üye olan tüm bayanlar.. her birimiz fiziksel olmasada zaman zaman duygusal şiddete maruz kalabilioruz yada vs.. ben bunun için bir prje ortaya koymak istedim.. yasadıgım sorunlar ve takıntılardanda sıyrılmak için KADINLAr içinde bir seyler yapabilmek için bir film cekecegim.. 21 yasında ögrenciyim. üniversitede arkadaslarla aramızda yürüttügümüz faaliyete gecirmek istediğimiz bir sey... KADINA ŞİDDETİ ÖNPLANDA TUTAN VE ASLINDA KADININ NE KADAR COK SEY DÜŞÜNEREK NE KADAR BUYUK BİR GÜCLE NELER UGRUNA BUNA KATLANDIGINI VE SONUNDA ONDAKİ DUYGU PATLAMALARININ NELERE MAL OLDUGUNU KONU ALACAK BU FİLM İÇİN SİZLERİNDE DESTEGİNİ BEKLİYORUM..
LÜTFEN; sizlerde okudugunuz gördüğünüz sahit oldugunuz yada madur oldugunuz konular hakkında herhangi bir hikayeyi olaytı bu forumda paylasalım.. ben henüz cok genc oldugum için evlilik nedir bilmediğim için idrak etmekte zorlanabilirim.. sizler gazetelerde okudugunuz sizi etkileyen yada vs. seyleri lütfen benimle ve buradaki hanımlarla paylasın...a.s. kadınlar ÇİCEKTİRR
LÜTFEN; sizlerde okudugunuz gördüğünüz sahit oldugunuz yada madur oldugunuz konular hakkında herhangi bir hikayeyi olaytı bu forumda paylasalım.. ben henüz cok genc oldugum için evlilik nedir bilmediğim için idrak etmekte zorlanabilirim.. sizler gazetelerde okudugunuz sizi etkileyen yada vs. seyleri lütfen benimle ve buradaki hanımlarla paylasın...a.s. kadınlar ÇİCEKTİRR