Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım vize için gerekli emniyettenmi alsam e devlet sifresimi alsam :/E devletten alabilirsin ama bunun için e Devlet şifreni olmasi lazim. Ayrıca ordan aldığın adlı sicil kaydı bazı yerlerde geçerli olmayabiliyor
Adliyeden alınıyordu eskiden. E-devlet şifresini postaneden alıyorsun bildiğim kadarıyla.canım vize için gerekli emniyettenmi alsam e devlet sifresimi alsam :/
teşekkürler canım birşey sorcam. pasaport aslı ve fotokopisi istenmiş ve pasaportun bütün sayfalarının fotokopisi istenmiş. internetkafeci ilk sayfaları yeter dedi çünkü sonraki sayfalar boş..bende cektirmedim gerekli yerleri çektirdim. sorun olurmu sizce ?vize içinse ben e-devletten basıp vizeciye göndermiştim
Hangi ülkeye gideceksşn ve ne amaçlı gdeceksin. Buna göre evraklar değişiyor. Öğrenci olarak gideceksen prosedür başka turistik gideceksen başka. en son Fransaya gittim vizecinin istediği evrak listesini aşağıya kopyalıyorum. Belki işini görür.teşekkürler canım birşey sorcam. pasaport aslı ve fotokopisi istenmiş ve pasaportun bütün sayfalarının fotokopisi istenmiş. internetkafeci ilk sayfaları yeter dedi çünkü sonraki sayfalar boş..bende cektirmedim gerekli yerleri çektirdim. sorun olurmu sizce ?