Şiddet görüyorum...

:1shok:elleri kırılsın inşallah...gücü sana yetiyor demekki..gidecek bir yerin yokmu canım ya yaşanırmı böyle insanlarla..böylelerini ibret olsun die taksimin göbeğinde sallandırmak lazım:kızgın:

siz yapman gerekeni yapıp doğru kararı vermis sırada güçlü olup kararınızın arkasında durmanız ve olayları artık en az zararla atlatmanız kalmıs...bebeğinizle bir ömür boyu mutlu olmanız dileğiyle...

evimde kalmaya devam edicem. hem ben hem kızım evimizde daha rahat ederiz. zaten 1 2 aya kadar çalışmaya başlarım . annem bakacaktı zaten ben çalışmaya başlayınca akşamda kızımı alır evime gelirim. yakın oturuyoruz zaten .

Kimmibilir kaç yaşındasın, gençsin, uzun bi ömür var önünde. Hayata değişik açılardan bak, mesleğinde varmış. Umarım yalvardı özür diledi diye geri dönenlerden olmazsın.

geçmiş olsun. en doğru karar bu durumda gitmek. şiddet gördüğüne dair elinde bir raporun vardır inşallah. o zaman boşanma işlemlerin daha kolay ve senin lehinde hızlı bir şekilde sonuçlanır.

çok geçmiş olsun. artık alışkanlık haline getirmiş sanırım. ayrılmanız en iyisi galiba

kızım daha 6 aylık çalışmaya başlayamadım ama çalışmam çok sorun değil ailem bu konuda sıkıntı yaşatmaz. benim derdim kendimle aslında kendime yediremiyorum böyle biriyle evlenmiş olmayı. daha önce birkaç kez düşünmüştüm boşanmayı ama hamilelik psikolojisi lohusalık derken belki sağlıklı düşünemiyorumdur diye bi türlü elim varmadı dilekçe vermeye mahkemeye. öyle basiretim bağlanmış ki nasıl durmuşum bu güne kadar beni hamileyken bile döven bi adamla neden devam ettim neden affettim. kendime çok kızıyorum. hatta beni dövdükten sonra bu çocuğa bişey olursa seni öldürürüm dedi. sebebi de ben onu tahrik edip kendii dövdürtmüşüm. yani çocuğa bişey olursa suçlu ben oluyrum bu durumda.
Böyle adamları var ya:oklava:
Hamile kadına bile vuracak kadar gözünü hayvanlık bürümüş,müsvette yaratık kötükedihüso
Canım durduğun kabahat desem,bu tacizler karşısında akıl sağlığını yitirmemen bile başarıyken nasıl sağlıklı düşünebilirdin ki :sm_confused:
Olsun,hiçbir şey için geç kalmış sayılmazsın,gençsin,ailen var dağ gibi arkanda..
Sil geçmişini,göster dayanma ve sonrasında gidebilme gücünü bu koca bozuntusuna.
Onun tek başına,kendi .okunun içinde boğulmaya ihtiyacı var zannımca :kızgın:

en son bosanmaya karar verdıgını okumamısım her halde cok uzuldum ya hem yasadıklarına hemde yuva kolay kurulmuo malesef ama ıste boyle adamlarlada yuva ev olsan ne olmasan ne.hakkında hayırlı olur dıee umıt etmekten baska bısey gelmıo suan malesef elımızden.ama uzulme senın arkanda koca bı kk grubu var.ne zamn sıkılsan zora gırsen dertlesecek bırını arasan hepımız yanındayız unutma canım.ayrılık donemı sancılı gecer sanıorum.senın bı suru ablan kardesın var.onun nesı var :enbuyukkk:

kapıyı açmıcam. aramızda konuşma olmasını istemiyorum. ne kendini affettirmek için ne de başka bişey için konuşmasına kendi vicdanını rahatatmasına izin vermicem.gelecek ben olmaz deyince sonra bunu kızıma karşı kullanabilir. o yüzden asla yüzyüze gelmicem boşanana kadar.

ya neden hala çekiyorsunki canım hala baksana hem suçlu hem güçlü ya bence bir an önce kendini toparla vede bebeğini düşün bebeğinin o ortamda büyümesi hiçte sağlıklı değil bence
sen ayakları üzerine basabilen biri olarak bu gücününü tekrardan toparla canım biz arkadaşların olarak senin arkandayız

Canım hiç merak etme hepsi geçecek,ben ayrıldığımda kızım 2,5 aylıktı çok şükür çok da güzel büyüdü bende rahat ettim.Hele aile varsa arkada hiiçbirşey olmaz.Birkaç gece üstüne üstüne gelir oda daralırsın sonra o da geçer...Mutlaka yaz ama..

Allah yardımcın olsun.ailen yanındaysa bir dakika bile durma.sakın da zayıf düşüp affetme.benim kardeşim öyle bir adamı 10 yıldır affedip duruyor.çektiğine yazık

canım çok üzüldüm hayat bazı insanları sırf iyi niyetli insanların sabrını denemek için yaratır
çocuk masumdur ama çok etkilenir acilen yollarını ayır tatlım
hepimiz yanındayız

Back
X