• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şiddet gösteren insan pişman olup değişir mi?

Değişmez bende 13 kasımda ayrıldığım sevgilimden şiddet gördüm. Bin pişman oldu ama dönmedim.bi canım var bi hayatım var kimse için heba edemem.eğer barışsaydım taviz verirdim o zmn her fırsatta ezerdi beni biliyorum zaten psikolojik olarak baya ezdi. Bide şiddeti eksik kalmıştı onu Da yaptı sırf ondan ayrıldım diye şiddet gösterdi şükrediyorum ki söz falan yapmadık. Bırak sende biliyorsun bi yapan yine yapar. Güç gösterisini seviyo bu yaratıklar..

Değişmez bende 13 kasımda ayrıldığım sevgilimden şiddet gördüm. Bin pişman oldu ama dönmedim.bi canım var bi hayatım var kimse için heba edemem.eğer barışsaydım taviz verirdim o zmn her fırsatta ezerdi beni biliyorum zaten psikolojik olarak baya ezdi. Bide şiddeti eksik kalmıştı onu Da yaptı sırf ondan ayrıldım diye şiddet gösterdi şükrediyorum ki söz falan yapmadık. Bırak sende biliyorsun bi yapan yine yapar. Güç gösterisini seviyo bu yaratıklar..
Ya bi de şöle düşün ilkinde yaralayan ikincisinde öldürebilir

iyi bir insandı iyi bir insan olmak icin en basta zaten bir kadına el kaldırmamak bune yeltenmemek gerekmez mi..degişirmi tabiki degişmez herkes sinirlendiginde yanındakine saldırmıyor saldıran insanlarında bu zaten karakterinin bir parcasıdır

pişman olduğunu söylemişsin ama ardı arkası kesilmemiş şiddetin sence değişmiş mi ???

Halaa fikir mi soruyorsun cevap içinde evlenince dayağın yerini işkence alır hiç evlenme otur babanın evin de

Değişebilir tabi, sen o değişene kadar bir organından falan olmazsan iyi ona dikkat et yeter!

Adam evli bile değilken size sinirlenince kendini tutamamaya başlamış. Evliliğin akıbeti iyi görünmüyor. İlk şiddete tepkiniz maalesef diğerlerinin gelişine vesile olmuş.
Sorunun cevabına gelirsek; evet, değişir de, pişman da olur. Ama kaç tanesi ve ne kadar zaman sonra? Bunu bekleyip sabredecek kadar değersizse vücut bütünlüğünüz ve akıl sağlığınız sabredip bekleyin.

Asla asla asla degismez ve can cıkar huy cikmaz abla tavsiyesi sana aklini basina al ve yasadiysan nisanlinla siddet adina ailenle paylas saklama asla

Iyi bir insandı insanlığına lafım yok demişsin çok guldum. Tatlım sen neyin kafasındasin çöpte bulurlar cesedini uzak dur o insan görünümlü varliktan

Nişanlandım.. 1 yıl nişanlı kaldık iyi bir geçmişim yoktu sonuçta evleneceğim insandı o, herşeyi bilmeli dedim anlattım.. anlayışla karşıladı her şekilde kabulümsün dedi.. Fakat zaman geçtikçe nişanlım değişti hemde fazlasıyla.. Sinirlendiğinde şiddet uygulamaya başladı hakaret etmeye başladı.. Sonrasında pişman olup özür diliyordu ama nafile kırıldım bi kere.. 1.2.3.4 derken şiddet arkası kesilmez hale geliyordu gerekçeside sinirlenince kendime hakim olamıyorum oluyordu.. Sudan sebeplerden tartışma çıkarıp kavga ediyordu sonrada tabi kaçınılmaz son olarak dövüyordu.. en son ki söz verişinde yine bir sebepten kavga ettik ben ayrılmak istedim yine dövdü.. Sonuç olarak bitti. İyi bi insandı insanlığına lafım yok. Şimdi de çok pişmanım bir daha asla el kaldırmam diyor. Aklım karışık tabikide güvenemiyorum ki ; sonuçta nişanlı iken bunu yapan insan evliyken düşünemiyorum .. Yada belki değişecek ama ben artık güvenemediğim için böyle düşünüyorum.. Sizce ne yapmalıyım..?

Kesinlikle degismez iylesecegine dahada kotuye gider .. Ayni evde yasamaya baslayinca bi bakmissin gozunun ustunde kasin var diye dayak diyorsun .. En ufak sinirlendigi konunun hincini senden cikarir .. Sakin barisma kararindan donme ...

Sayfalari okumadim basligi gorunce : cok pismansa belki dedim
Ilk mesajini okudum sok oldum daha nisanlisin ve siddet goruyorsun kesinlikle evlenince kat be kat artacak
Ayrildin diye bile siddet gördüğün adam evlenince her gun buna devam edecek ofke kontrolü olmayan adam evlenmeden önce bi zahmet tedavi gorsun

Değişmez.
Dayak yiyen hemcinslerimin "aslında iyi insan" diye konunun sonuna eklemesinden de gına geldi. Sizin iyi insan tanımınız nedir merak ediyorum. İnsan tüm davranışlarıyla bütündür. Size göre saygı görmek, şiddet görmemek insanlığın parçası değil de, ekstra insan üstü özellikler mi kardeşim ya? Bu kadar iyiyse evlenin o zaman. Yazık olmasın.

Back
X