- 25 Eylül 2019
- 490
- 721
- 33
- 26
- Konu Sahibi yasasinozgurluk
-
Evet ama bir faydası olmayacaksa boşunada uğraşmak istemiyor arkadaşımDenemeye deger.
Ama bunu denemeden bilemezsiniz.Evet ama bir faydası olmayacaksa boşunada uğraşmak istemiyor arkadaşım
Birinin telefon numarasini yaymak suctu onceden simdi baska bir uygulama yapiliyorsa bilmiyorum ancak dava aciliyordu, ifadeye cagiriyorlardi. Mesela evden yapildiysa internet sahibi kimse o cagiriliyordu.Hanımlar merhaba,
benim bir arkadaşım var ve bir sosyal medya hesabında telefon numarası paylaşılmış ve sanki arkadaşım konuşmuş gibi sahte mesajlarıda yayılmış.
(Numarayı sayfaya kim attı bir bilgimiz yok sayfa sahibide söylemiyor.)
(Bu arada hesapta sadece arkadaşımın değil bir çok kişinin bilgileri veya rencide edici söylemler mevcut kişiye yönelik...)
Şimdi biz bu hesabın ekran görüntüsünü alsak daha sonra sayfanın paylaştığı telefon numarası ve sahte mesajlarıda görsel alıp internet üzerinden sibere şikayette bulunsak bunun herhangi bir faydası olur mu? Sayfanın kapanması bile yeterli olur bizim açımızdan.
NOT: ŞİKAYET EDİLDİĞİ TAKDİRDE KARAKOLA ÇAĞIRIYORLAR MI?
link kopyalamak aklıma gelmemişti teşekkürler bilgi içiinnBirinin telefon numarasini yaymak suctu onceden simdi baska bir uygulama yapiliyorsa bilmiyorum ancak dava aciliyordu, ifadeye cagiriyorlardi. Mesela evden yapildiysa internet sahibi kimse o cagiriliyordu.
Sadece ekran görüntüsü almayin, linki de kopyalayin.
ya dediğim gibi sadece sayfanın kapanması bile yeterli olur aslındaBen geçen ay çalıştığım otele yönelik karalama kampanyası açan eski personel için siber suçlara şikayette bulundum. Recep Tayyip erdoğan’a hakaret edilse ya da terör propogandası yapsa bulurlar ama bu takipsizlik olur dediler. Sosyal medya araçları Facebook, İnstagram, Twitter, whatsapp.. Amerika menşei olduğu için istisnai durumlar hariç Ip numarasının kime ait olduğunu vermiyormuş.
Sayfanın kapanması için eşe dosta haber verin. Herkes spamlasın. Öyle kapanır. Sosyal medyada yapan kişinin bulunması çok zor maalesef. İp adresi çok çok nadir durumlarda veriliyor.ya dediğim gibi sadece sayfanın kapanması bile yeterli olur aslındaama kapanır mı işte...
onuda denedik abartısız 100 kişi tarafından spamlanmıştır fakat nasıl bir hesapsa kapanmıyorSayfanın kapanması için eşe dosta haber verin. Herkes spamlasın. Öyle kapanır. Sosyal medyada yapan kişinin bulunması çok zor maalesef. İp adresi çok çok nadir durumlarda veriliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?