• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

**Sıcacık Ev Botları**

bizsizegeldikbitlendik

Defne'nin anasııııı :))
Kayıtlı Üye
13 Mart 2009
2.114
14
318
Antalya
Son dönemde büyük bir çıkış yakalayan ev babetlerinden sonra, ev botları da oldukça rağbet görmeye başladı. Sıcacık ve rengarenk yün örgüleri, sevimli ponponları ve deri tabanı ile ev ortamında ayaklara sıcaklık ve konfor vaad ediyor..

2.JPG

3.JPG

8521-783150-p.jpg

8521-783151-p.jpg

Son düzenleme:
çok guseller ama fiyatı bana fazla geldi..
saol ilgilenip araştırıp cvp yazdığın için gulum..
belki bigun semt pazarlarına duşer 10 20 tl ye falan :1rolleyes:

Kızlar bende Markafoninin TWıGY kampanyasından bir ev botu aldım ve 12,90 a %50 indirimle, süper bişi ayaklarımı sıcacık tutuyor.Bilmeyenler için söylüyorum Markafoniye üyelik arkadaşınızın size davetiye yollamasıyla oluyor, isteyenlere davetiye yollayabilirm:)

kısmen örülemez mi bunlar,
ponponlu bot patik tarzında

istenirse örülebilir. hemde evdeki eski kıyafetler malzemeler bile değerlendirilerek örülebilir :)

tabanına eskiyen çantadan taban, iç kısmınada polar ya da montların iç kısımlarından bişeyler yapılabilir, diğer kısımlarıda örülebilir, pompom yapmak zaten kolay.. vaktim olursa deniycem bunu evde yapmayı..zemuszemus

istenirse örülebilir. hemde evdeki eski kıyafetler malzemeler bile değerlendirilerek örülebilir :)

tabanına eskiyen çantadan taban, iç kısmınada polar ya da montların iç kısımlarından bişeyler yapılabilir, diğer kısımlarıda örülebilir, pompom yapmak zaten kolay.. vaktim olursa deniycem bunu evde yapmayı..zemuszemus

üstü eskimiş bi ev terliğinin tabanını kullanabilirz mesela üzerini örgüyle örsen olur, hadi bi örde fotosunu koy :hulya:

Kızlar bende Markafoninin TWİGY kampanyasından bir ev botu aldım ve 12,90 a %50 indirimle, süper bişi ayaklarımı sıcacık tutuyor.Bilmeyenler için söylüyorum Markafoniye üyelik arkadaşınızın size davetiye yollamasıyla oluyor, isteyenlere davetiye yollayabilirm:)

bende isterimm.. tşklerr:teytey:

Back
X