Böyle bir ailede yaşamak istermiydiniz :) izlerken ii de düşününce gisip babama sarılasım geliyo :) Cidden kk da pek izleyen yok sanırım halbuki ilk 3 dizim arasında yer alır shameless
Hiç yorum yapılmamış hemen hemen. Şu an çok üzüldümMükemmel bir dizi.. Gayet eğlenceli.. Şu an 4 . sezon yeni bölümleriyle gayet eğlenceli bir şekilde devam ediyor :) Diziye başlayın derim ben..
Geçenlerde, dizinin ülkemizde de uyarlanacağı haberini gördüm. Resmen güzelim diziyi harcayacaklar.
ian karakterini bile canlandıramazlar ki... eşcinsel sonuçta : ) diziden alkolü, seksi, argo ya da varoş tarzı konuşmaları çıkaracaklar. dizinin tadı kalmayacak.ha haa ay çok güldüm, türklerde hangi oyuncu frank'in yerini alabilir ki
ya da fiona'yı kim kusursuz oynayabilir türk oyunculardan?
düşündüm de hiç kimse yakışmaz bu diziye...
ha haa ay çok güldüm, türklerde hangi oyuncu frank'in yerini alabilir ki
ya da fiona'yı kim kusursuz oynayabilir türk oyunculardan?
düşündüm de hiç kimse yakışmaz bu diziye...
Canlandıracak kaliteli oyuncuyu bırakalım, o kadar çok "aykırılık"var ki dizide burdaki topluma göre, hani sadece bir kısmını değil baştan aşağı diziyi değiştirmeleri gerek. Tek bir sahneyi bile uyarlayamazlar yahu. Lezbiyen anne, lezbiyen annenin amca ile ilişkisinden doğan çocuk, eşcinsel iki çocuğun hikayesi, çocuğu olmadığı için sevgilisi ve annesinin seks yapmasını isteyen kadın, çocuğunun sevgilisiyle yatan baba vs. vs.
sakeena bunu önerdin sen bana ama,başrol oyuncusu adamı hiç sevmiyorum nedense,sırf onun için bile izlemeyebiilirim yaniBir yandan da bayağı övenler var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?