• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

shafer düdüklü tencere

soffty

Allahım verdiğine Rıza gosterenlerden olalım ins
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2009
4.882
6.692
683
shafer düdüklü tencere clipso gibi olandan kullanan varmı almak istiyorum yardımcı olursanız sevınırım

evet yaa bilgisi olan varsa sevinirim.. bende clipso alcam eskisi 250 yeni çıkan 350 valla yazık günah biraz daha uyguna alırım belki güzelse

ben de shafer aldım. ama kullanmadım. fiyatı diğerlerine göre oldukça uygun. almış olan arkadaşlarım var ve memnunlar.
hatta netlon marka kullanan da var. ondan da memnunlar.

arkadaşlar shafer nasıldır bilmem ama ben fissleri öneriyorum size.şuan 6 lt liğini evde kullanıyoruz.çok çok çok memnunum.5 dakikada çorba.15 dakikada yemek hazır.yıllarca da garantisi var.toptancı tarzındaki yerlerden alındığında da çok uygun oluyor.2 ay önce istanbulda sirkeciden 6lt fissler düdüklü tencereyi 170 liraya almıştım.shafer başlığında bunları yazmak ne kadar doğru bilmiyoru ama 250-350 liralardan bahsetmişsin.çok daha kalitelisini yarı fiyatına alabilirsin diye yazmak istedimopuyorumnanaktan

arkadaşlar shafer nasıldır bilmem ama ben fissleri öneriyorum size.şuan 6 lt liğini evde kullanıyoruz.çok çok çok memnunum.5 dakikada çorba.15 dakikada yemek hazır.yıllarca da garantisi var.toptancı tarzındaki yerlerden alındığında da çok uygun oluyor.2 ay önce istanbulda sirkeciden 6lt fissler düdüklü tencereyi 170 liraya almıştım.shafer başlığında bunları yazmak ne kadar doğru bilmiyoru ama 250-350 liralardan bahsetmişsin.çok daha kalitelisini yarı fiyatına alabilirsin diye yazmak istedimopuyorumnanaktan

sirkeciden nerde aldın cnm mağazanın adı ne

ben de shafer aldım. ama kullanmadım. fiyatı diğerlerine göre oldukça uygun. almış olan arkadaşlarım var ve memnunlar.
hatta netlon marka kullanan da var. ondan da memnunlar.

bizde yeni netlon marka aldık evde kullanıyoruz
şu an için çok güzel fiyatıda 65 liraydı
yani bence fazla para bayılmayın derim-tatlicadiarzu-

kızlar hıc yorum yazılmayınca bende gozu karalık yaptım scahefer ın 7 ltlık clıpsolu duduklu tencereısını aldım 125 peşin çok memnunum ilk dememde 30 35 dk da ıslatılmamış nohutu pişirdi kuru barbunyayı(ıslatılmıs)20 dk da pişirdi çok geldı az kalsın dagılacaktı alacak olan arkadaslara bi fıkır olur inş

Bende schafer ın düdüklü tenceresini aldım online satış sitesi açılmış yanında karnıyarık tencere hediyesi var fiyatıda uygun tavsiye ederim kızlar.

arkadaşlar schafermatik düdüklü tencerem var ilk defa kullanacağım ama kullanımını bilmiyorum bilen varsa yardımcı olabilir mi? fotosunu da koyayı $imagesCAXGW3S6.webp

Back
X