Sıcak Tavırlarıyla Öne Çıkan En Flörtöz 4 Burç

Nhessa

Nirvana
Pro Üye
13 Eylül 2013
51.710
2.660


Bazı kişileri gördüğünüzde "ne kadar da flörtöz" cümlesini kurmaktan kendinizi alıkoyamadığınız olmuştur. Bu flört enerjisi, kişinin kısa sürede yeni tanıştığı insanlarla dahi kolay bir şekilde samimiyet kurabilmesinden, kendi olabilmesinden ve bunun çekiciliğine yansımasından kaynaklıdır.

Gökyüzüne baktığımızda ise astrologlar bazı burçların flörtöz yönleriyle diğer burçların arasında daha fazla dikkat çektiklerini doğruluyor. Peki en flörtöz burçlar hangileri? İşte flörtöz özellikleriyle öne çıkan 4 burç!

1. İkizler​

Zodyak'ın en değişken, en çok yönlü ve en sosyal burçlarından İkizler, flört açısından da oldukça iddialı bir burç olarak dikkat çekiyor. Göz temasını seven İkizler, baştan çıkarıcı bakışları ile karşısındaki kişiyi kendisine bağlayabilir. Flört etmek, İkizler için neredeyse hayatın bir parçasıdır. Küçük bir iltifatla bile çevrelerindeki kişilerin kalbinde kolayca yer kazanırlar. Keyifli bir sohbete sahip olan İkizler, zaman zaman flörtöz tavırları nedeniyle yanlış anlaşılabilir ve bu nedenle kendini açıklamak durumunda kalabilir. Çünkü İkizler için bu ayrımı yapmak her zaman kolay değildir. Düşündükleri onların dillerindedir ve bu bazen başlarını belaya sokabilir. İlişkisi olan İkizler burcu mensupları, bu flörtöz tavırları nedeniyle sıkça kıskançlık durumları yaşayabilirler.

sicak-tavirlariyla-one-cikan-en-flortoz-4-burc-1-1920x1280.jpg

2. Aslan​

Özgüveni yüksek, kahkahası ve muhabbeti bol, sevgisini göstermekten çekinmeyen Aslanlar! Bu özellikler bünyede bulununca tıpkı İkizler burcu gibi flörtöz olmaktan kaçamıyorlar. Biri dikkatlerini çektiğinde, onun radarına girmek için yapamayacağı şey yoktur Aslan burçlarının. Gerçi bunun için çok da çaba sarf etmeleri gerekmez. Keyifli bir buluşma, özellikle sinema, tiyatro, konser gibi aktiviteler Aslan burçları için flört çanlarının en sık çaldığı ortamlardır. Arkadaş gruplarıyla olan buluşmalarda neşesiyle öne çıkan ve kalpleri çalan biri varsa Aslan burcu olması ihtimali oldukça yüksek!

3. Terazi​

Flört enerjisini yönetici gezegeni Venüs'ten alan Teraziler de listede yer almaya hak kazanıyor. Teraziler estetik, güzel, çekici ve zarif olan her şeye tutkundur. Bu da onlarda bu dürtüleri uyandıran hemen herkesle flört etmeye iter. Ancak Teraziler, İkizler ve Aslan burçlarına göre daha sadık ve romantiktirler. İkizler ve Aslan burçları bazı astrologlar tarafından çapkın olarak tanımlanabilirken bu Teraziler için çok da geçerli değildir. Teraziler tek eşliliği sever ve flörtöz taraflarını da birliktelik yaşadıkları kişiye göstermek ister. Bu nedenle ilişkilerinde her daim bir hareketlilik vardır. Rutine binmiş aşkları Terazi burcunun flörtöz yönü bambaşka bir noktaya taşıyabilir.
sicak-tavirlariyla-one-cikan-en-flortoz-4-burc-2-1920x1280.jpg


4. Balık​

Listenin son burcu sizi bir nebze şaşırtabilir. Ancak, ürkek ve sakin tavırlarıyla hayallerde gezen Balıkları flört açısından hafife almamanızı öneririz. Balıklar için yaşam, tutku demektir. Balık burçları aşka aşıktır ve her şeyden romantik bir nüans yakalayabilirler. Bu da onları ilişkiler açısından biraz kıvılcımlı biri haline dönüştürür. Balıklar kısa flört anlarını asla kaçırmazlar. İş toplantıları, vakit geçirdikleri bir kafe, dışarıda yedikleri bir akşam yemeğinde yan masada bakıştıkları biri... Balıklar için yer ve zaman önemli değildir; yalnızca o an yaşadıkları heyecana ve "hayatlarının aşkını bulma" ihtimaline odaklanırlar.


Marie Claire
 
X