• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şiddet!..ayrılmalı mıyım?

Basligi okuyunca ne sandik, konuyu okuyunca ne gorduk... Bir de unlemler falan koymussun...

Arkadasim, bu siddet degil densizce yapilmis bir el sakasi. Ben nefret ederim sahsen el sakasindan. Orama burama izinsiz dokunulunca cok ofkelenirim. Ama baskasinda da yapmam.

Kusura bakma da bunu sen baslatmissin. Kim daha sert vurdu kiminki daha cok can yakti diye bir sey yok. Ha hic hos degil orasi ayri...

Yapimiz geregi erkeklerden farkliyiz sen hafifce vurmussun o karsilik verdigini sanarken canini yakmis.

Boyle yapmasini istemiyorsan sen de ona yapmayacaksin. Bence burada konu caninin yanip yanmamasi degil.

Ozur dilemesi gerekirmis bence de evet. Ama sen salak dedigin icin ve canini yakmamis olsa da vurdugun icin ondan ozur diledin mi?

Ben sunu bilir sunu soylerim insan kendine yapilmasindan hoslanmadigi bir seyi karsisindakine de yapmayacak.

Biz yapinca masum bir el sakasi, onlar yapinca siddet olmuyor ki. Senin vurdugun onun canini yaksa erkek arkadasima siddet uyguladim diye konu acacak miydin burada?

yuh oldu ben mi suçlu duruma düştüm şimdi.aynı zamanda herhalde bana gerçekten sinirlenip şiddet uygulasa ayrılmalı mıyım diye kararsız kalmam.o kadar düşünebiliyorum.zaten benimde affedecek olmamamın sebebi önce ben yaptığım için(onun yaptığının yanında masumda kalsa)kendimde biraz da suç görmemdi.

Ya şu ayrıl diyen insnalara şaşırıyorum burda şişdeet yokkiii bayan arkadaşımız vururken iyi şaka oluyor erek arkadaşımız vururkjen kötüü şiddet oluyor bence en büüyk kabahat bayanda vurmalı el şakası olmaz kaç yaşındasınız 9 mu tabikii erkeğin eliyle bayanınki bir olmuyor siz erkelrin birbiirleri arsında yaptıkalrı şakalrı bi görseniz birbirlerini öldürüyor sanarsınız siz el şakasını başlatığınız için onunda el şakası yapması ayrılıksebebi olarak yeterli gelmiyor bana heleki çift uyumunuz çok iyiyse bu konuyu karşılıklı konuşarak ben hatalıydım ama sende benim hatama hatayla cevap verdin diiyp birdaha bu tür şiddet içerikli şakalardan kaçınırsınız bu olay unutulur gider
benim bi arkadaşımm kocasına vura vura kocasını dayak olayına alıştırıpp dayak yemeğe başlamıştı adamm kadın vurdukça bi gün yeter artık diiyp öle olmaz böle olur patlatmışş bi tokat

abartma ya.ben her gün vurup insanı delirtene kadar yapmıyorum.sadece o an öyle uygun olabileceğini düşündüm.hem eğer o arkadaşının kocası rahatsız olursa'yapma rahatsız oluyorum'desin.kız da yapmaz heralde.yani öyle delirene kadar bekleyip vurması saçma yani.ben şahsen çok yaptığım bir hareket değildi ama bir kere söylese yapmazdım.

yuh oldu ben mi suçlu duruma düştüm şimdi.aynı zamanda herhalde bana gerçekten sinirlenip şiddet uygulasa ayrılmalı mıyım diye kararsız kalmam.o kadar düşünebiliyorum.zaten benimde affedecek olmamamın sebebi önce ben yaptığım için(onun yaptığının yanında masumda kalsa)kendimde biraz da suç görmemdi.

Üslubuna dikkat edersen sevinirim. Biz ciddiye alıp doğru düzgün cevap verdik. En ufak eleştiriye gelemeyeceksen yazma lütfen. Evet, bana göre suçlusun. Lüzumsuz olmuş bunu başlatman. Sakıncası mı var böyle düşünmemin?

Erkek arkadaşın iri yarı mıdır? Benimki oldukça cüsselidir maşallah, o yüzden bazen gücünü ayarlayamaz. Yani misal omzuma masaj yapmasını istesem sadece okşar gibi dokunur çünkü bastırmaya kalksa gücünü bana göre ayarlayamacağından, canımı yakmaktan korkar. Bazen bu yüzden hiç istemeden, örneğin sarılırken canımı yaktığı olur ama şakayla da olsa bu tip bir vurma hadisesi hiç yaşanmadı çok şükür. Erkek arkadaşının elinin ayarı da kaçmış olabilir ama yine de dikkatli olmakta fayda var, henüz ilişkiniz yeni çünkü.

Sen ona tepkini belli et nedemek yaaa vuruyor sen başını carpiyorsun ve o sira Özür dilemiyor. Şakasına insan yapa bilir ama sen Demire carpmissin ve gördüğü halde Özür dilememis cokk sacma. Iliskin daha 4 aylık ve böyle şeyleri sevmediğini söyle sonrada ilişkini tekrar gözden geçireceğini. Hatasını anlamiski sonradan sen tel acmayinca ozur dilemis, sen acsaydin teli hic Özür felan dilemezdi ve yaptığının normal olduğunu düşünürdü herhalde. Kuzum dikkat et yinede sen, bu konu da erkeklere pek güven olmaz..:19:

Erkek arkadaşın iri yarı mıdır? Benimki oldukça cüsselidir maşallah, o yüzden bazen gücünü ayarlayamaz. Yani misal omzuma masaj yapmasını istesem sadece okşar gibi dokunur çünkü bastırmaya kalksa gücünü bana göre ayarlayamacağından, canımı yakmaktan korkar. Bazen bu yüzden hiç istemeden, örneğin sarılırken canımı yaktığı olur ama şakayla da olsa bu tip bir vurma hadisesi hiç yaşanmadı çok şükür. Erkek arkadaşının elinin ayarı da kaçmış olabilir ama yine de dikkatli olmakta fayda var, henüz ilişkiniz yeni çünkü.

Haklısın dedigin gibi olabilir ama kiz demire carpmis insan en azından o sira Özür dilerdi.

Şakayla vuran yarın evlendiğinde ciddi olarak döver ,var yani öyle bir yapısı evlenmeden bütün erkek kısmı sevimli gözükür,çoğu zaten yanlış yetiştiriliyor ,kadın sil baştan başlıyor ,çoğu kadın erkek konusunda özgür kıza gelince baskıcı ,fazlada arkaşlığı sürdürme amada kabaymış,aşkla meşkle gerçek karekterlerini saklıyorlar, merak etme daha iyisi her zaman vardır ,sen kendini ona layık görüyormusun ?

Sizin tavrınızda hoş değil. Adama salak demişsiniz. Ama vatandaşında tutulur tarafı yok. İnsanların içinde hem laf söyleyip hemde el kol hareketi yaptığınız için sinirlenmiş belli ki. Ne desem bilemedim.

Yaşlarınız kaç pardon?
4 aylık ilişkide salak denenilicek seviyedeyseniz boyut atlamışsınız oldukça.
Bence bu sebeple bile ayrılabilirsiniz.
Ayrıca ikinizde birbirinize saçma el şakaları yapmışsınız. Sen vurunca şaka sevgilin vurunca şiddet!!!! oluyo.
Şiddet sadece kadına yapılan bi olgu değil. Çok yanlış anlamışsın sen.
Şiddetse seninkide şiddet tokatsa seninkide tokat, şaka diyemezsin.
Ben ortada cocukca el şakaları görüyorum ama o ayrı.
Ki otobüste bu şekilde şakalaşmak ne ola?
Ayıp değil mi? Nasıl göründüğünüzü hiç düşünmez misiniz?
Otobüste bana bu şekilde biri şaka yapsa yaka paça ilk durakta indiririm bi daha görüşmem. El şakalarına tahammülüm bi çok şeyden azdır.

Ben bi film hakkında konusucam, bana gelip 'yok yeaaa salak' diyip vurucak?
Ben ona aynı! şakayı yapınca özür beklicek.
Zor canım o.

Sen birazda kendini sorgula.

biraz ilginç bi durum ama büyütülecek bişey yok senin vurmanla onun vurması bir olmaz benim de elimin ayarı yoktur hafif vurdum sanarm ama genellikle karşımdaki canını acıttğmi söylüyo sen de vurma o da vurmasın bu kadar basit sonuçta kavga ederken şiddet uygulamıyo şakalasyomuşsnuz o kadarcikta olur

İnsanları tanımak için anlık tepkilerine bakacaksın canım, normal zamandaki davranışlar bir yere kadar rol olabilir ama anlık durumlarda insan kendini çok da saklayamaz. Belli ki seninki de şiddete meyilli biri. Böyle küçük şeyleri fark etmeyenler ilerde aslında ben bunu görmüştüm de geçiştirmiştim diye kafalarını çok vuruyorlar. Bence en baştan vazgeç sen..

merhaba arkadaşlar.siteyi takip ediyordum ama üyelik açmaya üşeniyordum.bu olay üstüne açayım dedim.kararsız kaldım ya.aslında böyle bir konuda soru bile sormazdım gerçekten.ama böyle olunca,çok kararsız kaldım.neyse ben konuyu anlatayım.erkek arkadaşımla otobüste dönüyorduk.bir konu açıldı saçma sapan bir şeydi hatırlamıyorum bile.(onun sevdiği bir filmin güzel olup olmaması hakkında)bende 'hayır ya salak' gibi bir şey söyleyerek ona vurdum.ama şakasına yapmıştım.hani şöyle bir dokunursun ya neyse öyle bir şekilde vurdum son gücümle falan da değil.bu da bir anda
'hee öyle değil mi,hadi ya'filan deyip bana bir vurdu.anlıyorsunuz değil mi?bir gerekçe yok.gerekçe olsa zaten direkt ayrılırım.neyse ben arkamdaki demire çarptım başımı.ben özür dileyemesini beklerdim.'şaka yaptım be alınma' deyip güldü.konuşmadım ona bir tane vurasım geldi ama kavgayı şiddetlendirmek istemedim.'napıyosun?' diyebildim sadece.sonra allahtan durağıma gelmiştik.hiç bir şey demeden duraktan indim.görüşürüz aşkım dedi cevap vermedim.bugün tüm gün telefonlarını açmadım.özür dilerim diye mesaj atmış.ama kendimi çok kötü hissediyorum.kesin ayrılırdım dediğim bir şeydi vurmak filan.ama aslında ilk önce ben biraz vurmuş gibi olduğum için tam karar da veremedimya affedersem bana hep vurabileceğini sanar bir daha yeltenirse?
ama o kadar iyiydi ki 4 aylık ilişkimiz.arkadaş gibiydik aynı zamanda.çok eğlenceli ve kafa yapımın uyuştuduğu biriydi.delircem karar veremiyorum.:50::50:

tatlım okuyunca şunu söylemek istedim. maalesef benimde eimin ayarı yoktur hiç. yani bazen şakayla vurcam derken(hani o senin dediğin gibi şakayla vurmalardan:D) can yakarım bunu da farkederim. ve o anda öle kötü bir ruh haline bürünürümki özür dileyemem ki zatn özür pek tabiatımda yok ne acıki... ve ya aman şaka da yapılmıo sana falan der böle garip bir hale girer konuy bir an önce kapatmaya çalışırım. aradan zaman geçtikten sonra ya canm kusura bakma ben o akdar çok vurabilceğimi düşünmedim bir an kal gldi falan der geçerim.

yanii demek istediğim arkadaşın belki böle bir durumda kalmıştır. hani kavga edrken öle vursaymış falan hiç düşünme bırak derdım ama bence biraz durup bakmalısın. belkide öle bir insan değildir.. ama tekrar öle birşey farkedersen kesinlikle durmaa...

Şaka yapmaya çalışmış ama şaka biraz şey olmuş :)

Kafanızı vurduğunuzda abarttığını düşünüp o anda paniklememiş olabilir . Sonradan özür dilemiş işte .

Bir daha birbrinize el şakası yapmayın bence olsun bitsin :)

otobüste oldugunuzu söylediniz demekki sizin ona karşı yaptıgınız şakayı bir başkalarınında görmüş oldugunu sanarak karşılık vermiş sanırım bence şimdiden bir karar verme tam olarak şiddet değil özürde dilemiş zamana bırak anlarsın zaten huyundan suyundan sinirinden şiddete yatkın olup olmadıgını

Şimdi mantıklı düşünürsek ilk sevgilinizin sizden ayrılması lazım şiddet görmüş hemde otobüste:53:
Şaka bi tarafada böyle el şakaları istenmeyen sonuçlar oluşturuyor madem bu kadar alıngansınız önce siz yapmasaydınız...

Şakayla vuran yarın evlendiğinde ciddi olarak döver ,var yani öyle bir yapısı evlenmeden bütün erkek kısmı sevimli gözükür,çoğu zaten yanlış yetiştiriliyor ,kadın sil baştan başlıyor ,çoğu kadın erkek konusunda özgür kıza gelince baskıcı ,fazlada arkaşlığı sürdürme amada kabaymış,aşkla meşkle gerçek karekterlerini saklıyorlar, merak etme daha iyisi her zaman vardır ,sen kendini ona layık görüyormusun ?

Aa ben bu yorumlari gormemisim.bak dogru karekterinde varmis gibi durdu ama bence gercekten yok.benim ona yaptigim gibi sakasina yaptigi istemezsem yapmayacagini soyleyip ozur diledi.baristik biz.(cok ezik duruyorim biliyorum)
ama benim bu kadar begendigim ve bu kadar eglendigim ayni zamanda sacma huylari olmayan(kiskancliktir takintili olmaktir sacma amaclardir) gibi huylari olmayan bir kisi.
Dusundum de bir arkadasim ya da kardesim bana yapsa kizmayacagim bir durum yuzunden bu kadar sevdigim birini atmamak istedim.
Ama biraz daha temkinliyim tabi.

Yaşlarınız kaç pardon?
4 aylık ilişkide salak denenilicek seviyedeyseniz boyut atlamışsınız oldukça.
Bence bu sebeple bile ayrılabilirsiniz.
Ayrıca ikinizde birbirinize saçma el şakaları yapmışsınız. Sen vurunca şaka sevgilin vurunca şiddet!!!! oluyo.
Şiddet sadece kadına yapılan bi olgu değil. Çok yanlış anlamışsın sen.
Şiddetse seninkide şiddet tokatsa seninkide tokat, şaka diyemezsin.
Ben ortada cocukca el şakaları görüyorum ama o ayrı.
Ki otobüste bu şekilde şakalaşmak ne ola?
Ayıp değil mi? Nasıl göründüğünüzü hiç düşünmez misiniz?
Otobüste bana bu şekilde biri şaka yapsa yaka paça ilk durakta indiririm bi daha görüşmem. El şakalarına tahammülüm bi çok şeyden azdır.

Ben bi film hakkında konusucam, bana gelip 'yok yeaaa salak' diyip vurucak?
Ben ona aynı! şakayı yapınca özür beklicek.
Zor canım o.

Sen birazda kendini sorgula.

Tamam bende kendimde biraz hata gordugum icin karasoz kalmistim zaten.ama ben yakin oldugum kisinin yaninda rahat davranmak isterim.hala arada el sakasi yapmayi dusunuyorum.ayrica cevreyi neden o kadar takayim otobus olsa ne fark eder?

tatlım okuyunca şunu söylemek istedim. maalesef benimde eimin ayarı yoktur hiç. yani bazen şakayla vurcam derken(hani o senin dediğin gibi şakayla vurmalardan:D) can yakarım bunu da farkederim. ve o anda öle kötü bir ruh haline bürünürümki özür dileyemem ki zatn özür pek tabiatımda yok ne acıki... ve ya aman şaka da yapılmıo sana falan der böle garip bir hale girer konuy bir an önce kapatmaya çalışırım. aradan zaman geçtikten sonra ya canm kusura bakma ben o akdar çok vurabilceğimi düşünmedim bir an kal gldi falan der geçerim.

yanii demek istediğim arkadaşın belki böle bir durumda kalmıştır. hani kavga edrken öle vursaymış falan hiç düşünme bırak derdım ama bence biraz durup bakmalısın. belkide öle bir insan değildir.. ama tekrar öle birşey farkedersen kesinlikle durmaa...

Aynen aynen.kesinlikle senle ayni dusunuyorim.ve yaptigim sakayi buyutmedigin icin tesekkurler.bazilari oyle yansitiyorki sanki dovmusum gibi.

Aynen aynen.kesinlikle senle ayni dusunuyorim.ve yaptigim sakayi buyutmedigin icin tesekkurler.bazilari oyle yansitiyorki sanki dovmusum gibi.

Sen niye seni dövmüş gibi yansıtıyosun ki?
Ben ne seni ne sevgilini tanırım. Gayet objektiftim ama senin düşüncelerini desteklemedim doğru. Olay ortada.

Back
X