sicil kağıdı acill soru

fanaa21

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2014
1.380
787
kızlar internetten sicil kağıdı cikarabilirmiyim??? illa emniyetemi gitmem lazım randevumda yok çünkü verirlermi bilmiyorum...

E devletten alabilirsin ama bunun için e Devlet şifreni olmasi lazim. Ayrıca ordan aldığın adlı sicil kaydı bazı yerlerde geçerli olmayabiliyor

E devlet şifren var ise girip adli sicil sorgulamadan indirebiliyor çıktısını alabiliyorsun.

kızlar emniyetten yada e devletten aldığım sicil kaydında bi fark yoksa boşuna emniyete gitmiyeyim postaneden e devlet sifremi alıp internetkafeye gidyim?

vize içinse ben e-devletten basıp vizeciye göndermiştim
teşekkürler canım birşey sorcam. pasaport aslı ve fotokopisi istenmiş ve pasaportun bütün sayfalarının fotokopisi istenmiş. internetkafeci ilk sayfaları yeter dedi çünkü sonraki sayfalar boş..bende cektirmedim gerekli yerleri çektirdim. sorun olurmu sizce :KK43: ?

teşekkürler canım birşey sorcam. pasaport aslı ve fotokopisi istenmiş ve pasaportun bütün sayfalarının fotokopisi istenmiş. internetkafeci ilk sayfaları yeter dedi çünkü sonraki sayfalar boş..bende cektirmedim gerekli yerleri çektirdim. sorun olurmu sizce :KK43: ?
Hangi ülkeye gideceksşn ve ne amaçlı gdeceksin. Buna göre evraklar değişiyor. Öğrenci olarak gideceksen prosedür başka turistik gideceksen başka. en son Fransaya gittim vizecinin istediği evrak listesini aşağıya kopyalıyorum. Belki işini görür.

1.ŞİRKET ATENTLİ KAĞIDA DİLEKÇE (KAŞELİ VE İMZALI)

2.TİCARİ GİDİLECEKSE DAVETİYE+TİCARİ FATURALAR

3.OTEL VE UÇAK REZARVASYONU

4.İMZA SİRKÜLERİ

5.VERGİ LEVHASI

6.FAALİYET BELGESİ

7.RESMİ GAZETE

8.SSK İŞE GİRİŞ BİLDİRGESİ+MAAŞ BORDROSU Son 3 Aylık

9.2 ADET YENİ ÇEKİLMİŞ ARKA FONU BEYAZ FOTOĞRAF vesikalık ve son 6 ay içinde cekilmiş olacak cocuklar için son 3 aylık

Yeni tip pasaport için cekilen resimler Biometrik resimler ve daha once kullanılmıs resimler gecersizdir

Cepheden yeni cekilmiş arka fonu beyaz 4.5/6 mm Fransa vizesi için vesikalık resim olması lazım

10. 30.000 EURO LİMİTLİ ÖZEL SAĞLIK SEYAHAT SİGORTASI

11.PASAPORTLARIN 1-2-3-4 VİZELİ SAYFALAR VE SON SAYFALARIN FOTOKOPİLERİ(ESKİ PASAPORT VARSA ONUNDA VİZE FOTOKOPİLERİ)

Gumruk sayfaları giriş cıkıs kaseleri ile beraber

12.BANKA HESAP CÜZDANI FOTOKOPİSİ,TAPU FOTOKOPİLERİ

13.NÜFUS CÜZDANI FOTOKOPİSİ(KİMLİK NUMARASI YOKSA MUTLAKA YAZILMASI GEREKİR)

14. ÖĞRENCİLERDEN ÖĞRENCİ BELGESİ FOTOKOPİSİ,EMEKLİLERDEN EMEKLİ BELGESİNİN FOTOKOPİSİ

15.EVLİLİK CÜZDANI FOTOKOPİSİ

16-18 YASINDAN KUCUK COCUK VAR ANNE VEYA BABA GİTMİYORSA GİTMEYENDEN MUVAFAKATNAME ( NOTERDEN)

NOT:pASAPORTU İLK ALIŞ TARİHİ 10 YIL DAN ESKİ OLMAYACAK VE EN AZ 2 ADET VİZE TATBİK SAYFASI OLMAK ZORUNDA

AKSİ TAKDİRDE KONSOLOSLUK BAŞVURUYU KABUL ETMİYOR

TUM YAPILAN VİZE BASVURULARINDA EVRAKLARIN KOPYASININ BİZE GELMESİ GEREKİYOR FAKAT BASVURU GUNU PASAPORT SAHİPLERİNİN YANINDA EVRAKLARIN ORJİNALİ ( OZELLİKLE BANKA HESABI EVLİLİK CUZDANI KİMLİK GİBİ ) BASVURU SAHİPLERİNİN YANINDA OLMASI GEREKİYOR

X