Sıcakkanlı insanlardan taktik bekliyorum

Cileklivanilinn

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2018
7.327
18.879
248
28
Selaaam hanımlar ben 4 günlüğüne şehir dışına gideceğim bir iş için. Normalde ilk tanıştığım insanlara karşı sakin ve gözlemciyimdir. Ama bu 4 gün sıcakkanlı davranmam gerek. Mesela ortamda çok fazla kişi olunca kendimi rahat hissedemiyorum illaki hepsiyle sakin bir ortamda tek tek tanışmış olmalıyım ki rahat hissedebileyim. Ya da kişiler ilgimi çekmediyse sohbet edesim gelmiyor orayı burayı izlemeye başlıyorum ve saçmalıyorum. Normalde umrumda olmaz geniş bir arkadaş çevrem var ama bu 4 kişiye maalesef biraz maske takmak zorundayım. Tavsiyelerinize açığım..

Sıcakkanlı görünmek istiyorsan fazlasıyla güleryüzlü olman gerekiyor 😊
Konuşurken aynı zamanda gülen insanlara bayılıyorum ben hiç beceremem ya konuşucam ya gülücem bi de aşırı sesli kahkaha atanlar olur ya onu da beceremiyorum komik bir şey varsa gülüp geçiyorum

Hoş sohbetsen biraz bunu kullan. Sıradan arkadaşlarınla muhabbet eder gibi muhabbet et. Selamlaşmada çekingen olma, kendine güvenin yerinde olsun.
Eğer ilk defa tanışıyorsanız, net olmaya bakın. Karşımda anlaşılmaz, soğuk insanlardan ben de haz etmiyorum :)

Hoş sohbetsen biraz bunu kullan. Sıradan arkadaşlarınla muhabbet eder gibi muhabbet et. Selamlaşmada çekingen olma, kendine güvenin yerinde olsun.
Eğer ilk defa tanışıyorsanız, net olmaya bakın. Karşımda anlaşılmaz, soğuk insanlardan ben de haz etmiyorum :)
Olaylar karşısında verdiğim tepkiler diğer insanlarınkine pek benzemiyor bu da anlaşılmaz olmama sebep oluyor :(

Asiri sicakkanli bir insanim. Hic tanimadigim 15 kisinin icine girsem, en cok ben konusurum :( ama hadsizlik degil yani, bence hossohbetim, insanlari rahatsiz etmemeye ozen gösteririm.
Ama artik bu huyumu biraz dizginlemek, daha az konusmak, daha az sivrilmek istiyorum. Ama kendimi tutmak oyle zor ki.
Sizin de kendinizi dışa vurmaniz zor olacaktır. Iyi bildiginiz konularla ilgili konuşursanız hem ozguveniniz yukselir, hem kendinizi daha rahat hissedersiniz. Biraz sosyalmedyada stalk yaparak karşınızdaki insanlarin ilgi alanlarını yakalayip 1 2 bilgi sahibi olursaniz sempatilerini kazanabilirsiniz.
Ama bence her zaman en onemlisi guler yuz ve samimiyet

Beni bazen toplantılara gönderiyorlardi. Bir Allah in kulunu tanımıyorum yani. Ben öyle hep ortama göz gezdirip gülümseyenlerden değilim. Genelde ya yanımda oturan, yada duran birisi ile sohbete başlardım. Mesela hangi üniversiteden katıldığını. Veya hangi bölümden olduğunu felan. Genelde laf lafı açıyor zaten. Organizatör ler de sohbet ediyordum. Genelde oda yetiyordu

Asiri sicakkanli bir insanim. Hic tanimadigim 15 kisinin icine girsem, en cok ben konusurum :KK43: ama hadsizlik degil yani, bence hossohbetim, insanlari rahatsiz etmemeye ozen gösteririm.
Ama artik bu huyumu biraz dizginlemek, daha az konusmak, daha az sivrilmek istiyorum. Ama kendimi tutmak oyle zor ki.
Sizin de kendinizi dışa vurmaniz zor olacaktır. Iyi bildiginiz konularla ilgili konuşursanız hem ozguveniniz yukselir, hem kendinizi daha rahat hissedersiniz. Biraz sosyalmedyada stalk yaparak karşınızdaki insanlarin ilgi alanlarını yakalayip 1 2 bilgi sahibi olursaniz sempatilerini kazanabilirsiniz.
Ama bence her zaman en onemlisi guler yuz ve samimiyet
Ne konuşuyorsunuz mesela

Olaylar karşısında verdiğim tepkiler diğer insanlarınkine pek benzemiyor bu da anlaşılmaz olmama sebep oluyor :KK43:

Karşındaki insani konuşturmaya bak o zaman. Ben genelde bu dengeyi karşımdakine de bağlı olarak yüzde 60 o konuşsun, 40 ben gibi tutmaya calisirim. Genelde soran, muhabbet açan taraf oluyorum.
Karşımdakinin cevaplama isteğine göre şekil alırım. Hemen bugünden taktik alıp yarın uygulamaya geçebilecegin şeyler değil.
Ama kafanda kendinle ilgili bir iletisim sekli olustur, zamanla oturur. Sonradan olmaz diyen olmuş, oluyor merak etme.

Selaaam hanımlar ben 4 günlüğüne şehir dışına gideceğim bir iş için. Normalde ilk tanıştığım insanlara karşı sakin ve gözlemciyimdir. Ama bu 4 gün sıcakkanlı davranmam gerek. Mesela ortamda çok fazla kişi olunca kendimi rahat hissedemiyorum illaki hepsiyle sakin bir ortamda tek tek tanışmış olmalıyım ki rahat hissedebileyim. Ya da kişiler ilgimi çekmediyse sohbet edesim gelmiyor orayı burayı izlemeye başlıyorum ve saçmalıyorum. Normalde umrumda olmaz geniş bir arkadaş çevrem var ama bu 4 kişiye maalesef biraz maske takmak zorundayım. Tavsiyelerinize açığım..
Soru soran sen ol, soru sorulmasını bekleme. Seni hem sıcakkanlı hem özgüvenli gösterir ☺️

Kimseyle sıcak olmana gerek yok saygılı ol ortama ayak uydur yeter :KK66:
Bide Allah rızası için şu kızın konularına biraz fazla yazın da sürekli konu açmak zorunda kalmasın
Bibi abla şu dobralıgına ceketimin dügmelerini ilikledim :KK70:

Samimi cevaplar vermeye çalış. Herşeye çok gülme ama, çok da somurtma. Tebessümünü eksiltme yüzünden yeter 🙏

Back
X