• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sgksiz calistiran okul

Delibilearasiralafanlar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2016
616
288
53
Haziranin basindan bu yana anaokulunda sinif ogretmeni olarak calismaktayim. Fakat is verenim surekli birseyleri bahane edip sgk mi erteliyor en son ocak ayi basinda yapicak demisti mudurumuz fakat guvenmiyorum. Herhangi bir veli ogrenciyle sorunum olmadi suana kadar ,Hamileyim diye diger okulun ogretmeniyle kiyaslama yapicaklarmis hangimiz iyiyse onla devam etceklermis. Simdiki bahaneleride bu Cunku hamileyim ve dogum vs... Oldugunda bana vericegi odenekten falan kacmak istiyor anladigim kadariyla.Sikayet edicegimi soyledim ama ciddiye almiyorlar. Haklarim nedir bilmiyorum. Dusuk riskim olmasina ragmen isime sadik kaldim ama yaranamadim.

Haziranda yapılmalıydi hala ocak mi diyor pes.. doğum ne zaman.. 1 yılı doldurmayin diye mi yapıyor.. keşke baştan sert davransaydiniz..

SGK ya şikayet edeceksiniz
İsminizin bilinmesini istemiyorsanız, teftiş sonrası bilgilendirme yapılmıyor size
Ama zaten şikayet ederim demişsiniz
Aniden gelirler teftişe, şikayetten sonraki günlerde kapıya yakın yerlerde durun, ilk sizi görsünler
Çalışmayan olsa bile, yetişkinlerin isimlerini alıp, başbaşa sorgulama yapıyorlar

Haziranda yapılmalıydi hala ocak mi diyor pes.. doğum ne zaman.. 1 yılı doldurmayin diye mi yapıyor.. keşke baştan sert davransaydiniz..

Gayet sert davransamda patron olucak sahisi 1 defa gordum 1 defa okuluna geldi . 11 haftalik hamileyim temmuz da dogum oluyor yani. Mudurumuz cok tuhaf biri kadin dengesiz yalanci. Cocuklarin okula verdigi miktarin makbuzlarini bana veriyor goruyorum. Hala cocuk masrafi cikmiyormus:)

SGK ya şikayet edeceksiniz
İsminizin bilinmesini istemiyorsanız, teftiş sonrası bilgilendirme yapılmıyor size
Ama zaten şikayet ederim demişsiniz
Aniden gelirler teftişe, şikayetten sonraki günlerde kapıya yakın yerlerde durun, ilk sizi görsünler
Çalışmayan olsa bile, yetişkinlerin isimlerini alıp, başbaşa sorgulama yapıyorlar
Okuldaki tum calisanlar tembihlenmis durumuda hatta beni bile tembihlediler utanmadan. 36 ay dolmayan cocuklarin kayidi olmaz okulun yarisi kayitsizmis yeni ogrendim. Sgksz calisanlar cok
Cikintiktan sonra sikayet etmeyi dusunuyorum . Veli numaralarini versem ismimi verirler ama okuldaki koyunlar soylemezler sgksizda olsa sindirilmissler.Kameralar var kayit tutuyor mu muamma .

Okuldaki tum calisanlar tembihlenmis durumuda hatta beni bile tembihlediler utanmadan. 36 ay dolmayan cocuklarin kayidi olmaz okulun yarisi kayitsizmis yeni ogrendim. Sgksz calisanlar cok
Cikintiktan sonra sikayet etmeyi dusunuyorum . Veli numaralarini versem ismimi verirler ama okuldaki koyunlar soylemezler sgksizda olsa sindirilmissler.Kameralar var kayit tutuyor mu muamma .
Ben de sigortasız çalıştım
Teftişte arkadaşımı ziyarete geldim dedim, yine bile birebir sorguya alındım.
Zaten hamileliğinin zor, etşiksyeti, işten çıkarırsa da teftiş sonrası bebeğe bakarsın

Belki herseyi gizleyebilirler ama ansizin baskinda cocuklari asla saklayamazlar. Amacim odenmemis aylarim odenmesi ve bana yaptiklarinin cezasini cekmeleri. Bu anaokullari hep illegal seyleri oluyor .Mufettisler denetlemeye gelmeden once nasil haberleri oluyor anlamiyorum. Bu hafta mufettis gelcek diye hazirlik yapiliyor

11 hafta dolucak cuna gunu .ocak ilk haftasi diye soz verildi . Ozamana kadar 3 ay 1 hafta doldurmus olucam.Son sansi artik olmadi sikayet edicem kesin
Tamam sen bilirsin. Suan onemsiz gibi gorunuyor ama ileride 60-65 yasinda emeklilik icin yol gozlerken bakalim neler dusuneceksin?

Tamam sen bilirsin. Suan onemsiz gibi gorunuyor ama ileride 60-65 yasinda emeklilik icin yol gozlerken bakalim neler dusuneceksin?
Bende istemezdim ama sirf calisma yerimden dolayi esim sorun cikarmiyor suan yeterince onun ailesiyle sorunum var. Baska ise girsem kendilerine yakin yerde olsun diye diretiyorlar. Bekarlik gibi olmuyor

Dogum izninizden faydalanmamaniz adina yapıyor zannedersem. Sikayet edin tabiki de. Bir hata yanlislik eseri değil normal göz gore gore yapmıyor adam. Meb onayiniz gelir gelmez sgk isleminiz baslamaliydi.

Meb bildirim yapmadi bizi . Yapsa mecbur yapicakti.Iskurdan yapicagini soylendi . Bu kadar uc kagitci adam gomrmedim. Deliller icin neler gerekli Herseyi yokederlerse nasil kanitliyabilirim

Back
X