Siddet gösteren esimi affetmeli miyim

tenedos25

Üye
Kayıtlı Üye
5 Mart 2013
29
0
16
Balıkesir
Merhaba arkadaslar konu başlığında belirttigim gibi esimden şiddet gordum. Bu ikinci kez oluyor ilkinde 10 gunluk lohusaydim simdi de aradan 4 ay gecti sadece. .ilk seferinde yeminler etmisti bi daha olmayacak diye ama demek ki bi kere oldu mu arkasi geliyor. kafam çok karışık bi isim var gelirim bana yeter ancak beni dusunduren bebegim daha cok kucuk ve babasiz buyume fikri beni cok üzüyor. Ayrica bosanirsak bebek bende kalacak diyor ama bu cok dusuk bi ihtimal olduğu için bunu pek kafama takmiyorum. Benim onu kiskirttigimi düşünüyor bu yüzden siddete basvurmus bana goreyse kiskirtma yok; ki olsa bile bunun karsiligi siddet olamaz. Sesimi yukseltmememi ve düzgün konuşmamı istiyormus yani meali o sinirlenmeye basladiginda sadece susmali ve peki demeliyim. Sormak istediğim bu normal mi sizlerin evliliklerinde de siz esiniz sinirlenmeye basladiginda susup peki mi diyorsunuz. Bu arada bana düzgün konus diyor ancak ben konusurken küfür bile etmem kendisi ise dilini asla tutamaz.her türlü kufru eder boyle konuşma dedigimde ise konusturtma der ne hikmetse.. bilemiyorum bu evlilikten artik hayir gelir mi...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Herşeyi affedebilirim, sabır gösterebilirim ama dayak ve aldatmaya asla. Yine büyük konuşmuyorum Allah bize nasıl bir gelecek çizmiş bilemeyiz. Ama size daha lohusayken el kaldıran adam bu saatten sonra her şekilde kaldırır. Yarın önür gün çocuğun büyür onun fözü önünde de yapar. O yüzden çok iyi düşün çocuğunun nasıl bir otamda büyümesini istiyorsun onu düşün.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Evet bu soru beynimin icinde donup duruyor.. arkamda guclu bir ailem olsa cok da dusunmicem ama annemle babam 2 yil once ayrildi annemin bir gunu bir gününü tutmaz babamsa baskasiyla evlendi zaten su anda hasta hastanede yatıyor. Kucuk bi ilcede yaşıyorum burda beni ve ailemi herkes iyi taniyor. Bosandiktan sonra insanlarin sorulari bakışları derken iyice bunaliyorum...

İşim var, kendi ayaklarımın üstünde durabiliyorum diyorsun. Bırak milletin ne dediğini sen kendini ve çocuğunu düşün sadece nasıl gerçekten mutlu olacaksan öyle yap. 2. Defa gelmiş başına ilk değil ve sonda olmayacak. Bunları düşünerek kararını ver. Allah yardımcın olsun

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım yaaa, öncelikle Allah kolaylık versin sana... şiddet asla affedilecek bi durum tabiki değil ama bebişin de çok küçük, ona da kıymamak lazım... hayatınıza ve yuvanıza yeni bir can dahil olmuş belki bu durum ikinizide gerdi ve gereğinden fazla ve saçma tepkilerde bulunuyor olabilirsiniz birbirinize karşı...bir süre eşinle tartışma ortamına girme derim, onun siniri yükseldiğinde de sessiz kalmayı dene...ama başbaşa geçirdiğiniz tatlı anlarda da ona ne kadar kırgın olduğunu belirt ve fırsat buldukça da bu tavırlarının seni kırdığını mutlaka söyle... boşanmak çözüm değil, ne kadar süredir evlisiniz bilmiyorum ama sanırım lohusalık sürecinden önce böyle bir şiddet olayı ile karşılaşmamışsın..artılarını, eksilerini iyi değerlendir derim...boşan oldu bitti, ya sonra? o bebişin bir babaya ihtiyacı var... ben biraz sabır ve konuşarak halledilmesi yönünde düşünüyorum...

Olumlu bakis açın bana cok iyi geldi açıkçası. Evet icimin kirginligi gecmedi uzun süre de geçmeyecek ama oğlumu da düşünmek zorundayım sadece onun icin gecinmenin yollarini arıyorum. Babasiz kalarak boynu bükük kalmasını istemiyorum. Yorumun için çok teşekkürler

yardım alın canım ilişki terapisi alın aranız düzelebilir ya da doğrudan ilişkiyi bitirin çünkü bu yine tekrarlanacaktır,,, izmirdeysen psiklog önerebilirim canım özelden yazabilirsin ya da burdan farketmez

Adam sinirliyken senin susman gerek senin sininirli olduğundada onun sana tahamül göstermesi gerek uzun yıllar evlilik sürenlerin reçetesi bu

Ay kıyamam ben sana ya. Bi yandan bebeğin, bi yanda evliliğin, bi yanda kendin. Ama durum beni çok korkuttu. Yukarıda hanımların eşleri sinirlendiğinde sessiz olmaları gerektiği filan da söylenmiş ama bence bu eski usullerin işe yaramadığı ortada. Tabii ki karar hep senin ama ne olur tehlikeyi küçümseme, bu ülkede günde 5 kadın erkeklerin 'sevgi' dedikleri şey yüzünden ölüyor, bu kadınları öldürenler hiç de canavar değil, ne bileyim uzaylı değil, manyak değil. Çoğumuzun sevgilisi gibi, kocası gibi normal görünen insanlar. :18: Hayat o kadar zorlaştı ki erkeklerin çoğu hıncını kadından çıkarmaktan çekinmiyor. Dediğim o ki çok dikkatli ol nolur, düşünsene lohusaymışsın ya daha ne olsun!
Devam edecekseniz bile kesinlikle bi doktora gitmeli bence. Şiddet/ öfke kontrolü vs.
Ah canım ya, Allah kolaylık versin, inşallah kararın seni mesut eder.

siddetin boyutu ne?sinirliyken cok asiri ustune gidildiginde atilan hafif bir tokat veya iteklemeyle, sinirlenip bogaz sarilma, yumruk, kafa atma, tekme vs tabii ki bir tutulmaz.

Ya neden bu adamlar karsilarinda kendilerinden gucsuz birinde guclerini denerler bilmiyorum..iyi dusunulmesi ve saglikli adim atilmasi gereken bi karar.rabbim yardimcin olsun canim benim

GT-I8150 cihazımdan gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…