She is a Fashion Star

bende şort giyinmiyorum o yüzden blazerin yeri genelde dar kotlar :3:
hem evet belli çok sevdiğin değişik tarzı var tuvana B.nin haksız değilsin yani beğenmekle:69:

ya bende bende renkli kot istemiştim adilışıkda collezone da turuncu yeşil mor pantolonlar görüyorum dar paça ...çok hoşuma gidiyor ama alamıyorum sonra vazgeçiyorum bu rengarenk kotları kullansam kullansam beyaz krem tshirtle kullanabilirim benim için başka seçeneği yok sanırım :31:

Eki Görüntüle 256241
Bu elbiseye aşık oldum :69:

Eki Görüntüle 256243
ayyy bu kombini de çok beğendim:52:

Eki Görüntüle 256244
:53: allahımm incecik beli var nasıl yakışmış elbise yaaa

Benim de şort kullanma alışkanlığım yok canım bacaklarım çok şekilli değil :/ Ama mutlaka renkli kot alıcam :52:
Blair'in her kombini çok zevkli, o ince bel varken ne giyse yakışır :52:

kızlar kırmızı almakla başlayın o halde:) evet pek seçeneğiniz olmaz ama ben beyaz tshirtle sonra baharda üstne syah deri ceketle kombinledm çok şık oldu birde koyu lacivert gömlek giyip düğmelerini açık bıraktım içine beyaz badiyle onuda çevremden çok beğenen olmuştu ama benim bilekte onlar daha şık duruyor böyle renkli pantolanlarda tam uzun degilde

kızlar kırmızı almakla başlayın o halde:) evet pek seçeneğiniz olmaz ama ben beyaz tshirtle sonra baharda üstne syah deri ceketle kombinledm çok şık oldu birde koyu lacivert gömlek giyip düğmelerini açık bıraktım içine beyaz badiyle onuda çevremden çok beğenen olmuştu ama benim bilekte onlar daha şık duruyor böyle renkli pantolanlarda tam uzun degilde

Kırmızı ile kot gömlek de olabilir bence ya da koyu mavi tonları :)
Ayrıca orta ve kısa boylardaysanız bilekten giymek boyu daha uzun gösterir hem de tarz olur :)
Biraz sayfalara bakayım da renkli kot kombinleri bulayım fikir olsun bize :)

canım iyiyki bu sayfayı açmışsın btün sayfalara tek tek baktm grçekten çok güzel şeyler paylaşmıssınz emeğinize sağlık bğendğim kombinler kyafetler olursa bnde ekliycem:))

canım iyiyki bu sayfayı açmışsın btün sayfalara tek tek baktm grçekten çok güzel şeyler paylaşmıssınz emeğinize sağlık bğendğim kombinler kyafetler olursa bnde ekliycem:))

Teşekkürler canım.Çok sevinirim sen de paylaşım yaparsan.Yorumlarını bekliyorum :)

kombinler muhteşem kızlar, çok güzel fikirler ediniyorum burdan :24:
ben de tişört, badi ya da gömlek üzerine giyilen yelekleri çok beğeniyorum. Kombin bulursanız paylaşmılarınızı bekliyoooruuuum :46:

kombinler muhteşem kızlar, çok güzel fikirler ediniyorum burdan :24:
ben de tişört, badi ya da gömlek üzerine giyilen yelekleri çok beğeniyorum. Kombin bulursanız paylaşmılarınızı bekliyoooruuuum :46:

Bugün bulmaya çalışıcam canım sen takipte kal, yorumlarını eksik etme :)

Evettttt işte yine benim rengimm mavinin bu tonuna bayılıyorum. Çok hoş olmuş. Bu renk kombinler buldukça paylaşırsan çok çok mutlu olurumm:16:

çok hoşsun canım emeğine sağlık :)
beyaz tişörtlerle çok güzel olmuş özellikle ben de bu sezon bulmalıyım güzel bişeler :)

Selam kızlar (:
Yurda yerleştim okul başladı derken 3 gündür bişeyler ekleyemedim.Bugün eklemeye çalışıcam görüşürüz (:

Selma Ergeç~~ Elle

Selma Ergeç Elle dergisinin eylül ayı kapak kızı olmuş.Ben ilk andan tanıyamadım dergiyi uzaktan gördüğümde bence çok güzel görünüyor :)

Uploaded with ImageShack.us

Bu mu üniversite? demek istiyorum!
2. haftadan sınav var ya yarın için bugün sabahlamalıyım sanırım :/
Aklımda okadar çok şey varki buraya eklemek istediğim inaın vakit yok.
Yarın akşam eklerim diye düşünüyorum umarım vakit bulabilirim.
Hoşçakalın (:

Günün Kombini~~

Sizin yaşadığınız şehirde hava nasıl bilmiyorum ama İzmir hala sıcak :)
Yazdan kalma günler devam ediyor:)
Size cici bir haftasonu kombini getirdim :)

Hızlı okul tempom nedeniyle burdan yeterince uzak kaldım.Artık kaldığım yerden sevdiğim konuya devam etmek istiyorum.Tabi ziyaretçim kaldı mı bilinmez :)

:6:

Back
X