SGK karşılıyor,meme küçültme ameliyatını

Kriterleri var,eğer sağlık problemi teşkil etmiyorsa,yalnızca biraz büyükse yarısını karşılıyormuş,fakat fazla büyükse,yağ doku fazlalığı varsa,boyun düzleşmesi varsa ve heyet onaylarsa karşılıyor

Benim çok büyük değil ama çok sarktı kilo alıp vermekten. 115 bedenden şuan 85 d ye düştüm ,ama çok sarktı,omuzlarda sutyen askılarının baskısından çökmeler oldu,boyun düzleşmesi çıktı,doktor meme ultrasonu istedi 20 marta çekineceğim ve ilaçlı meme ultrasonu istedi konuda 7 nisanda çekineceğim,sonrada doktor karar verecek inşallah ücret vermeme gerek kalmaz,

Plastik cerrahına gittim doktor muayene etti,benimde göğüslerim çok büyük değil ama aşırı sarktı kilo alıp vermekten,kiloluyken 115 takıyordum.kilo verince şimdi,85d,yada e takıkıyorum,doktor ameliyatını yaparım ama 2016 yılında olursun dedi,Ben muayeneye gittiğimde boyun düzleşmesi fıtık mr sonuçlarını götürmüştüm,doktor bir takım tetkikler istedi, mart 7 de tetkiklerin bitiyor ona göre belli olucak,ya hepsini devlet karşılayacak yada yarısını ben yarısını devlet

Slm ben meme küçültme ameliyatı olmak için doktora gittim,bir takım tetkikler istedi,bunları yaptıracağım,inşallah onaylanır da olurum ameliyatımı
MERHABA LEYLAM BENİM ONAYLANDI HEYECANLA BEKLİYORUM PERŞEMBE VEYA PAZARTESİ GÜNÜ AMELİYAT OLACAGIM DETAYLARI OLDUKTAN SONRA ANLATIRIM

X