- Konu Sahibi KuzeyinGelini
merhaba kızlar, 31+3 günlük hamileyim. yanıyorum kavruluyorum terliyorum pişiyorum. tamam sıcak ama bize iki kat fazla sıcak. sıcaklardan kurtulmak için bi öneriniz, bi ilaç falan yok mu?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba kızlar, 31+3 günlük hamileyim. yanıyorum kavruluyorum terliyorum pişiyorum. tamam sıcak ama bize iki kat fazla sıcak. sıcaklardan kurtulmak için bi öneriniz, bi ilaç falan yok mu?
nurcancım senle aynı gidiyoruz bende 31+2 deyım tahmini doğumda 15 ağustos da sıcaklara gelınce ben burda bahedıldığı gıbı ekstradan bir sıcaklama yok ama evdeysenız calısmıyosanız doktorumunda verdığı tavsıyeler bol bol su ve ayaklara soğuk su masajı vallahı pazardan aldım ortaboy bir leğen :):):) ayaklarımı soğuk suya koyuyorum vucut ısısı dusuyo ama cok fazla bır sıcaklamada yok yanı allah hepımıze hayırlı doğumlar nasıp etsın
ben de gece biraz zorlanıyorum uyurken bi de gece sırt üstü uyanıyorum bazen acaba bi zararı olur mu bebeğime.. dünden beri deli gibi tepinmiyor da annelik endişeleri baş göstermek üzere..![]()
burası okadar nemli ki hiç hareket etmene gerek yok terlemek için üstüne yapışıyo zaten nem bol bol ılık duş alıyorum bende anca rahtlıyorum gece ise kabus resmen eşim bile kafamı yastığa koyduğumda ıslak gibi geliyor diyor, birde beni düşünün.( ayaklarım şişti nerdeyse damarlarım çatlayacak bugün çok fena sızlıyor
( bebekte coştu bugün valla...
bende 25 haftalığım ama kütahyada yaşadığım için geceleri yorgan örtüyorum :d imrendirmek gibi olmasında
gündüzleri sıcak oluyor ama evler o kadar değil,çok gerekmedikce dışarıya çıkmam gündüzleri olur biter
hemşerim bende kütahyalıyım oralar serin oluyor tadını çıkar ben imrendim vallahi sana keşke orda olsam
nersindesin kütahyanın
ben domaniç ilçesindenim aileme geldikce serinliyorum