- 1 Nisan 2020
- 953
- 744
- 53
- Konu Sahibi Butik alfa
Kızlar ilk hafta göğüs agrısı ve ara ara sıcak basması hamilelik belirtisi olabilir miii???
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olabilir de olmayabilir deKızlar ilk hafta göğüs agrısı ve ara ara sıcak basması hamilelik belirtisi olabilir miii???
Çatlatma iğnesii olalı bir hafta oldu hamileliğin ilk haftasıı canımNeyin ilk haftası?
Oo hiiiç bakma belirtilere yapmadığı şey yok o iğnenin ben de 4 kez klomen kullandım.Çatlatma iğnesii olalı bir hafta oldu hamileliğin ilk haftasıı canım
Gebeliğin ilk haftaları çok bariz belirteli olmuyor genelde çoğunu psikolojik yapıyormuşuzAma sıcak basması hamilelikte mevcut ama 10.haftadan sonra olur diye biliyorum ama göğüs ağırısı ve sızlaması gittikçe hislerinin artması ilk haftadan itibaren görülebiliyor .. ama tek değerlendirmek doğru değil ilişkiden sonra kaç gün geçti beklenen adet tarihe kaç gün var bunları bilirsen daha net sonuçlar elde edebilirsin
![]()
Oo hiiiç bakma belirtilere yapmadığı şey yok o iğnenin ben de 4 kez klomen kullandım.sakin ol 14.gün test yap.
Bu belirtiler daha da strese sokuyor maalesef insanı çok iyi anlıyorum.off beklemek çok zor valla umarımm vardır hamileliik![]()
Ovitrelle mi kullandınız peki?Olur, ben öyle anlamıştım hamileliğimi.
Onun ne olduğunu bilmiyorum ben.Ovitrelle mi kullandınız peki?
Çatlatma iğnesi.Onun ne olduğunu bilmiyorum ben.
Olur, ben öyle anlamıştım hamileliğimi.
Ovitrelle mi kullandınız peki?
Allah her isteyene tez zamanda nasip etsin inşallah.Çatlatma iğnesi.Aman Allah bildirtmesin diyeyim.
![]()
Allah her isteyene tez zamanda nasip etsin inşallah.
Ben istemeden hamile kalan kısımdayım ve kasımın ortası sıcaktan bunalma, uyutmayan bir iç sıcaklığı, hafif kasık ağrısı sebebiyle anlamıştım hamileliğimi 10 gün kadar sürdü.
İçeriği okumadan konuya cevap verdim sadece.
Hamileliğimi de 2 buçuk 3 haftada öğrendim.