Sibel Can'a Mutlu Kaya tepkisi

okypete

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Mart 2008
84.873
40.715
fft107_mf5060962.Jpeg

http://www.radikal.com.tr/hayat/sibel_cana_mutlu_kaya_tepkisi-1390469

Mutlu Kaya'nın annesi, sanatçı Sibel Can'ın hastaneye bir kez geldiğini ancak daha sonra kızının yanında olmadığını söyledi. Bu açıklamadan sonra sosyal medyada Sibel Can’ı eleştiren paylaşımlarda bulunuldu.

Bir televizyon kanalında yayınlanan ses yarışmasında dikkat çeken ve erkek arkadaşı tarafından vurulan Mutlu Kaya'nın annesi, sanatçı Sibel Can'ın hastaneye bir kez geldiğini ancak daha sonra kızının yanında olmadığını söyledi.

ANNE SİBEL CAN'A SİTEM ETTİ

Kızının ayağa kalkması için bir an önce GATA'ya sevk edilmesi gerektiğini ifade eden anne Hanım Kaya, "Doktorları burada artık pek fazla bir şeyin yapılamayacağını söylediler. Ayağa kalkabilmesi için GATA'da fizik tedavi görmesi gerektiğini söylediler. Henüz bir işlem yapılmadı. Mutlu, sakat kalacağı korkusuyla sürekli ağlıyor. Yoğun bakımdan çıktıktan sonra üzüntüden 5 kilo kaybetti. Onu ikna edemiyorum. Gözlerim önünde eriyor" dedi.

Sanatçı Sibel Can'a sitem eden Kaya, "Buraya gelen herkes gittikten sonra bir daha bizi sormadılar. Beni en çok Sibel Can şok etti ve üzdü. Kızım vurulduktan sonra hastaneye gelip geçmiş olsun ziyareti yaptı. Yanımızda olacağını söyledi. Ancak gittikten sonra bir daha ne aradı ne de sordu" diye konuştu.

SOSYAL MEDYADAN SİBEL CAN’A TEPKİ

Mutlu Kaya’nın annesinin açıklamalarından sonra sosyal medyada Sibel Can’ı eleştiren paylaşımlarda bulundu. O o paylaşımlardan bazıları şöyle:

"Benim samimiyetsiz, sahte bulduğum insanlardan biri olan Sibel Can beni haklı çıkardı. Hiç yanılmıyormuşum. Mutlu Kaya olayında bunu ispatladı."

"Bu kıza ben çok üzülüyorum. Sibel Can nerede? Hastaneye geldi, şovunu yaptı, gitti."

"GATA'ya sevk edilmesi lazım ama Sibel Can ne arıyor ne de soruyor."

"GATA'daki tedavisi için yardım etmeli Sibel Can, Miami'de ultraviyole güneşinde güneşleniyordur kesin, çok yazık."

"Meğer hepsi reklam adına şovdan ibaretmiş!"

"Mutlu Kaya Can'a geldi ama şimdi de Sibel Can arazi oldu!"

"Mutlu Kaya'yı hastanede ziyaret edip, şov yapan, iş hastane masraflarını ödemeye gelince ortadan kaybolan S

evet. onu dedi. yardım edeceğim dedi.
Kadın çaresiz kızının iyi olmasını istiyor ve maddi durumu iyi olan, yardım edeceğini kendisi söyleyen birinden evladı için yardım istemesi normal bence.

Sibel can da kameraları peşine takıp gitti yanınızdayım yardımcı olacağım, 3 5 tane de twitterdan üzgün olduğunu belirten yazı paylaştı hepsi bu kadar onun bahsettiği yardım buymuş herhalde.

Kendi grubundaki yarismaci. Madem yardim etmeyecek , boy gösteriside yapmayacakti..
Reklamin iyisi kötüsü olmaz mantigi iste..

Bu olayda Sibel Cana tek tarafli yuklenmek ne kadar dogru bilmiyorum. O kadar cok sohret insan var ki ulkede bir cengaverde cikmadi yardim elini uzatmaya. Her sey reklamda gercekten. Kimse elini tasin altina koymuyor. Bir cinayet, tecavuz, taciz olayinda hepsi sosyal medya hesaplarindan lanet yagdiriyorlar ama is birine yardima gelince ortalikta gozuken yok.

Bu olayda Sibel Cana tek tarafli yuklenmek ne kadar dogru bilmiyorum. O kadar cok sohret insan var ki ulkede bir cengaverde cikmadi yardim elini uzatmaya. Her sey reklamda gercekten. Kimse elini tasin altina koymuyor. Bir cinayet, tecavuz, taciz olayinda hepsi sosyal medya hesaplarindan lanet yagdiriyorlar ama is birine yardima gelince ortalikta gozuken yok.

Iyide Sibel can, mutlu icin neler neler söylüyordu, kizim felan, onu hic yalniz birakmayacagini,... Yani hem bu laflari söyledikten sonra, hem ona göre cok az olan hastane masraflarini ödememek nereden baksan insaf ve vicdansizliktir.

Neticede lafin arkasinda durmadi kadin.

Iyide Sibel can, mutlu icin neler neler söylüyordu, kizim felan, onu hic yalniz birakmayacagini,... Yani hem bu laflari söyledikten sonra, hem ona göre cok az olan hastane masraflarini ödememek nereden baksan insaf ve vicdansizliktir.

Neticede lafin arkasinda durmadi kadin.
Tum sohretlilerin isi gucu şov oldugu icin hic sasirtici bulmadim diyorum ben de. Onun disinda bir yardim eli uzatan cengaver de goremedik diyorum. Sibel Cani zaten sevmezdim. Sevmemekte hakli ciktim.

Tum sohretlilerin isi gucu şov oldugu icin hic sasirtici bulmadim diyorum ben de. Onun disinda bir yardim eli uzatan cengaver de goremedik diyorum. Sibel Cani zaten sevmezdim. Sevmemekte hakli ciktim.

O konuda elbette haklisin, hele Türkiyedeki sohretlerin gerçekten egosu tavan yapiyor çünkü birçogu sanatindan dolayi degil, baska seylerden dolayi meshur oluyorlar. Yani ses yok, oyunculuk yok, hiçbirsey yok, ama yine meshur olunuyor. Sadece dis görünüsü ile ograsan, reklam yapan insanlar, çoguluk ile içi bos olan insanlardir.

Yinede yapilana, yada daha dogrusu yapilmayana vicdanim sizlaniyor. O annede biliyor Sibel Can'in nasil biri oldugu, ama iste, evladi hasta, tedaviye ihtiyaci var. Kadin böyle tip çagrilar yapmakta mecbur kaliyor :KK43:

o benim kızım deyip sözde çok üzülmüş numarası yapıp arkanızdayım diyorsa etsin bir zahmet

etmeyince samimiyetsiz olduğu çıkıyor böyle işte ortaya

Ben aslinda anlamiyorum niye yardim etmedigini. Yani yardim etse, az bir para ile (çünkü o hastane ücretleri onun için az bir para) büyük reklam yapmis olur, hatta daha çok is teklifi alabilir,... yani harciyacagi para neredeyse bir yatirim olurdu Sibel Can için. Hani vicdan olmasa bile, sirf ticaret olarak baktiginda, yardim etmesi daha mantiklidir.

Ben aslinda anlamiyorum niye yardim etmedigini. Yani yardim etse, az bir para ile (çünkü o hastane ücretleri onun için az bir para) büyük reklam yapmis olur, hatta daha çok is teklifi alabilir,... yani harciyacagi para neredeyse bir yatirim olurdu Sibel Can için. Hani vicdan olmasa bile, sirf ticaret olarak baktiginda, yardim etmesi daha mantiklidir.
cimriliğin zirvesinde demek ki onun için çerez parası sayılan paraya bile kıyamıyor

o benim kızım deyip sözde çok üzülmüş numarası yapıp arkanızdayım diyorsa etsin bir zahmet

etmeyince samimiyetsiz olduğu çıkıyor böyle işte ortaya
Demeseymis o zaman madem yarsim etmiycekmis oyle dedigini bilmiyodum o yuzden sordum niye ozellikle sibel cana yuklendiler diye

X