Shameless

_NurteN_

...
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2011
7.001
3.629
448
34

Utanmaz adam ve ailesi.

Sahtekarlık onda, alkol onda... Chicago varoşlarının bağrından kopan en çarpık ailenin reisi Frank Gallagher tanıyıp tanıyabileceğiniz en utanmaz adam. BAFTA ödüllü İngiliz dizisinin Amerikan versiyonunda Emmy ödüllü aktör William H. Macy ve Emmy Rossum başrolde. ABD’de yayınlandığı kanalda yedi senenin en yüksek reytingine ulaşan dizi, şimdiden eleştirmenlerin gözdesi.

Kaynak: e2.tv.tr

Son düzenleme:
Böyle bir ailede yaşamak istermiydiniz :) izlerken ii de düşününce gisip babama sarılasım geliyo :) Cidden kk da pek izleyen yok sanırım halbuki ilk 3 dizim arasında yer alır shameless

Hiç yorum yapılmamış hemen hemen. Şu an çok üzüldüm Mükemmel bir dizi.. Gayet eğlenceli.. Şu an 4 . sezon yeni bölümleriyle gayet eğlenceli bir şekilde devam ediyor :) Diziye başlayın derim ben..

Hiç yorum yapılmamış hemen hemen. Şu an çok üzüldüm Mükemmel bir dizi.. Gayet eğlenceli.. Şu an 4 . sezon yeni bölümleriyle gayet eğlenceli bir şekilde devam ediyor :) Diziye başlayın derim ben..

Şu ana kadar bir sürü yabanci dizi izledim ama hiçbiri Shameless ın yerini tutamaz, hele ki 4.sezonun 5-6 ve 7.bolumlerinde nasil agladım nasil üzüldüm anlatamam. Izlememek buyuk eksiklik gercekten 😻

Karaciğer nakletmemişler böbreğini almışlar deyince gözlerim faltaşı gibi açıldı

kim derdi ki frank için üzülüp fiona ya 'oh olsun' diyeceğim.her bölümüyle insanı şaşırtan,güldüren,ağlatan dizi.

ya ben bu diziyi izleyecek doğru düzgün bir site bulamadım. tüm bölümleri sağlam olan bir site öenrirmisiniz?

Kaç zamandır 3.sezondayım. Bugün hızlı bir giriş yaparak 4-5 bölüm izlemeyi düşünüyorum. Artık 4.sezonu devirme vakti geldi.

Geçenlerde, dizinin ülkemizde de uyarlanacağı haberini gördüm. Resmen güzelim diziyi harcayacaklar.

Geçenlerde, dizinin ülkemizde de uyarlanacağı haberini gördüm. Resmen güzelim diziyi harcayacaklar.

ha haa ay çok güldüm, türklerde hangi oyuncu frank'in yerini alabilir ki
ya da fiona'yı kim kusursuz oynayabilir türk oyunculardan?
düşündüm de hiç kimse yakışmaz bu diziye...

ian karakterini bile canlandıramazlar ki... eşcinsel sonuçta : ) diziden alkolü, seksi, argo ya da varoş tarzı konuşmaları çıkaracaklar. dizinin tadı kalmayacak.

Canlandıracak kaliteli oyuncuyu bırakalım, o kadar çok "aykırılık"var ki dizide burdaki topluma göre, hani sadece bir kısmını değil baştan aşağı diziyi değiştirmeleri gerek. Tek bir sahneyi bile uyarlayamazlar yahu. Lezbiyen anne, lezbiyen annenin amca ile ilişkisinden doğan çocuk, eşcinsel iki çocuğun hikayesi, çocuğu olmadığı için sevgilisi ve annesinin seks yapmasını isteyen kadın, çocuğunun sevgilisiyle yatan baba vs. vs.

mümkün değil yaa, bizim ülkemiz kaldıramaz böyle şeyleri...
en basitinden bir küfrü bile bipleyecekler, geriye konu kalmaz zaten, shameless'in yüzde 99 u küfür ve cinsellik içerikli...

sakeena bunu önerdin sen bana ama,başrol oyuncusu adamı hiç sevmiyorum nedense,sırf onun için bile izlemeyebiilirim yani Bir yandan da bayağı övenler var

sakeena bunu önerdin sen bana ama,başrol oyuncusu adamı hiç sevmiyorum nedense,sırf onun için bile izlemeyebiilirim yani Bir yandan da bayağı övenler var

adamı zaten sevmemen gerekiyor canım , seversen zaten sorun var demektir...:)
adam öyle bir adam ki kendinden nefret ettirici bir rolü var...
sen izlemeye devam et güven bana....
bende ilk etapta bu ne böyle küfür cinsellik pislik içinde bir dizi böyle demiştim tiksinmiştim, ama konusu gayet güzel...
özellikle fiona'nın yaşadıkları çok zor ve kötü bir hayatla mücadelesi iyi yansıtılmış...
insan ailesinin kıymetini anlıyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…