SGA bebek ve boy kısalığı

Allah bize de nasip ederim insallah uzadigi günleri :) 2 yasa Kadar emzirecegim insallah Yani umarim planim o yönde.. Sizin de mi çok uyaniyordu bebeginiz emzirme döneminde

Allah bize de nasip ederim insallah uzadigi günleri :) 2 yasa Kadar emzirecegim insallah Yani umarim planim o yönde.. Sizin de mi çok uyaniyordu bebeginiz emzirme döneminde
Ilk bebegimi 26 ay emzirdim, 26 ay tam uyku uyudugunu bilmiyorum, ikinciyi 22 ay emzirdim, onunda bi tek gun kesintisiz uyumuslugu yoktur.

Bizim de uyku sorunumuz duzelecek gibi degil henuz zaten ben 75 persentile cıkmasını beklemiyorum da hic olmazsa 25-45 persentile cıksın. Ortalamaya yakın yani. Bide bildigim kadarıyla 2 yaşına kadar genetik onemli degil. 2 yaşından sonra genetige uygun buyuyorlar. Onun icin bu cocuk neden uzamıyor yeteri kadar diyorum))

Çok mu uyaniyor sizin de

Evet. 2-3 saatte bir uyaniyor. Erken uyutmaya calistigimda ilk 3 saat falan belki 5-6 kez uyaniyor sizin bebeginiz kac cm oldu simdi? 1 yasindan bu yana kac cm uzadi? Doktorunuz ne diyor?
Biz 20 gün sonra asi icin doktora gidecegiz 15. Ayda o zaman bakilacak bilmiyorum su an inanin ne durumda.. ama iste yeni mi girdi yasina 11-12 aylik falandir herhalde 9 aylik mi vs vs vs diye söyleyince insanlar diyorum herhalde degismedi.. gidince görecegiz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…