Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
ŞÜPHECİİ.....
Kayıtlı Üye
valla havanın durumu bellı deılkı gunduz kısa kollu çıt çıtlı badı aksam kollu gıydırıyorum
çiçekli böcekli :))
Kayıtlı Üye
askili bodylerle dolasiyor oğlum,
hatta altini alirken yada ksutugunda cikariyorum bazen ustunu bezle duruyor 10-15 dkka..bayiliyor ıoyle durmaya..birazda tulbenti ıslatıp siliyorum koltuk altlarını boynunu..onu pek sevmese de ferahlıyor..
onun dısında cok sıcak olunca klimaya bas vuruyorım..
malum izmirde yasayınca..
annesinin sosisi o :)
Kayıtlı Üye
ay sanırım ben fazla evhamlıyım hasta olacak diye.çünkü uzun kollu çıtçıtlı bady ve üstünede yine uzun kollu bişey giydiriyorum.alt tarafınada iki kat giydiriyorum.:1ninca: çok korkuyorum hasta olacak diye.birde kendimiz için karşılıklı camları açıyoruz o yüzden üşür diye iki kat giydiriyorum.
bende gece gündüz sadece askılı alttan çıtçıtlı bady giydiriyorum yinede terliyor bebişim gecede yatak odamızın camını açıp yatıyoruz üzerine sadece ince tülbent örtüyorum oda sabaha karşı...eğer bebek kızarıyorsa sıcaktan rahatsız olduğunu gösterirmiş morarma olursa bedeninde üşüdüğünün göstergesiymiş.
bu konda bende bayagı kararsız kaldım uzun kollu badı ve patıklı pantolon gıydırıyorum cunku doktora sordugumda sız ne gıyıyorsanız o ıkı katı gıymelı demıstı
Benim bebiş 15 günlük.doktor uzun kollu giydir demişti ilk 15 gün.bebek kendini ısıtamazmıs.ama ben yinede gündüzleri kısa kollu badi giydiriyorum hava cok sıcak.geceleri uzun kollu badi ve patikli pijama giydiriyorum.
no paniq no heyecan
Kayıtlı Üye
]çitçitli askili badilerle duruyor oğlum bazen onla bile terliyor sadece akşalari banyo yaptirisam altina uzun pijama giydiriyorum okadar..
̶Ç̶i̶z̶G̶i̶ ̶Ç&
Kayıtlı Üye
cıtcıtlı kolsuz badi giydiriyorum sürekli ayagındada corapları oluyor mutlaka hergünde yıkıyorum
2 Prenses Annesi+Yeni Pozitif 🤗
Kayıtlı Üye
valla kızlar bizde durum biraz farklı...dışarıda kavurucu sıcaklar var ama bizim ev çok serin oluyo. ben kızıma uzun çıtçıtlı badi üzerinede yine uzun kollu kıyafet giydiriyorum.altınada patikli pantalon giydiriyorum...
KISA KOLLU ve KOLSUZ BADİ GİYDİRİYORUM.
BAZEN SADECE PENYE ELBİSE...
HERGÜN BANYO YAPTIRIYORUM. MUTLAKA GÜNEŞE ÇIKIYORUZ HERGÜN.
AKŞAMLARIDA BALKON SEFASI YAPIYOR KÜÇÜK HANIM. ( Çok estiği için uzun kollu penye tulum giydiriyorum )
Çok şükür bin şükür ❤❤❤❤
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
bende bu araalr çok sıcak olduğu için yrım kollu çıtçıtlı badi giydiriyorum ayağına çorap giydiriyorum mutlaka üşütmesin diye çok terlio kuzumm kıyamam ben ona...