Şiddet Eğilimi!

es_esin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2011
48
0
36
Eskişehir
Merhaba,

4 ay önce nişanlandım. fakat birkaç gün önce bana normalde kızmayacağı bir olaydan dolayı kızdı. daha önce onu hiç öyle görmemiştim. etrafa bişiler fırlattı. çok korktum benden uzak durmasını söyleyince delirmiş gibi bağırmaya başladı. 1 yıldır beraberiz ve onu hiç böyle görmemiştim. şuanda aşırı tepki verdiğini bir daha asla böyle birşey yaşatmayacağını söylüyor. onu affetsem bile bu olay beni çok tedirgin etti.

sizce ilişkimiz devam ederse ileride daha kötü olaylar yaşanabilir mi? yani şiddete eğilimi var mı?
bu olay dışında hiçbir sorunumuz yoktu. bana bu olay bile ayrılmaya yeten bir sebep gibi geliyor. ne dersiniz?

İnsanın Bir Eşreflik Anı Vardır, Bir de Eşeklik..
Sen Eşeklik Anına Denk Gelmişsin..
İnsanın 1 Dk. Önceki Haliyle 1 Dk. Sonrası Tutmayabilir..
Bugün Kızmadığına Yarın Kızabilir..
Umuyorum ki Başka Sebepten Canı Sıkkındır, Son Damladır Yaşadığınız Olay..

İleride Daha Kötü Olaylar Yaşanır mı ? Zamanla Anlayacaksınız..
Ama Zaman Zaman Bizde Saçma Sapan Bir Şeye Sinirlenmiyor muyuz ?

Şiddete Eğilimi Var mı? Derken Bu İlişkiyi Sen Yaşıyorsun Biz Değil Bunun Cevabı Sadece Sende ve Nişanlını Birebir Tanıyan Kişilerde..

Bence Ayrılık Gerektiren Bir Sebep Değil..

Çok Uzatmayın..
Mutluluklar Diliyorum..

haklısınız aslında. ama insan bunun daha ilerisi yaşanırsa diye düşünmeden edemiyor. buyüzden fazla hassas davranıyor. yapısıda gayet sakin olan bir insan durup duruken o hale geliyorsa ortada gerçek bir sorun olmadığında daha beteri olmayacağının garantisini göremiyorum maalesef.

O Zaman Geniş Düşünmeni Öneririm..
İyi günde Kötü Günde Beraber Olmaya Söz Vereceksiniz..
Şimdi İstesen de Çok Ayrıntılı Tanıyamazsın..
İçine Girmeden Anlamıyorsun..

Umarım Hakkınızda Hayırlısı Olur...
Tekrarlıyorum;
Kesinlikle Ayrılmak İçin Bir Sebep Değil..
Olabilecek Şeyler Bunlar..
Gözünü Korkak Alıştırma..
Evlilikte de Herşey Olur..

Saygı Duyarım..
Neden Canım ?

bende sizin fikirlerinize saygı duyuyorum tabii ki. ama herşey dediğimizde karşımızdakinin bilerek isteyerek yapabileceği herşeyi kabullenmiş oluyoruz bana göre. yani çok geniş kapsamlı geliyor sanki şiddet, aldatmak vs. gibi olaylarıda evlilikte olur der gibi geliyor.

tabi ki evlilikte elde olmadan tatsız olaylar, durumlarda olacaktır. bu ancak birbirine saygı duyan, seven, destek olan eşlerle aşılabilir. öyle olmayacaksa ya evlilik bana göre değil ya da karşımdaki insan.

Yanlış Anladın..
Herşey Olur Derken;
Olabilecek Tatsız Olaylardan, Ufak Tefek Tartışmalardan Bahsetmiştim..
Şu An ki Yaşamış Olduğunuz Tartışma Gibi..

Kesinlikle Aldatılmaktan Falan Değil..
Çünkü Sizin Bize Açmış Olduğunuz Konunun Aldatılma İle Alakası Yok..

haklısın canım buaralar negatif düşünüyorum. çünkü yaşananlar beni gerçekten çok üzdü.

Takma Yahu !!
Bence Seninle İlgili Bir Sorun Değil..
Üzmeyin Birbirinizi..

Ben Şimdi Yatacağım...
Kendine İyi Bak..

Yarın Olumlu Cevaplarını Okurum Burdan..
Hadi İyi Sabahlar..

canım bence hemen bi dahasını getirme aklına.
gözlemle nişanlını hemen hüküm verme. sonuçta 1 senedir berabersiniz daha önce böyle bişey yapmadıysa belki çok sinirli bi anına falan denk gelmişsindir. ama tabiki her zaman oluyosa o zaman düşünürsün yapman gerekeni

1 yıl emek ver sonra birden ateş'e ver herşeyi.
4 4 lük insan arama emin ol boyle biri yok ne biz ne başka biri
istersen birde oturup kendi sevgini düşün ne kadar seviyorsun ?
bunu zamanla anlarsın ancak daaha ilk günden boyle bir konu açman garip olmuş

nasıl bir gariplik gördüğünüzü anlayamadım.
önceden üyeliğim vardı ama uzun zamandır girmediğim için yeniden üye olmak istedim..
konuya dönecek olursak sorun 4-4 lük olmak değil zaten küçük şeyleri herkes kendince uzatmamaya çalışıyor. problem ise ileride gerçek bir sorun olduğunda daha sert tepki vermesinden endişeleniyorum. sevgiyle ilgili bir problemimiz yok ama sevgide benim için böyle olaylarda yıpranıyor. sonuçta ben onu aklı başında, medeni, ne yaptığını, ne dediğini bilen biri olarak tanıdım ve sevdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…