• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Isıtma, Soğutma, Havalandırma Sistemleri Sıcak su problemi

esraylmz03

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2012
2.305
565
163
- Yurtdışı
Kızlar yeni eve taşınıyorum evimizde doğal gaz yok sıcak bi şehirde oturcaz sizce ani su ısıtıcısı mı alayım elektrik termisifon mu şofben mi sizce ne yapayım avantajları dezavantajları neler

Kızlar yeni eve taşınıyorum evimizde doğal gaz yok sıcak bi şehirde oturcaz sizce ani su ısıtıcısı mı alayım elektrik termisifon mu şofben mi sizce ne yapayım avantajları dezavantajları neler
Sıcak şehirde oturuyorsanız güneş enerjisi yaygındır güneş enerjisi taktırın,eğer kışlarda sıcak geçiyorsa kışında sıcak su olur.

elektrikli termisifonlar elektirği çok harcıyor. zaten 2 kişiymişsiniz ve sıcak memleketteymişsiniz. kesinlikle ani su ısıtıcısı diyorum

kışın sular çok soğuk olmuyorsa el yüz yıkamak için. sofben yeterli bence sorunsuz kullanırsınız.

Ben de 2 yıllık evliyim evim kiralık ani su ısıtıcısından çok memnunum.yalnız benim gibi ucuzunu alayım deme sunny mi muhtemelen sahtedir tabi 1 yıl sonra bozuldu devreye girmiyodu.şimdi kullandığım biraz daha pahalı maşallah çok iyi.istediğin kadar kullan su bitti derdi bekleme derdi yok

Back
X