SeLam HerkeSe..
ßen 2 senedir ewLiyim..yakLaşık 1.5 senedir kOrunmuoruz..
ßir yıLLık ewLiyken tesadüf eseri eşimin çift varikoseL oLduğunu öğreNdik hemen bi hafta iÇinde ameLiyat oLdu..
Şimdi üstüNden tam bi sene geÇti bizde haLa tık yOkAma ne zaman dOktora gitsek doktor oLur dio dewam ..
Doktor bana sende git bi muayeNe oL beLki sende de bi sOrun vardır dedi..
ßende gittim kadın doĞumcuya bana testLer faLan yaptı deĞerLerin çOk güseL gebe kaLabiLirsin dedi ama öLE rahim fiLmi faLan çekmedi :26:
Ondan da çOk korkuOrum zaten..Siz neLer yaptınız meraK ediOrum ?
Daha yeni bi seNem doLdu acaßa doktor bi sene doLmadan rahim fiLmi faLan çekMek isteMedi mi ?
off kısLAr aranızda bnm gißi oLan var mı ? Yorum yapın noLur..Diğer topik baya kaLabaLık oraya yazmak isteMedim..
Çevremde bu tarz konuLArı konuŞabiLceğim kimse yOk
merhaba..hsg den kaçış yok cnm allah korusun tüplerin kapalıysa veya yapışıklık varsa boşuna çabalıyor olabilirsin inan zor değil hsg .....ben hiçbir ilaç fln olmadan canlı canlı çektirdim:)))
eşinin değerlerinde yükselme oldumu......
SeLam HerkeSe..
ßir yıLLık ewLiyken tesadüf eseri eşimin çift varikoseL oLduğunu öğreNdik hemen bi hafta iÇinde ameLiyat oLdu..
Şimdi üstüNden tam bi sene geÇti bizde haLa tık yOkAma ne zaman dOktora gitsek doktor oLur dio dewam ..
ßende gittim kadın doĞumcuya bana testLer faLan yaptı deĞerLerin çOk güseL gebe kaLabiLirsin dedi ama öLE rahim fiLmi faLan çekmedi :26:
Daha yeni bi seNem doLdu acaßa doktor bi sene doLmadan rahim fiLmi faLan çekMek isteMedi mi ?
off kısLAr aranızda bnm gißi oLan var mı ? Yorum yapın noLur..Diğer topik baya kaLabaLık oraya yazmak isteMedim..
slm canım aynı derten muzdaribiz aama ben herşeyi denedim yok şimdilik aralıkta 1 sene olacak bu topiği açık tut gelen çok olur
bizde 1.5 senedir istiyoruz eşim nisanda ameliyat oldu en son değerleri iyi çıktı şimdi doktor eşinin değerleri yeterli eşinde sorun yok sen bi daha görün dedi bende iyi bir kadın doğumcu bulup gittim, kan testleri yaptı muayene etti sorun yok ama rahim filmi çekelim dedi ben şimdi gün sayıyorum reglimden hemen sonra rahim filmi de çektiricem eğer tüplerimde bir sorun varsa boşu boşuna beklemek istemiyorum bence sen kendin söyle doktora ve iste evet zor bişey bazıları çok sıkıntılı oluyor diyor ama napalım çocuk sahibi olmak kolay değil bence korkma ve en kısa zamanda rahim filmini çektir canım..
ßende şiMdi öLe yapıCam..İyi bi kadın doğuMcu buLup randewu aLıcaM iyiCe bi baksın bana kan testi mi rahim fiLmi mi herneyse artık..Korkunun eceLe faydası yOk..
Eşim de randewu aLıcak o da gidiCek bakaLım değerLeri yükseldimi bOşuna zaMan kaybetMenin anLamı yOk..
ßurdan haberLeŞelim kısLar..
Doktora gittiğinizde yazın buraya ne yaptınız ne ettiniz oLur mu
slm. rahim filmi sandığınız kadar zor bişi diil.zaten anestezili de çekilebiliyo. ben anestezili çektirdim.hiç bi ağrı sızı hiç bişi olmuyo. anesteziden dolayı bi saat filan hastanede kalıyosun sonra evine gelip normal hayatına devam ediyosun. korkulacak hiç bişi yok yani.ben de 2 sene evvel çektirmeden önce korkuyodum. burdan bakıyodum nasıl oluyomuş diye ama sonra anladım basit bişi olduğunu.
Ameliyat olalı henüz 2 ay oldu..
Ameliyat öncesi değerlerimiz:
sayı ml/ 16milyon
toplam 48 milyon
ileri hareket:%0
morfoloji%1-2
kullandığımız ilaçlar.
klomen
proxed plus
evicap
larginine
arı sütü bal ple
k.boynuzu tozu.
kasımda testimizi yenileyeceğiz ozamanda sonucu paylaşırım.
PAYLAŞIMLARIMIZI YUKARDAKİ GİBİ YAPARSAK DAHA İYİ OLUR..
1 ekimde filmi çektiricem detaylı olarak yazarım hayatım.. doktora gittiğimden beri kendimi daha iyi hissediyorum aslında en azından bişeyleri bekliyoruz testler falan bi çaba gösteriyoruz bakalım belki bu arada vakit geçtikçe olumlu sonuçlar da alırız inşallah
Merhabalar kızlar....:79::80:
Ben de bu şekilde konuyu "Gebelik" bölümüne ve "Eşi varikosel ameliyatı olanlar...." şeklinde açmıştım....
Ama oralara uğramamışınız demek ki...
Araştırırken ben de sizleri buldum....
Varikosel ameliyatından sonra hangi ilaçları kullandı eşleriniz?
SeLam HerkeSe..
benimde eşim varikosel ameliyatı oldu
bende hamile kaldım hiçbir sorun olmadı tabi düşük yaptım o ayrı mesele ama
bi daha nüksetmez inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?