Canim genel anlamda erkeklere cok yuz vermeye gelmiyor evet ((= Ama gecmiste yasanilan kotu deneyimlerin acisini bir baskasindan cikarmamalisin. kacan kovalanir elbet, sizle sevgili oluncaya dek yapmadigini birakmaz erkekler ama sevgili olunduktan sonra siz artik yakalanmissinizdir. Daha da fazla kacmaya calisip huzursuzluk vermeyin. iliskide ikili huzur, ve mutluluk onemlidir. Surekli tek bi taraf yapinca tadi kacar- fazla naz asik usandirir.
Bence icinden geldigi gibi davran. eger ikinci bir sansim olsaydi (yani yeni bir iliskiye baslamis olsaydim) kesinlikle taktik falan dusunmeden icimden nasil geliyorsa oyle davranirdim. Gercek benligimle.. onceki iliskimde hep kontrolluydum, yok cok mesaj atmayim, yok bulusmayi ben teklif etmeyim, yok ben gitmeyim de o gelsin vs vs.. niye boyle yapmisim ki? neyi ispatlamaya calisiyormusum yani? o kadar kontrollu oldum ama o iliskide bitti. demek ki oyle cok dusunmek falan da yardimci olmuyor.
icinden geldigi gibi davran ama tabii ki de cok kendini kaptirma. adami ilgiyle bogma.
Eski sevgiline sevgin bitmemiş olduğu halde yeni bir ilişkiye başlamışsın, acıyorum yeni ''sevgiline.''
Sen önce içindeki karmaşadan kurtul, aşık ol. Zaten böyle olunca sorunun kalmaz çünkü insan hissettiğini yapar ilişkide.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?