- Konu Sahibi mutterducker
-
şiddetin küçüğü büyüğü olmaz ama, konuyu okumadan önce ne umuyordum, okuyunca ne buldum.
ayrılır mısın ayrılmaz mısın bilemem ama, demek ki erkek arkadaşın o hareketinden hiç hoşlanmamış. sen her ne kadar şakasına vurdum desende, o baya bi sinirlenmiş ve öcünü almak istemiş. yani özetle, senin deyiminle ufacık bir şakayı kaldıramayan adam ilerde neler yapar, var sen düşün
Büyütme şaka yapmış sadece eşimle şakalaşırız o bana vurur ben ona bazen canım yanar napim bende boşanayım mı:)) şaka mı ciddi mi sen bilirsin şaka diyosun ayrılma bidaha el şakası yok dersin sevmiyorsan olur biter
Çok afedersiniz ama yazınızı okurken,elimde olmadan güldüm.
Evet vurması hoş değil,ama sizin yaptığınız şakaya karşılık vurulmuş bir tokat.
Malesef ki erkeklerin elleri,biz bayanlara göre çok ağır.Belkide şakasına vurayım derken fazla sert gelmiştir size.
Arada şakalaşma olmasaydı,kesinlikle ayrılın derdim.
bence de.bende öyle düşündüm açıkcası sanki bana çok kızdı ondan yaptı.hayır doğru düzgün söylemesini beklerdim.yapmazdım rahatsız oluyorsa.haklısın yaa.
hadi şakasına vurdu diyelim kafanızı çarptığınızda neden özür dilemedi?
ya da telaşlanıp bir şey oldu mu diye sormadı?
madem şakaydı şimdi niye özür diliyor?
​
ayrılır mısın bilmem ama dersini ver derim ve kendini kaptırma bu kişiye bir tart öncelikle...
ayrıca senin de kullandığın kelime de el kol hareketlerin de hoş değil.. ben hoşlanmıyorum seviyesizce oluyor ki olmuş zaten...
her zaman sınırınızı korumalısınız ki böyle bir şakayı!! değil yapmak düşünemesin bile:..
ya bak mesela.. ben bazen yanlışlıkla eski nişanlımın burnuna, yüzüne gözüne vururdum. bende çok gülerim öle durumlara. elimde olmadan gülerdim. o da bana çok kızardı. vurmazdı ama vurmaktan beter ederdi. neymiş efendim neden gülüyomuşum..
benim için çok normal, ama o sinirlenirdi. yani insanların algıları tamamen farklı.
biraz daha gözlemle bakalım. özellikle ani hareketlerine çok dikkat et. birden gelişen olaylarda insanlar rol yapamaz. sevgilisin nihayetinde daha, baktın hoşuna gitmedi ayrılırsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?