• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Siddet Gören Kadınlar

hesapsilindi

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2016
86
86
88
Merhaba,
Yaklasık 5-6 ay once sıddet gordugumle ılgılı bır konu acmıstım ve sagolsun bı suru ınsan yardımcı olmustu, destekte alıyorum ama bı yerde asamadım bunu
Benımle aynı durumda olan siddet yasamıs ınsanlar varsa bana ulasabılır mı? konusmak sormak ıstıyorum cok gucsuz hıssedıyorum bazen kendımı ..

Cok tesekkurler, eskı erkek ark tarafından gormustum sıddet, suan zaten oyle bır durum yok ama psıkolojık kaldı tabı

Meditasyon, yoga yapmanı öneririm. Ve o kişiyi affet, affetmek onu degil seni çok rahatlatıcak bu durumdan özgürleşebilirsin.

Bu sizin değil karşınızdaki kişinin güçsüzlüğü.

Güçlü biri olsaydı kaba kuvvete başvurmazdı.

Meditasyon, yoga yapmanı öneririm. Ve o kişiyi affet, affetmek onu degil seni çok rahatlatıcak bu durumdan özgürleşebilirsin.

Deniyorum bunu da aslında ama mahkeme surecı vs var ya yapamıyorum da tam olarak, beynımın bı kosesınde atamıyorum kesınlıkle :( Uzerınden zaman da gectı 8 ay oldu nerdeyse artık kendı kendıme kızmaya baslıyorum atlatamadıgım ıcın :(

Deniyorum bunu da aslında ama mahkeme surecı vs var ya yapamıyorum da tam olarak, beynımın bı kosesınde atamıyorum kesınlıkle :KK43: Uzerınden zaman da gectı 8 ay oldu nerdeyse artık kendı kendıme kızmaya baslıyorum atlatamadıgım ıcın :KK43:

kuzum 😟

Insan asalanmis degersiz hiseder ama onemsenecek bir his degil bunlar ,kim sana ne yaparsa yapsin sen hep degerlisin bir sana acimasizca davrandi haketmedigin seyler yasadin diye kendini.kapatma iyi insanlar var dunyada ,Mahkeme de hakkini arayacaksin yani birsekilde ceza alma durumu var bu seni rahatlatir bir nebze...kendini iyi hissetmelisin cunku o pislige inat ayakta kalmalisin .. ruhun iyilesmesi zaman aliyor ama 8 ay gecti nasil atlatamadim diye kendine acimasizca davranma, bence bunun suresi olmaz kim unutmus boyle seyi ...

kuzum 😟

Insan asalanmis degersiz hiseder ama onemsenecek bir his degil bunlar ,kim sana ne yaparsa yapsin sen hep degerlisin bir sana acimasizca davrandi haketmedigin seyler yasadin diye kendini.kapatma iyi insanlar var dunyada ,Mahkeme de hakkini arayacaksin yani birsekilde ceza alma durumu var bu seni rahatlatir bir nebze...kendini iyi hissetmelisin cunku o pislige inat ayakta kalmalisin .. ruhun iyilesmesi zaman aliyor ama 8 ay gecti nasil atlatamadim diye kendine acimasizca davranma, bence bunun suresi olmaz kim unutmus boyle seyi ...

Ya cok tesekkur ederım size, nasıl ıcten ve guzel yazmıssınız gercekten tesekkurler :)

O şiddet uygulayan kişinin acizligini taşıması gereken vicdani yükü. Siz bu yükü taşımayın. Geçmişi düşünüp takılıp kalmayın. Yasanmasaydi keşke ama yaşanmış. Siz değerlisiniz sevdikleriniz ve yaratan için kiymetlisiniz bunu unutmayın.

Back
X