Şiddet!..ayrılmalı mıyım?

mutterducker

Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2013
63
2
6
35
Kırklareli
merhaba arkadaşlar.siteyi takip ediyordum ama üyelik açmaya üşeniyordum.bu olay üstüne açayım dedim.kararsız kaldım ya.aslında böyle bir konuda soru bile sormazdım gerçekten.ama böyle olunca,çok kararsız kaldım.neyse ben konuyu anlatayım.erkek arkadaşımla otobüste dönüyorduk.bir konu açıldı saçma sapan bir şeydi hatırlamıyorum bile.(onun sevdiği bir filmin güzel olup olmaması hakkında)bende 'hayır ya salak' gibi bir şey söyleyerek ona vurdum.ama şakasına yapmıştım.hani şöyle bir dokunursun ya neyse öyle bir şekilde vurdum son gücümle falan da değil.bu da bir anda
'hee öyle değil mi,hadi ya'filan deyip bana bir vurdu.anlıyorsunuz değil mi?bir gerekçe yok.gerekçe olsa zaten direkt ayrılırım.neyse ben arkamdaki demire çarptım başımı.ben özür dileyemesini beklerdim.'şaka yaptım be alınma' deyip güldü.konuşmadım ona bir tane vurasım geldi ama kavgayı şiddetlendirmek istemedim.'napıyosun?' diyebildim sadece.sonra allahtan durağıma gelmiştik.hiç bir şey demeden duraktan indim.görüşürüz aşkım dedi cevap vermedim.bugün tüm gün telefonlarını açmadım.özür dilerim diye mesaj atmış.ama kendimi çok kötü hissediyorum.kesin ayrılırdım dediğim bir şeydi vurmak filan.ama aslında ilk önce ben biraz vurmuş gibi olduğum için tam karar da veremedimya affedersem bana hep vurabileceğini sanar bir daha yeltenirse?
ama o kadar iyiydi ki 4 aylık ilişkimiz.arkadaş gibiydik aynı zamanda.çok eğlenceli ve kafa yapımın uyuştuduğu biriydi.delircem karar veremiyorum.

yuh!! insanın elinin ayarı olur azıcık düşünmen hata.... evlenirseniz sokak ortasında döver bu bnce ...

hadi şakasına vurdu diyelim kafanızı çarptığınızda neden özür dilemedi?

ya da telaşlanıp bir şey oldu mu diye sormadı?

madem şakaydı şimdi niye özür diliyor?
​
ayrılır mısın bilmem ama dersini ver derim ve kendini kaptırma bu kişiye bir tart öncelikle...

ayrıca senin de kullandığın kelime de el kol hareketlerin de hoş değil.. ben hoşlanmıyorum seviyesizce oluyor ki olmuş zaten...

her zaman sınırınızı korumalısınız ki böyle bir şakayı!! değil yapmak düşüne
mesin bile:..

Elinin ayari yok.. Cok kaba geldi bana sevgiliniz. Sakasina yapmis bile olsa, kafanizi vurdugunuz anda ozur dilemesi gerekirdi. Yaptiginin yanlis oldugunu anlamali. Saka yaptigini varsaydigimdan bisey demiyorum ayril veya ayrilma gibi. Ama yaptigi yanlis ve bunu anlamali.

Kusura bakma ama okurken cok guldum.
Daha ne adam vurmus ben kesin ayrilirdim cok itici bir hareket insan sogar,
Evli olsan dusunursun ama sevgiliyken asla afftetmem boyle birseyii

Büyütme şaka yapmış sadece eşimle şakalaşırız o bana vurur ben ona bazen canım yanar napim bende boşanayım mı:)) şaka mı ciddi mi sen bilirsin şaka diyosun ayrılma bidaha el şakası yok dersin sevmiyorsan olur biter

şiddetin küçüğü büyüğü olmaz ama, konuyu okumadan önce ne umuyordum, okuyunca ne buldum.
ayrılır mısın ayrılmaz mısın bilemem ama, demek ki erkek arkadaşın o hareketinden hiç hoşlanmamış. sen her ne kadar şakasına vurdum desende, o baya bi sinirlenmiş ve öcünü almak istemiş. yani özetle, senin deyiminle ufacık bir şakayı kaldıramayan adam ilerde neler yapar, var sen düşün

Çok afedersiniz ama yazınızı okurken,elimde olmadan güldüm.
Evet vurması hoş değil,ama sizin yaptığınız şakaya karşılık vurulmuş bir tokat.
Malesef ki erkeklerin elleri,biz bayanlara göre çok ağır.Belkide şakasına vurayım derken fazla sert gelmiştir size.

Arada şakalaşma olmasaydı,kesinlikle ayrılın derdim.

bence de.bende öyle düşündüm açıkcası sanki bana çok kızdı ondan yaptı.hayır doğru düzgün söylemesini beklerdim.yapmazdım rahatsız oluyorsa.haklısın yaa.

doğru da el şakası yapsa neyse resmen vurdu ya.ben canımı acıtacak şekilde davranmasını istemem.keşke tahammül edebilen biri gibi olsaydım senin gibi çünkü seviyordum ama sanırım yarın anlatcam sorunumu.

aynen bende o yüzden kararsız kaldım şakalaşma olmasaydı neyse.yorum yapanlara teşekkürler..genelde herkes ayrıl demiş ve gülmüşşünüz nedenini anlamadım ama..neyse o kadar iyi anlaşıyoruz ki ben ciddi bir şekilde konuşacağım ve o anki davranışana göre bir şans vereyim bari.yaptığımdan bende utanıyorum ama bu gidişle evde kalcam hazır bu kadar iyi birini bulmuşken bi sanş vereyim diyorum

Sürekli bu adamdan korkarak yaşayacaksın bana göre.
Sinirlendirmemeye ve hatta muhalefet olmamaya da caliscaksin bence içgüdüsel olarak.
Yapan gene yapar. Ben eski sevgilime ne el şakaları yaptım bi kere elini kaldırmadi refleks filan diyemem yani.
4 aylık bi ilişki zaten. İç sesini dinle o sana doğruyu gösterir

bence de.bende öyle düşündüm açıkcası sanki bana çok kızdı ondan yaptı.hayır doğru düzgün söylemesini beklerdim.yapmazdım rahatsız oluyorsa.haklısın yaa.

ya bak mesela.. ben bazen yanlışlıkla eski nişanlımın burnuna, yüzüne gözüne vururdum. bende çok gülerim öle durumlara. elimde olmadan gülerdim. o da bana çok kızardı. vurmazdı ama vurmaktan beter ederdi. neymiş efendim neden gülüyomuşum..
benim için çok normal, ama o sinirlenirdi. yani insanların algıları tamamen farklı.
biraz daha gözlemle bakalım. özellikle ani hareketlerine çok dikkat et. birden gelişen olaylarda insanlar rol yapamaz. sevgilisin nihayetinde daha, baktın hoşuna gitmedi ayrılırsın.

son anda proje yapmam gerekti.2 saattte bitirdim şimdi görebildim bu yorumu.iyi de arkadaşım ben kötü bir şey mi demişim?ben samimi olduğum için şakasına yapmak istedim zaten ben hiç de seviyesiz bir durum göremiyorum.ne seviyesizliği ya?herkes böyle bir anlığına samimiyetten konuşurken yapabilir bence yaptığım hareketi.

evet çok güveniyordum bir şans daha verip daha dikkatli bakayım bari tavırlarına.

bence şans verin.çünkü ortada şiddet falan görmedim ben.siz ona vurmuşsunuz oda size vurmuş tabi şakasına.bunu en iyi şekilde siz anlayabilirsiniz tabiki ama burda anlattığınız kadarıyla ben şaka gibi anladım.
bazen öyle oluyor insanlarda.mesela kuzenlerle falan sohbet ederken şakalaşırken aniden vuruyor bana.(şaka amaçlı tabi)sanki insanda bazı noktalar var ora dokunduğunda sinirlene biliyor insan.en azından bende öyle oluyor.o noktalara değdiklerinde çok sinirleniyorum ve kavga başlıyor:90:
muhtemelen sizde onun sinir noktalarına dokunmuşsunuz ve ani tepki vermiş böyle yapmış.:26:

Ayrılmak için sana kafa göz dalmasını mı bekliyorsun. Şaka ya da değil yaptığı hoş değil. Sen ona vursan bile onun bir erkek olarak sana el kaldırmaması lazımdı.

size ayrılın yada ayrılmayı diyemiyorum.ama inanın şiddet çok kötü bişey bunun devamı gelebilir belki belli olmaz.belkide sadece bi anlıkdır bu ihtimaldde varama yerinizde olsam burnu sürtene kadar yüz vermem.bi yüz verseniz bunun ardı arkası kesilmeyecekdir.soğuk davranın takmayın onu.kaçan kovalanır.sizi kaybetmekden korkarsa uzak durur bu gbi davranışlardan en azından.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…