Merhaba,
4 ay önce nişanlandım. fakat birkaç gün önce bana normalde kızmayacağı bir olaydan dolayı kızdı. daha önce onu hiç öyle görmemiştim. etrafa bişiler fırlattı. çok korktum benden uzak durmasını söyleyince delirmiş gibi bağırmaya başladı. 1 yıldır beraberiz ve onu hiç böyle görmemiştim. şuanda aşırı tepki verdiğini bir daha asla böyle birşey yaşatmayacağını söylüyor. onu affetsem bile bu olay beni çok tedirgin etti.
sizce ilişkimiz devam ederse ileride daha kötü olaylar yaşanabilir mi? yani şiddete eğilimi var mı?
bu olay dışında hiçbir sorunumuz yoktu. bana bu olay bile ayrılmaya yeten bir sebep gibi geliyor. ne dersiniz?
haklısınız aslında. ama insan bunun daha ilerisi yaşanırsa diye düşünmeden edemiyor. buyüzden fazla hassas davranıyor. yapısıda gayet sakin olan bir insan durup duruken o hale geliyorsa ortada gerçek bir sorun olmadığında daha beteri olmayacağının garantisini göremiyorum maalesef.
tanıma konusunda tamamen katılıyorum size.
ama "evlilik te herşey olur" buna kesinlikle katılamayacağım.
Saygı Duyarım..
Neden Canım ?
bende sizin fikirlerinize saygı duyuyorum tabii ki. ama herşey dediğimizde karşımızdakinin bilerek isteyerek yapabileceği herşeyi kabullenmiş oluyoruz bana göre. yani çok geniş kapsamlı geliyor sanki şiddet, aldatmak vs. gibi olaylarıda evlilikte olur der gibi geliyor.
tabi ki evlilikte elde olmadan tatsız olaylar, durumlarda olacaktır. bu ancak birbirine saygı duyan, seven, destek olan eşlerle aşılabilir. öyle olmayacaksa ya evlilik bana göre değil ya da karşımdaki insan.
evet herşey denilince en kötü şeyler geldi aklıma
haklısın canım buaralar negatif düşünüyorum. çünkü yaşananlar beni gerçekten çok üzdü.
1 yıl emek ver sonra birden ateş'e ver herşeyi.
4 4 lük insan arama emin ol boyle biri yok ne biz ne başka biri
istersen birde oturup kendi sevgini düşün ne kadar seviyorsun ?
bunu zamanla anlarsın ancak daaha ilk günden boyle bir konu açman garip olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?