Şiddet eğilimi olabilir mi ben mi abarttım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

kirazmevsimigibisin

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2021
23
2
1
33
Merhaba eski sevgilimle ilgili bir konu var kafamı karıştıran çünkü kendisiyle bu sebepten ayrıldım acaba haksızlık mı yaptım ve aramızda çok güzel bir çekim vardı üstelik :( bu yüzden ekstra üzgünüm kendisi çok titiz biri ve sinirli biri kendisinin tarifi bu yönde.. ben titiz biri değilim ortayım sorun etmedim arayı buluruz dedim, benim köprğim var onu istemedi tamam dedim ailemle kalır düşünün ki herkes şok oldu çünkü çok seviyorum köpeğimi ama ona olan duygularım ağır geldi.. sonra bir gün yolda giderken konuyu hatırlamıyorum gülerek döverşm seni dedi dikkate almadım modum düştü tabi sonra 2-3 saat sonra kaşınıyorsun dedi e kaşı dedim sinirlendim gıdıkladı yapma dedim yolun ortasında hoş olmuyor yapma dememe rağmen devam efşyor kızdım aynı gün fotoğrafımızı çekşyırdu istemiyorum dedim yine de çekşyır (uygunsuz bir resim değil) sosyal medyadaki köprk fotoğraflarıma kadar laf etti çok fazlaymış hayatının merkezinde köpek var diyo ben olmalıyım diyo ne alaka dedim dominant kadın sevmezmiş dediğim dedikmiş e bende öyleyim dedim bilmşyorujm ya aklımdan da çıkaramadım tam sizce ayrılmış olmam doğru bir karar mı :(

Merhaba eski sevgilimle ilgili bir konu var kafamı karıştıran çünkü kendisiyle bu sebepten ayrıldım acaba haksızlık mı yaptım ve aramızda çok güzel bir çekim vardı üstelik :KK43: bu yüzden ekstra üzgünüm kendisi çok titiz biri ve sinirli biri kendisinin tarifi bu yönde.. ben titiz biri değilim ortayım sorun etmedim arayı buluruz dedim, benim köprğim var onu istemedi tamam dedim ailemle kalır düşünün ki herkes şok oldu çünkü çok seviyorum köpeğimi ama ona olan duygularım ağır geldi.. sonra bir gün yolda giderken konuyu hatırlamıyorum gülerek döverşm seni dedi dikkate almadım modum düştü tabi sonra 2-3 saat sonra kaşınıyorsun dedi e kaşı dedim sinirlendim gıdıkladı yapma dedim yolun ortasında hoş olmuyor yapma dememe rağmen devam efşyor kızdım aynı gün fotoğrafımızı çekşyırdu istemiyorum dedim yine de çekşyır (uygunsuz bir resim değil) sosyal medyadaki köprk fotoğraflarıma kadar laf etti çok fazlaymış hayatının merkezinde köpek var diyo ben olmalıyım diyo ne alaka dedim dominant kadın sevmezmiş dediğim dedikmiş e bende öyleyim dedim bilmşyorujm ya aklımdan da çıkaramadım tam sizce ayrılmış olmam doğru bir karar mı :KK43:
Hayatınızda başka biri varken hala eski sevgiliden ayrılmakla doğru mu yaptım diye düşünüyorsanız yeni sevgiliden ayrılmakla doğru yaparsınız. Kimsenin ahını almayın.

Bu arada evde köpek beslenmesine ben de hoş bakmıyorum. Hem hijyenik gelmiyor hem de canların evin içinde özellikle gün içerisinde tamamen yalnız ve doğadan izole yaşamalarına üzülüyorum. Patileri parkeye değil, toprağa değebilse keşke diye.. ama bu düşünce beni sevgilim olan kısının hayatına, onun canına mudahele edebilme hakkı vermiyor.

doğru bir karar mı ben mi abartmışım 😕
Screenshot_20210623_013855.webp

Köpeğinizi bırakmanız ona olan duygularınızın ağırlığından değil sizin erkek ağzına bakan biri olduğundandır. Sizi gıdıklaması, yapma dediğiniz halde yapması tatlı bir gıcıklık olabilirdi normal bir ilişki de ama adam ne köpek sevginize saygı duymuş ne size. Sizi alıp kafasındaki sevgiliyi oluşturmaya çalışmış. Ayrıca eski olmuş gitmiş düşünmenin anlamı ne?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X