sıcak davranırsam ilişkimde ipler onun elıne gecer dıye dusunuyorum.lutfen yardım :S

sagapoo

Guru
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2011
645
10
318
İzmir
bana yardım edın. bnm yenı bı ılıskım var ama yürütemıyorum olmuyo cunku o kadar korkuyorumkı... bana akıl verın daha oncekı ılıskımde o kadar sıcak davrandımkı ona iliklerıme kadar yasadım onu.ama sıcak davrandıgımdan dolayı eskı ozenı kalamdı bana ve bısekılde ayrıldık ıste ve burda da okuyorum hep ılıskının basında benım dedıgım oluyodu ama baglandıgımı gordukce eskı heycanı kalmadı dıye
napım ben sımdı soguksun dıyo bana ama korkuorum sıcak olmaya oyle davranınca kacıcak gene yalanmı kızlar nasılsa artık alıstı bana dıye suprızler yapmıcak sımdıkı gıbı bı dedıgımı ıkı etmemeler olmıcak artık..ama boylede olmuo yurumuyo yapamıyorum nasıl davranıcam pskolojım bozuldu artık eskı ılsıkımden dolayı ve eskı sevgılım da arıyo aklım gene karısıo ıyıce hepten soguk davranıorum busefer ama eskısıne donmeyı yedıremıyorum ve bu cocuk bnm sansım.oburune karsıda sevgım bıtmıs degıl napıcam ben:14:

Eski sevgiline sevgin bitmemiş olduğu halde yeni bir ilişkiye başlamışsın, acıyorum yeni ''sevgiline.''

Sen önce içindeki karmaşadan kurtul, aşık ol. Zaten böyle olunca sorunun kalmaz çünkü insan hissettiğini yapar ilişkide.

Canim genel anlamda erkeklere cok yuz vermeye gelmiyor evet ((= Ama gecmiste yasanilan kotu deneyimlerin acisini bir baskasindan cikarmamalisin. kacan kovalanir elbet, sizle sevgili oluncaya dek yapmadigini birakmaz erkekler ama sevgili olunduktan sonra siz artik yakalanmissinizdir. Daha da fazla kacmaya calisip huzursuzluk vermeyin. iliskide ikili huzur, ve mutluluk onemlidir. Surekli tek bi taraf yapinca tadi kacar- fazla naz asik usandirir.

Bence icinden geldigi gibi davran. eger ikinci bir sansim olsaydi (yani yeni bir iliskiye baslamis olsaydim) kesinlikle taktik falan dusunmeden icimden nasil geliyorsa oyle davranirdim. Gercek benligimle.. onceki iliskimde hep kontrolluydum, yok cok mesaj atmayim, yok bulusmayi ben teklif etmeyim, yok ben gitmeyim de o gelsin vs vs.. niye boyle yapmisim ki? neyi ispatlamaya calisiyormusum yani? o kadar kontrollu oldum ama o iliskide bitti. demek ki oyle cok dusunmek falan da yardimci olmuyor.

icinden geldigi gibi davran ama tabii ki de cok kendini kaptirma. adami ilgiyle bogma.

Canim genel anlamda erkeklere cok yuz vermeye gelmiyor evet ((= Ama gecmiste yasanilan kotu deneyimlerin acisini bir baskasindan cikarmamalisin. kacan kovalanir elbet, sizle sevgili oluncaya dek yapmadigini birakmaz erkekler ama sevgili olunduktan sonra siz artik yakalanmissinizdir. Daha da fazla kacmaya calisip huzursuzluk vermeyin. iliskide ikili huzur, ve mutluluk onemlidir. Surekli tek bi taraf yapinca tadi kacar- fazla naz asik usandirir.

Bence icinden geldigi gibi davran. eger ikinci bir sansim olsaydi (yani yeni bir iliskiye baslamis olsaydim) kesinlikle taktik falan dusunmeden icimden nasil geliyorsa oyle davranirdim. Gercek benligimle.. onceki iliskimde hep kontrolluydum, yok cok mesaj atmayim, yok bulusmayi ben teklif etmeyim, yok ben gitmeyim de o gelsin vs vs.. niye boyle yapmisim ki? neyi ispatlamaya calisiyormusum yani? o kadar kontrollu oldum ama o iliskide bitti. demek ki oyle cok dusunmek falan da yardimci olmuyor.

icinden geldigi gibi davran ama tabii ki de cok kendini kaptirma. adami ilgiyle bogma.

haklısın cnm bn dozunu fazla kacırıdm galıba ılgısızlıgın.dedıgın gıbı taktık fılan bazen abartmamalı ama dıger arkadasında dedıgı gıbı bn sanırım onu da unutmadıgımdan boyle nasıl unutabılırım tam anlamıyla yardım edın nolur.bu adam kı bnm arkadasıma goz koymus bı adam galıba kafam karısıo msj attıkca

Eski sevgiline sevgin bitmemiş olduğu halde yeni bir ilişkiye başlamışsın, acıyorum yeni ''sevgiline.''

Sen önce içindeki karmaşadan kurtul, aşık ol. Zaten böyle olunca sorunun kalmaz çünkü insan hissettiğini yapar ilişkide.

ne guzelde demıssın nasıl unutucam pekı :((

öncelikle,bence düşünmemekle başlayabilirsin.
doğal olmak, içinden geldiği gibi yaşamak en iyisi.
ve ilişkini hayatının merkezine koyma, önceliğin her daim kendin olsun.
ilişkinin haricinde sosyalliğin, okulun ya da işin, ailen önceliğin bunlar olsun.
genelde biz kadınların en büyük yanılgısı bir ilişkiye dahil olduğumuzda, ilişki odaklı yaşamak.
ilişkiyi hayatının merkezi değil, devam eden hayatının bir parçası olarak yaşa.

bunlar böyle canım canım cicim aylarında bir dediğini ikiletmezler..
baktı kız bağlanmış..hemen kendilerini geri çekerler..
sende bağlanmış gibi gözük..yani kendini çekerse,kendi başına ayakta durabilecek konumda ol
çok zor ilişki yürütmek bu devirde.

Eğer sevdiğin insanın yanında kendin olamıyorsan, ne önemi var ki? Bana göre bir önemi yok.
Öyle diken üstünde olacağıma, içimden geldiği gibi davranırım, "giderse, gitsin" yaparım daha iyi.
Ayrıca ne istediğini, ne hissettiğini bile bilmiyorsun şu an. "Onda, bunda, şundadır"cılık yapmadan, yalnız kal ve düşün iyice.

Son düzenleme:
şunu öğrendim ki arada sıcak davranıp arada kendini geri çekeceksin ki kaybetme korkusu olsun yoksa umursamıyorlar..

Öncelikle eski sevgilini tamamen çıkar aklından. Karşındaki kişiye yazık değil mi.

Hislerini içinden geldiği gibi yaşayabileceğin, aşkı bulacağın günü bekle. İllaki biriyle olmak zorunda değilsin.

aynen oyle olucaksin
biraradayken sicak ama uzaktayken kendi hayatinda ol yani arayan soran gelen bulusma teklifi eden o olsun ama bulusunca sicak ol kendin ol.
bir de okuyor musun bilmiyorum mutlaka meslegin olsun senin evde pasa pasa oturmadigini bilsin ayaklarinin uzerinde durdugunu kendi hayatinin oldugunu bilsin. iyi ve kaliteli insanlardan sosyal cevren olsun mutlaka. aile sorunlarini ona anlatma hep ailenle bir butun oldugunu bilsin. bir de sana kiyafetine hayatina karismasina soz hakki verme.

Back
X