shaggy halı ben ,ettım siz etmeyin

ben dün eskiyi getır yeneıyı gotur yaptım verdım hepsını beklıorm oleyenı halılarımı :)
atmada alırsan kenara daya olmassa snde ole yap

nereye götürdünüz eski halları acaba? istanbuldayım da ben. ben de gtürmek istiyorum bu baş belalarını. bebeğim sürekli üstünde emekliyor hiç içime sinmiyor

nereye götürdünüz eski halları acaba? istanbuldayım da ben. ben de gtürmek istiyorum bu baş belalarını. bebeğim sürekli üstünde emekliyor hiç içime sinmiyor

ankaradayız bız gordıon orda umıtkoy sosyete pazarının orda halıcı ömer dıye bı yer

Shaggy halilarin da cinsleri var. Kisa tuylu ipek shaggy ler var, hem temizligi pratik, hem yumusacik hem de cok şıklar.
Alirken markasina cinsine dikkat etmek yeterli shaggy lerden komple vazgecmeye gerek yok.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Marka ismi verebilir misiniz? Ben de yatak odama almak istiyorum ama temizlik açısından çekiniyorum.

Marka ismi verebilir misiniz? Ben de yatak odama almak istiyorum ama temizlik açısından çekiniyorum.
Ben çok memnunum halılarımdan. Evim baştan aşağı shaggy halıyla dolu. Sadece mutfakta merinosunki var ondan memnun değilim değiştiricem. Diğerleri sanat halı, pofuduk pofuduk, pek güzeller. Çok rahat temizleniyorlar. İplikleri biraz değişik ondan sanırım. Saten gibi parlak ve çok sık dokunmuş ince iplikler. Ben tavsiye ederim.

Selamlar
Şöyle bir durum var, bir markanın bütün shaggy leri kötüdür diyemem. Seri seri çıkarıyorlar, tüm seriler farklı nitelikte oluyor.
Ben makina halısı değil, el dokuması ipek shaggy kullanıyordum. Kısa tüylülerden.
Size tavsiyem, shaggy alacaksanz internetten filan almayın asla. Pek çok markayı stoklarında bulunduran büyük halı mağazalarına gidip dokunarak alın. Elinizi tüylerin arasına şöyle bi soktuğunuzda belli eder kendini, tüyler kolaylıkla aralanıyorsa ve az bastırınca eliniz halı zeminine değiyorsa iyidir. Kısa tüylü ipek el dokuması başlığı altında aradığınızı belirtirsiniz zaten.

aldım almaz olaydım
evde 1300 what emıs gucune sahıp supurgem var o bıle aralarını temızlemıo doru duzgun

cok kolay sac topluyo yumak yumak

guzel dıye aldım ama cok pısmanım, ayda bır temızlıge gelen bayan bıle nıye bunu aldınız dıyor, o gelmeden bır tutuyoruz o geldıgın de ters cevırıp tutuyor bıda ııcı hazne yerı yumak yumak ;(((((((

alacak arkadaslara tavsıyem hıc gırmeyın bu halıya
en guzelı normal halı

Eki Görüntüle 1051642
Off off yarama tuz bastiniz ayni dert bendede var hemde butun evdeki halilarim.. supur supur yok bitmiyor sirkelemekte yasak balkondan. Odanin icinde saga sola cevirip vuruyorum icinden cikmayan yokkk. Napacaz ya bunun bi caresi yok muuu

Selamlar
Şöyle bir durum var, bir markanın bütün shaggy leri kötüdür diyemem. Seri seri çıkarıyorlar, tüm seriler farklı nitelikte oluyor.
Ben makina halısı değil, el dokuması ipek shaggy kullanıyordum. Kısa tüylülerden.
Size tavsiyem, shaggy alacaksanz internetten filan almayın asla. Pek çok markayı stoklarında bulunduran büyük halı mağazalarına gidip dokunarak alın. Elinizi tüylerin arasına şöyle bi soktuğunuzda belli eder kendini, tüyler kolaylıkla aralanıyorsa ve az bastırınca eliniz halı zeminine değiyorsa iyidir. Kısa tüylü ipek el dokuması başlığı altında aradığınızı belirtirsiniz zaten.
Çok teşekkür ederim yardımınız için :) Sevgiler...

Attım kurtuldum, royal bakteritemiz hiç leke ve kıl vs tutmuyor bir de festival yazlık halıları çok güzel