- 9 Eylül 2012
- 6
- 0
- 16
- Konu Sahibi mavisimm34
Merhaba arkadaşlar, sonunda cesaretimi topladım ve buraya yazdım. Nasıl anlatıcam bilmiyorum ama yaklaşık 3-4 yıl önce en yakın akrabalarımdan birinden alçakça bi şekilde tecavüze uğradım şu an üniversite okuyorum o zamanlar daha lisenin başındaydım ve o zamanlar akrabalarca çok sevilen ve saygı gösterilen biriydi. kimse onun gerçek yüzünü göremiyodu. şimdi yıl 2013 ve yine 4 yıl önce onun kızı olan canım gibi sevdiğim kuzenim intiharla kendi hayatına son verdi. sebebi de belli babası. benim için bu hayatımın en büyük travması oldu. ve ben bunca yıl içimde bu psikolojiyle hayata devam etme mücadelesi verdim hiç kimseye hiç birşey anlatamadan söyleyemeden utancımdan her gün kendimi kahrettim ve o hep ortamda utanmadan yüzüme baktı ve benim için nasıl bi eziyet olduğunu yaşamayan tahmin edemez. çoğu kez intihara kalkıştım bileklerimi kestim ama nafile. şimdi onun bütün foyaları ortaya çıktı herkes onun nasıl biri olduğunu biliyor ve ben olayın yaşandığı gece şoktan kendimde olmadığımdan kızlığımın bozulup bozulmadığınıda göremedim. geçen aylarda şu an yanında yaşadığım halam karşısına aldı beni konuştu herşeyi bitek ona anlatabildim film gibi bi sahne yaşandı. 4 yıldır o psikiyatr senin bu psikiyatr benim dolaştım onlara da anlatamadım şuanda da ilaç tedavisi görüyorum çoğu kişi hastalık hastası olduğumu düşünüyodu yaşadığım hakkında hiç bi bilgisi olmadan ve bu daha da çok sinirimi bozuyodu. şimdi halam var yanımda ve o, muayenenin sonucu ne olursa olsun psikolojinden önemli değil canım dedi ve içimi rahatlattı. bunca yıl psikolojimin bundan dolayı bozuk olduğunu ve kimseye anlatamadığımı anlayınca haliyle kendini tutamadı ağlamaya başladı. şimdi geçmişe göre biraz daha iyiyim ancak aklımda Türk toplumunun namus meselesi olarak nitelendirdiği, ilerde belkide evlilik yolunda karşıma çıkıcak olan bu mesele için içimin bi nebze olsun rahatlaması açısından ve psikolojim açısından şüphelerimin yok olması için muayeneye ihtiyacım var. kendimi hazır hissettiğimde halamla birlikte gidicez ama paranın sıkıntı olmasını istemediğimden sgk anlaşmalı özel hastanelerde bu muayenenin ücreti hakkında bilgi edinmem gerek. bilgilerinizi eksik etmezseniz çok sevinirim.. şimdiden teşekkürler.