• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

She is a Fashion Star

oOoOoo hadi hayırlı olsun canım topiğin (:
Bende katılırım arada sana çok beğendiğim ayakkabı modelleri var aşığım onlara :69:
takip eder bende paylaşım yaparım istersen :51:

Modayla ilgili değil ama okadar güzel görünüyor ki paylaşmadan yapamıycam. (:
Uyuyan uyumayan herkese iyi geceler (:

Uploaded with ImageShack.us

Tamam bikaç tane ayakkabı paylaşayım bende çok seviyorum böle modelleri umarım beğenirsin (:

$edwrwr.webp $imageskhhjk.webp $n.webp $2011-Desa-Yazlık-Ayakkabı-Çanta-modelleri-e1297123966451.webp

yazlık olana bitiyorum çok çok seviyorum :1::1:

O mavinin rengine ölürüm ben <3
Ben de çok seviyorum o tip sandaletleri :21:

bende çok beğeniyorum bu kadını o damla gözlüklerde bu senenin modası ve bence çok güzel duruyor alınması gerekenlerden:)

bunlar da sevdiğim şapkalardan yine :)
$imagesmmmm.webp $imagesxx.webp

vee buda defactodan bir bileklik. sanırım bu tarz bileklikler yazın en büyük kurtarıcı :61::61:
$imagesxcv.webp

yarın en sevdiğim sevdiğim elbisemi ve hep içine girebilmeyi istediğim başka bir elbiseyi ekliyeyim :1:

bende çok beğeniyorum bu kadını o damla gözlüklerde bu senenin modası ve bence çok güzel duruyor alınması gerekenlerden:)

Ben de çok beğeniyorum ama yakıştıramadım kendime o kız gibi minyon değilim hoş durmaz diye düşünüyorum :26:

bunlar da sevdiğim şapkalardan yine :)
Eki Görüntüle 238303 Eki Görüntüle 238304

vee buda defactodan bir bileklik. sanırım bu tarz bileklikler yazın en büyük kurtarıcı :61::61:
Eki Görüntüle 238306

yarın en sevdiğim sevdiğim elbisemi ve hep içine girebilmeyi istediğim başka bir elbiseyi ekliyeyim :1:

Şapkalar güzelmiş ama ben daha çok hasır tipi şapkaları seviyorum bunlar benim için biraz spor (:
Bileklikler gerçekten kurtarıcı koluma birsürü doldurasım geliyor (:
Merakla bekliyorum canım elbiselerini. :21:

Elbise dedin de aklıma geldi ben de mezuniyet elbisemi göstermek isterim size.Okadar büyük hevesle aldım ki malesef giyemedim...Haberlerden görmüşsünüzdür.Simav depremi...Mezuniyetimize 1 hafta kala :14:
Ne mezuniyet, ne kep töreni... hiçbiri olmadı :14:

Elbise dedin de aklıma geldi ben de mezuniyet elbisemi göstermek isterim size.Okadar büyük hevesle aldım ki malesef giyemedim...Haberlerden görmüşsünüzdür.Simav depremi...Mezuniyetimize 1 hafta kala :14:
Ne mezuniyet, ne kep töreni... hiçbiri olmadı :14:

üzülme canım bende üni. mezuniyetime katılamadım. staj başlama günü ile aynı zamandaydı. ve benim bir dünya işim vardı. bütün arkadaşlarım eğlendiler ben gidemedim. göster bekliyorum :)

üzülme canım bende üni. mezuniyetime katılamadım. staj başlama günü ile aynı zamandaydı. ve benim bir dünya işim vardı. bütün arkadaşlarım eğlendiler ben gidemedim. göster bekliyorum :)

İnşallah üni. mezuniyetimde acısını çıkartırım (:
Fotoğrafı yok malesef canım yarın çekeyim koyarım resmini (:

Bugün çok yoğundu hiçbir paylaşım yapamadım :26:
Ama yarın telafi edicem herkese iyi geceler (:

Bugün hava kapalı ve burası çok soğuk :/ Resmen kış gibi.Ben de çareyi rengarenk yazlık kombinlerde buldum(:

Not:Resimler hiçbir sayfadan direk olarak kopyala-yapıştır yapılmamıştır.Kendim birsürü sayfa gezerek,kendi zevkime hitap edenleri seçtim.

Son düzenleme:
Bugün hava kapalı ve burası çok soğuk :/ Resmen kış gibi.Ben de çareyi rengarenk yazlık kombinlerde buldum(:

Not:Resimler hiçbir sayfadan direk olarak kopyala-yapıştır yapılmamıştır.Kendim birsürü sayfa gezerek,kendi zevkime hitap edenleri seçtim.

bayıldım hepsine :69:
tarzları farklı hepsinin ama çok güzeller.

Emeğine sağlık canım çok güzel modeller bulmuşsun:21:bende 2.elbiseye ve sarılı yeşilli kombinin üstündeki yeşil elbiseye ve renklerine vuruldum,kıpır kıpır tam yazlık modeller içimi açtın valla:8:

Back
X