• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şiddet gösteren insan pişman olup değişir mi?

selin kaya123

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2016
3
30
3
33
Nişanlandım.. 1 yıl nişanlı kaldık iyi bir geçmişim yoktu sonuçta evleneceğim insandı o, herşeyi bilmeli dedim anlattım.. anlayışla karşıladı her şekilde kabulümsün dedi.. Fakat zaman geçtikçe nişanlım değişti hemde fazlasıyla.. Sinirlendiğinde şiddet uygulamaya başladı hakaret etmeye başladı.. Sonrasında pişman olup özür diliyordu ama nafile kırıldım bi kere.. 1.2.3.4 derken şiddet arkası kesilmez hale geliyordu gerekçeside sinirlenince kendime hakim olamıyorum oluyordu.. Sudan sebeplerden tartışma çıkarıp kavga ediyordu sonrada tabi kaçınılmaz son olarak dövüyordu.. en son ki söz verişinde yine bir sebepten kavga ettik ben ayrılmak istedim yine dövdü.. Sonuç olarak bitti. İyi bi insandı insanlığına lafım yok. Şimdi de çok pişmanım bir daha asla el kaldırmam diyor. Aklım karışık tabikide güvenemiyorum ki ; sonuçta nişanlı iken bunu yapan insan evliyken düşünemiyorum .. Yada belki değişecek ama ben artık güvenemediğim için böyle düşünüyorum.. Sizce ne yapmalıyım..?

iyi bir insan mı ?? seni döven insandan bahsediyosun..bacım kaç canını kurtar..hem sen neden geçmişini anlatıyosunki hala bizim türk erkeği bakireliği bacak arasında görüyor..hadi onu bitaraf bıraktım asla ve asla değişmez..
benim eksi eşimde beni döver sonra hüngür hüngür ağlardı... kendimi suçlamaya başlardım..bi psikopatla yaşıyosun ..kaç kurtul görüyoruz kadın cinayetlerini allah aşkına iyilik felan deme

Kendinizi küçümsediğiniz için bunca hakarete, aşağılanmaya katlanıyorsunuz. Bu adam yarın değişip, kedi besleyip, Salih amel olmayacağını beş yaşındaki çocuk bile bilir... Kendinizi kandırmayın, beni kimse almaz, kimse değer vermez diye de başkalarını yüceltmeyin. :KK20:

Dayak insan onurunu çok zedeleyici bir şey. Nasıl oluyor da size şiddet uygulayan bir insana sevgi besleyebiliyorsunuz?
Pişman olduğu doğrudur belki ama değişeceği yalan. Yazık etmeyin kendinize lütfen.
sevgi..? bilmiyorum kaldı mı içimde.. çok soğudum o da herşeyi düzelteceğini her şeyi unutturacağını söylüyor..

Değişmez! Hatta o insanla evlendiğinizde şiddet daha da artar, nişanlıyken yaptığının kat kat fazlasını gösterir şiddetin... Bile bile hata yapıp ileride şiddet olan bir beraberliğe doğacak olan günahsızların da hakkına girmeyin.

Kendinizi küçümsediğiniz için bunca hakarete, aşağılanmaya katlanıyorsunuz. Bu adam yarın değişip, kedi besleyip, Salih amel olmayacağını beş yaşındaki çocuk bile bilir... Kendinizi kandırmayın, beni kimse almaz, kimse değer vermez diye de başkalarını yüceltmeyin. :KK20:
Haklısınız belki de ...

Sen bu adamı bosverde yaşadıklarindan dolayi profesyonel bi destek al lutfen siddet görmussün ciddi bi travma bu ilerde daha büyük sıkıntilara sebep olabilir ki yasadiklarina ragmen hala o insani düsunup iyi insandı demen saglıkli düşünemedigini gösterir..

Nişanlandım.. 1 yıl nişanlı kaldık iyi bir geçmişim yoktu sonuçta evleneceğim insandı o, herşeyi bilmeli dedim anlattım.. anlayışla karşıladı her şekilde kabulümsün dedi.. Fakat zaman geçtikçe nişanlım değişti hemde fazlasıyla.. Sinirlendiğinde şiddet uygulamaya başladı hakaret etmeye başladı.. Sonrasında pişman olup özür diliyordu ama nafile kırıldım bi kere.. 1.2.3.4 derken şiddet arkası kesilmez hale geliyordu gerekçeside sinirlenince kendime hakim olamıyorum oluyordu.. Sudan sebeplerden tartışma çıkarıp kavga ediyordu sonrada tabi kaçınılmaz son olarak dövüyordu.. en son ki söz verişinde yine bir sebepten kavga ettik ben ayrılmak istedim yine dövdü.. Sonuç olarak bitti. İyi bi insandı insanlığına lafım yok. Şimdi de çok pişmanım bir daha asla el kaldırmam diyor. Aklım karışık tabikide güvenemiyorum ki ; sonuçta nişanlı iken bunu yapan insan evliyken düşünemiyorum .. Yada belki değişecek ama ben artık güvenemediğim için böyle düşünüyorum.. Sizce ne yapmalıyım..?

Şiddet uygulayan, hem de bu şekilde uygulayan bir insanın iyi olabileceğini nasıl düşünüyorsunuz? İyilik anlayışınız, karakter düzgünlüğü için kıstaslarınız nedir gerçekten merak ettim.

Degismeyecegini sende biliyorsun niye soruyorsunki.elimde degil diyor sinrlendiginde aynisini hatta artarak yapacaktir yazik etme kendine hic evlenme evde otur daha iyi hem kendisine zulmetmeye engel koymayan izin veren de gunaha giriyor bu can bize allaha kul olalim diye emanet dayak icin degil

Asla degismez siddet 1 kere uygulandigi anda artarak tekrar eder
Nisanliyken nasil dover seni ya nasil bu derece ileri bi munasevetiniz oluyor ne yasadinizda dovuyor seni

Back
X