Sıcaklarda bebeğinizi nasıl giydiriyorsunuz

neslihan903

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2024
40
10
3
28
Merhaba malum havalar çok sıcak evlerde keza aynı şekilde 10 aylık bebeğim çok terliyor bu yüzden evde ve uyurken sadece zıbın giydiriyorum üzerini örtsemde açıyor haliyle gece sabaha kadar da zıbınla uyuyor uyumadan önce hep 26 derecelerde odamız sabaha karşı biraz serin oluyormuş gibi hissediyorum ama kendim nasıl giyiniyorsam onu da öyle giydirmeye çalışıyorum bir yandan üşütüyor mu bu şekilde diye korkuyorum soğuk algınlığı geçiriyor mesela şuan ama bu şekilde daha rahat gibi geliyor sizler bebeklerinizi nasıl giydiriyor sunuz

Merhaba malum havalar çok sıcak evlerde keza aynı şekilde 10 aylık bebeğim çok terliyor bu yüzden evde ve uyurken sadece zıbın giydiriyorum üzerini örtsemde açıyor haliyle gece sabaha kadar da zıbınla uyuyor uyumadan önce hep 26 derecelerde odamız sabaha karşı biraz serin oluyormuş gibi hissediyorum ama kendim nasıl giyiniyorsam onu da öyle giydirmeye çalışıyorum bir yandan üşütüyor mu bu şekilde diye korkuyorum soğuk algınlığı geçiriyor mesela şuan ama bu şekilde daha rahat gibi geliyor sizler bebeklerinizi nasıl giydiriyor sunuz
Ben çok sıcaklarda sadece bez üstüne tshrtle yatırıyordum. Bezi bıraktık kilot atletle yatıyor sadece.

Kısa kollu tshrt bide alt yani o kadar. Bizimde odamızda klima açık acaba ayakları üşüyormu diye ayaklarını ince battaniyeyle kapatiyorum ama hemen açıyor.

ben gündüzleri sadece zıbınla gezdiriyorum. klima var evde. yatarken de altına ince pijama giydiriyorum klimadan üşür diye. üstünü örttürmüyor. doğduğundan beri hep ince giydirdim. hiç sevmiyor sıcağı. terliyor hemen.

Ben ustune bir body giydirip oyle yatiriyordum. Bir de bence kendi vucut sicakliginizi baz almayin. Kadin olarak, hormonlarimizdan dolayi vucut sicakligimiz degiskenlik gosteriyor. Babasi nasil giyiniyor ise bence o sekilde giydirin.
Bir diger konu ise, usutme meselesi. Soguk alginligi/usutme olaylari tamamen mikroba bagli bir konu. Evde mikrop var ise cocugunuz hasta olur. Ortam serinse cocuk usutup hasta olmaz.
Geceleri usumesinden supheleniyorsaniz, zaten usuyup uyaniyorlar ama 26 derece baya sicak bir ortam gibi geldi bana gore ama Turkiye yaz aylarinda epey sicak oluyor yapacak birsey yok. Cok endiseli iseniz bir de uzun kollu body giydirip, altina birsey giydirmeden yatirmayi deneyin. Zaten cok sicak olunca da uyaniyorlar.

Back
X