konu yemek değil o değil bu değil. erkeklerde insan farkındasınız değil mi ? şimdi siz bana kırlent fırlatsanı ben tepki vermesem ikinci fırtlatsanız , kadınım bakın üçüncü de bende ağzınıza bir tane yapıştırırım bende adet günümdeysem ; ) bi tek sizde hormon yok. işinize gelmeyen bir konuyu bu şekilde çözemezsiniz. kaldı ki kronik sorununuz yemek konusu yeni peydah olmamış. 9 yıl boyunca kırlent fırlatmak için bugünü mü buldunuz. ben adet döneminden 1-2 gün önce canavara dönerim , evde eşimle min iletişim kurarım çünkü kursam cidden kavga çıkartırım. kızıma derim ki bir iki gün iyi değilim benimle inatlaşma. iş yerinde kimseye bişey diyemediğim için iletişime kapatırım kendimi yemeklerimi evde yerim vs. tabii bu tablodaki kimseye saygısızlık yapmam. bi tek vatandaşa tahammül edemediğim oluyor ; ) neyse kendi manyaklığımı bilir kendimi kapatırım. siz de hormon türküsü tutturmuşunuz haklısınızdır da ama sizin bu davranışlarınız idare edilmek mi zorunda ? kırıldığınız arkadaşımız o kadar güzel yazmış ki kırılmak yerine onun mesajlarını okuyun defalarca. hamilelik ayrı lohusalık ayrı çocuk kolik hasta kabız inan delirirsiniz şu an bu durumdaysanız.