zorunda değil elbette,ama birde çok paran varken ve senin yarışmacınken yardım etmesi insanlık görevi bir yerde. ama herkesde insanlık varmı. yok.nıye yardım etmek zorundaymıs yaaa
Yardım etmek zorunda değil ama yalan söylemeseymiş bari yanınızda olucam diye.nıye yardım etmek zorundaymıs yaaa
zorunda değil elbette,ama birde çok paran varken ve senin yarışmacınken yardım etmesi insanlık görevi bir yerde. ama herkesde insanlık varmı. yok.
evet. onu dedi. yardım edeceğim dedi.Yardım etmek zorunda değil ama yalan söylemeseymiş bari yanınızda olucam diye.
onun yarışmasındaymıs o zaman etmelıydınYardım etmek zorunda değil ama yalan söylemeseymiş bari yanınızda olucam diye.
Kadın çaresiz kızının iyi olmasını istiyor ve maddi durumu iyi olan, yardım edeceğini kendisi söyleyen birinden evladı için yardım istemesi normal bence.evet. onu dedi. yardım edeceğim dedi.
Bu olayda Sibel Cana tek tarafli yuklenmek ne kadar dogru bilmiyorum. O kadar cok sohret insan var ki ulkede bir cengaverde cikmadi yardim elini uzatmaya. Her sey reklamda gercekten. Kimse elini tasin altina koymuyor. Bir cinayet, tecavuz, taciz olayinda hepsi sosyal medya hesaplarindan lanet yagdiriyorlar ama is birine yardima gelince ortalikta gozuken yok.
Tum sohretlilerin isi gucu şov oldugu icin hic sasirtici bulmadim diyorum ben de. Onun disinda bir yardim eli uzatan cengaver de goremedik diyorum. Sibel Cani zaten sevmezdim. Sevmemekte hakli ciktim.Iyide Sibel can, mutlu icin neler neler söylüyordu, kizim felan, onu hic yalniz birakmayacagini,... Yani hem bu laflari söyledikten sonra, hem ona göre cok az olan hastane masraflarini ödememek nereden baksan insaf ve vicdansizliktir.
Neticede lafin arkasinda durmadi kadin.
Tum sohretlilerin isi gucu şov oldugu icin hic sasirtici bulmadim diyorum ben de. Onun disinda bir yardim eli uzatan cengaver de goremedik diyorum. Sibel Cani zaten sevmezdim. Sevmemekte hakli ciktim.
o benim kızım deyip sözde çok üzülmüş numarası yapıp arkanızdayım diyorsa etsin bir zahmetnıye yardım etmek zorundaymıs yaaa
o benim kızım deyip sözde çok üzülmüş numarası yapıp arkanızdayım diyorsa etsin bir zahmet
etmeyince samimiyetsiz olduğu çıkıyor böyle işte ortaya
cimriliğin zirvesinde demek ki onun için çerez parası sayılan paraya bile kıyamıyorBen aslinda anlamiyorum niye yardim etmedigini. Yani yardim etse, az bir para ile (çünkü o hastane ücretleri onun için az bir para) büyük reklam yapmis olur, hatta daha çok is teklifi alabilir,... yani harciyacagi para neredeyse bir yatirim olurdu Sibel Can için. Hani vicdan olmasa bile, sirf ticaret olarak baktiginda, yardim etmesi daha mantiklidir.
cimriliğin zirvesinde demek ki onun için çerez parası sayılan paraya bile kıyamıyor
Demeseymis o zaman madem yarsim etmiycekmis oyle dedigini bilmiyodum o yuzden sordum niye ozellikle sibel cana yuklendiler diyeo benim kızım deyip sözde çok üzülmüş numarası yapıp arkanızdayım diyorsa etsin bir zahmet
etmeyince samimiyetsiz olduğu çıkıyor böyle işte ortaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?