sıcak kanlı olmasıda garip oluyo :/

cilekrecelii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2014
77
16
29
Merhaba kızlaar.Öncelikle özet geçiyim ben 20 sevglm 22 yaşnda.2 yıldır beraberz.Kendisi sıcak kanlı konuşkan biri.Bazen arkadaş cevresi bi iki kızla geliyo yanlarına benimdee içim içimi yiyo.Güveniyorum ona zzaten diyo seni anlatıyorm fırsat buldkça bilsinler diye.Ama 2 sene olmuş böyle ortamlardan kendini çekmeli mi yoksa ben mi cok kıskancm bilmiyorum :63: :KK43: (bu tanışmalar bazen geç saatlerde oluyo)

Canım, eğer erkek arkadaşını tanıyorsan bence kıskanmana gerek yok.
Herkes sevdiği insanı kıskanır, ben de kıskandım..
Hem zaten senden bahsettiğini de söylemiş, kıskanacağın bir durum olduğunu düşünmüyorum o yüzden.
Oturup konuştuğunuz zaman herşeyi daha mantıklı bir şekilde çözersiniz diye düşünüyorum.
:KK15:

Canım, eğer erkek arkadaşını tanıyorsan bence kıskanmana gerek yok.
Herkes sevdiği insanı kıskanır, ben de kıskandım..
Hem zaten senden bahsettiğini de söylemiş, kıskanacağın bir durum olduğunu düşünmüyorum o yüzden.
Oturup konuştuğunuz zaman herşeyi daha mantıklı bir şekilde çözersiniz diye düşünüyorum.
:KK15:
Haklısın canım yatıştım bende :KK49: Ama bu kıskançlığımı azaltmam lazım nasıl yapcam bilmiyorum:KK35:

Kendimden örnek vermek istiyorum. Benim eski erkek arkadaşımın çevresinde hiç kız yoktu yaklaşık 10 kişilik bir erkek grubu vardı ve bir iki kişi hariç hepsi yalnızdı. Ben arkadaşlarıyla arkadaşım yeri geliyor 5 arkadaşıyla beraber oturuyoruz kantinde ve hiçbirine ne çıkarken ne de sonrasında yan gözle baktım. İçlerinden biri ( yakışıklı olanlardan biri her halde beni daha önce yanyana görmediğinden) uzaktan uzaktan süzüyordu ama farkettiğim anda kafamı çeviriyordum. yani bir insan karşısındaki insana ne kadar değer veriyor yada ahlakı ne kadar yüksekse o kadar böyle işlerden uzak durur. Sende arkadaşından ve o kızlardan eminsen ve kızları tanıyor biliyorsan sesini çıkarma hem eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürürsün hemde onun sadakatini yargılamış olur kırarsın.
Not: Her şeye rağmen takibi elden bırakma

Kendimden örnek vermek istiyorum. Benim eski erkek arkadaşımın çevresinde hiç kız yoktu yaklaşık 10 kişilik bir erkek grubu vardı ve bir iki kişi hariç hepsi yalnızdı. Ben arkadaşlarıyla arkadaşım yeri geliyor 5 arkadaşıyla beraber oturuyoruz kantinde ve hiçbirine ne çıkarken ne de sonrasında yan gözle baktım. İçlerinden biri ( yakışıklı olanlardan biri her halde beni daha önce yanyana görmediğinden) uzaktan uzaktan süzüyordu ama farkettiğim anda kafamı çeviriyordum. yani bir insan karşısındaki insana ne kadar değer veriyor yada ahlakı ne kadar yüksekse o kadar böyle işlerden uzak durur. Sende arkadaşından ve o kızlardan eminsen ve kızları tanıyor biliyorsan sesini çıkarma hem eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürürsün hemde onun sadakatini yargılamış olur kırarsın.
Not: Her şeye rağmen takibi elden bırakma
Kızlar tanıdığım olduğu zaman ses çıkarmıyorrum zaten bizi ve ilişkimizin boyutunu bilmiş oluyrlar.Ama tanımayınca rahat edemiyorum.Geçen sene bi olay vardı kızın biri inadına benim yanımda bakıyodu falan bende önyargı oldu o yüzden kıskancım.Yorumun için sağol :KK9:

X