca nasıl vardınız? devamlı görüyosanız nasıl yakınınız olmuyor?

bi de eşime söylesem demişsiniz. ne söyleyeceksiniz? adam direkt sizden şüphelenir bence.

anlatamam anlatamam diyosunuz. anlatamayacaksanız neden konu açtınız?

Ya adamla bu kadar ilgilenme arkadaşım her hareketinden bir mana çıkarıp her şeyi üzerine alınma bak emin ol o zaman bazı hareketlerin zannettiğin gibi olmadığını anlayacaksın.

Back
X